[Pomoc] Problem z uruchomieniem gry - wersja PC
format daje to że zaczyna się od początku i wiesz że system jest na bank sprawny wtedy
właśnie przeważnie format likwiduje większość tez na niedziałanie gry
po co się męczyć tydzień nad grą i nic nie wskórać jeżeli zrobi się format i drogą eliminacji z listy przyczyn usterek odpadnie prawie wszystko i szybciej dojdzie się co tak naprawdę jest źle
te gry mogą owszem chodzić ale NP. jeżeli jakiś mały wirusek uszkodził jeden malutki pliczek rejestru Windows który był odpowiedzialny za odpalanie gier opartych na technologii którą wykorzystuje RE4 to do tego nigdy by się nie doszło
właśnie przeważnie format likwiduje większość tez na niedziałanie gry
po co się męczyć tydzień nad grą i nic nie wskórać jeżeli zrobi się format i drogą eliminacji z listy przyczyn usterek odpadnie prawie wszystko i szybciej dojdzie się co tak naprawdę jest źle
te gry mogą owszem chodzić ale NP. jeżeli jakiś mały wirusek uszkodził jeden malutki pliczek rejestru Windows który był odpowiedzialny za odpalanie gier opartych na technologii którą wykorzystuje RE4 to do tego nigdy by się nie doszło
AYE
mam podobny problem
mam podobny problem z tym ze u mnie podczas wlaczania gry automatycznie wywala mnie do windowsa... i wyskakuje info i pisze ze jakis blad w skrypcie internet explorer... 
Nie wiecie co na to poradzic ??

Nie wiecie co na to poradzic ??
no a ja mam co powiedziec mam karte GeForce FX 5500 256 MB , 512 DRR RAM , procek AMD Athlon [tm] XP 2200+ 1,82 GhZ i wogole niemoge w nia grac mam z 5 fps i tak samo robilem formata i gowno dalo , nawet przez ten wasz popularny program niemoge odpalic gry 3D-Analyze wszystko mam w nim ustawione klikam RUN i wyskakuje mi blad game.dat a pZEZ PULPIT ALBO W STARCIE ALBO W FOLDEZE GRY gre moge wlaczyc ale przez ten program jakbym chcial wogole zreszta napisalem temat z tym problemem i jest nawet scren [ prosze was wypowiadajcie sie na moj temat ]
http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?p=11734#11734
http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?p=11734#11734
Re;
Ja mam nastepujacy problem : wlaczam RE4 -> klikam START -> ogladam kawalek filmu i nagle BACH ! Czarne tlo, wlacza sie system debugujacy.W grze slysze jakies dzwieki, jednak nadaj pozaostaje czarny ekran.Moj sprzet to :
P4 2.6 Ghz || Ati Radeon 9200 SE || 1280 Ram DDR
Edit :
Wlasnie sciagnalem sobie jakies save game z gry, dalej mam ten problem - gra pada podczas loadingu.
P4 2.6 Ghz || Ati Radeon 9200 SE || 1280 Ram DDR
Edit :
Wlasnie sciagnalem sobie jakies save game z gry, dalej mam ten problem - gra pada podczas loadingu.
Ostatnio zmieniony ndz 09 wrz, 2007 przez Snups, łącznie zmieniany 1 raz.
Nieznam się na komputerach zbytnio. Ale może spróbuj zainstalowac nowe kodeki jesli dzieje się to na filmach?
Ja miałem problem ze gra nie wyświetlała mi filmów, tylko emulowała samo tło. Po zasięgnięciu rady, i po zainstalowaniu kodeków problem minął.
Ja miałem problem ze gra nie wyświetlała mi filmów, tylko emulowała samo tło. Po zasięgnięciu rady, i po zainstalowaniu kodeków problem minął.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft
problem z game.exe
Mam residenta 4 wersję europejską, gra nie działa. Robiłem już wszystko i ciągle wyskakuje "Wystąpił problem z game.exe...".
Mam directa 9.0c z tego roku, najnowsze sterowniki od nvidii.
AMD Duron 1.0ghz
512 mb ram DDR
GeForce 5500 FX 256 Mb
Gra jest bez łatki 1.10. Nie pojawiały się błedy o brakujących dllach.
Mam directa 9.0c z tego roku, najnowsze sterowniki od nvidii.
AMD Duron 1.0ghz
512 mb ram DDR
GeForce 5500 FX 256 Mb
Gra jest bez łatki 1.10. Nie pojawiały się błedy o brakujących dllach.
Mam rozumieć że posiadasz oryginalną wersje gry? 
Minimalne wymagania sprzętowe:
* Procesor: Pentium III 1,1 GHz
* Pamięć: 256 MB
* Grafika: zgodna z DirectX 128 MB
Ostatnio zmieniony pt 14 wrz, 2007 przez Barry, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam
Mam taki problem zainstalowalem RE4 "nie orginal" cala instalacja przebiega bez
zadnego bledu. Wrszucam cracka odpalam gre i wyskakuje blad:
"Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, poniewaz nie znaleziono d3dx9_30.dll.
Ponowne zainstalowanie aplikachji moze naprawic ten problem."
RE4 v.1.0.0
Capcom
Prosze o pomoc , z gory dzieki
Ps. wlasciwie to gra nazywa sie Biohazard 4
AMD Athlon(tm) 64 X2
Dual Core 4200+
2,20GHz
2GB RAM
Windows XP Professional
Wer. 2002
SP1 z dodatkiem SP2
directX 9c
Mam taki problem zainstalowalem RE4 "nie orginal" cala instalacja przebiega bez
zadnego bledu. Wrszucam cracka odpalam gre i wyskakuje blad:
"Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, poniewaz nie znaleziono d3dx9_30.dll.
Ponowne zainstalowanie aplikachji moze naprawic ten problem."
RE4 v.1.0.0
Capcom
Prosze o pomoc , z gory dzieki
Ps. wlasciwie to gra nazywa sie Biohazard 4
AMD Athlon(tm) 64 X2
Dual Core 4200+
2,20GHz
2GB RAM
Windows XP Professional
Wer. 2002
SP1 z dodatkiem SP2
directX 9c
Ostatnio zmieniony pn 15 paź, 2007 przez Fsk, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?p=7269
Punkt 2
Musisz ten brakujący plik znalesc w necie i wkleić go do odpowiedniego folderu(system 32, ale nie jestem pewien) w windowsie
Punkt 2
Musisz ten brakujący plik znalesc w necie i wkleić go do odpowiedniego folderu(system 32, ale nie jestem pewien) w windowsie
Ostatnio zmieniony pn 15 paź, 2007 przez Nemesis, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
re 4 problem
mam taki problem jak chce załączyc gre to wyskakuje mi okienko z windowsa i pisze ze Wystąpił problem z aplikacją game.exe i zostanie ona zamknieta przepraszamy za kłopoty robiłem format na nowo wina i nic
Barry: Zanim założysz nowy temat upewnij się czy taki już nie istnieje CLICK
Post został przyklejony
Barry: Zanim założysz nowy temat upewnij się czy taki już nie istnieje CLICK
Post został przyklejony
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez cortez, łącznie zmieniany 2 razy.
Ściągnij i skopiuj do C:\Windows\System32, powinno pomóc:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?d3dx9_32
Podziekuj Sz. P. Mr.Zombie
P.S. Od jawox'a
jeśli nie pomoże to zrób to samo z plikiem d3dx9_30
Cortez, to MUSI pomóc. (a jeśli dalej nic nie pomoże to spróbuj przeinstalować dX9,0c
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?d3dx9_32
Podziekuj Sz. P. Mr.Zombie
P.S. Od jawox'a
jeśli nie pomoże to zrób to samo z plikiem d3dx9_30
Cortez, to MUSI pomóc. (a jeśli dalej nic nie pomoże to spróbuj przeinstalować dX9,0c
Ostatnio zmieniony ndz 06 sty, 2008 przez jawox, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam. Mam duży problem mianowicie gdy wczytuje grę na ekranie widzę tylko Leona i przedmioty które mogę użyć (drabiny, beczki, skrzynki) reszta jest czarna. Czy może ktoś wie jak to naprawić?
Barry: Na stronie 1 tego tematu był już poruszany podobny problem.
Barry: Na stronie 1 tego tematu był już poruszany podobny problem.
Ostatnio zmieniony czw 14 lut, 2008 przez hurin, łącznie zmieniany 1 raz.