Sekrety
To PRL. Dostajesz go po przejściu gry na Pro. Dostępny jest w trybie new round. Służy do zabijania plagasów generalnie.
A tak z innej beczki - albo nie umiem czytać albo nikt nie pisał, że jak się przejdzie Separate Ways, a potem Assignment Ada, to w trybie new round w Separate Ways można kupić Chicago Typewriter za 300 000 ptas. Zdziwiłam się ale nie narzekam
teraz trzeba tylko zdobyć tą kasę.
A tak z innej beczki - albo nie umiem czytać albo nikt nie pisał, że jak się przejdzie Separate Ways, a potem Assignment Ada, to w trybie new round w Separate Ways można kupić Chicago Typewriter za 300 000 ptas. Zdziwiłam się ale nie narzekam
Na PC czy konsoli?
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Na PC to już mnie nic nie zdziwi, kiedy pojawi się jakiś bug w danej grze nawet niezwracam na to zbytniej uwagi
Chciałem nawiazac do filmiku ktory zapodał bodajrze Wesker-Dark Live tam gdzie przeskakujemy przez plotek i wyskakujemy poza plansze, chodzi o to ze jak zaczynam zbierac amunicje zioło i takie tam przychodzi kolej paczke podpisana shotgun i wtedy gra sie zawiesza. Czy to normalne czy tylko ja tak mam, dodam ze gram na PS3.
No to jaApollyon pisze:Chciałem nawiazac do filmiku ktory zapodał bodajrze Wesker-Dark Live tam gdzie przeskakujemy przez plotek i wyskakujemy poza plansze, chodzi o to ze jak zaczynam zbierac amunicje zioło i takie tam przychodzi kolej paczke podpisana shotgun i wtedy gra sie zawiesza. Czy to normalne czy tylko ja tak mam, dodam ze gram na PS3.
Pytanie. Ile jest alternatywnych strojów Leona do odblokowania? Sam odblokowałem dwa: Taki policyjny z RE2 i garnitur mafoisa. Na forum też wyczytałem że są tylko dwa, a widziałem na jakimś AMV na YouTube że koleś grał w zwykłym, czarnym garniaku. Takim mniej/więcej jak ma Wesker, tyle że widać było dokładnie że to był Leon. Nie moge znaleźć teraz na necie tego AMV także wam nie udowodnie 
A co do bugów, to tuż przed wejściem do klasztoru, kiedy mamy zniszczyć tą ciężarówke, to po jej zniszczeniu i zabiciu tych wieśniaków na górze, to kiedy przejdziemy kawałek to zza naszych pleców wyskakuje znowu kilku. Aby tego uniknąć, można wyjść pod góre tyłem, tak żeby mieć cały czas w zasięgu oczu drzwi z których oni wyskoczą. Pojawią się dopiero kiedy te drzwi znikną nam z zasięgu wzroku.
Troche zagmatwałem ale mam nadzieje że będzie wiadomo o co chodzi
A co do bugów, to tuż przed wejściem do klasztoru, kiedy mamy zniszczyć tą ciężarówke, to po jej zniszczeniu i zabiciu tych wieśniaków na górze, to kiedy przejdziemy kawałek to zza naszych pleców wyskakuje znowu kilku. Aby tego uniknąć, można wyjść pod góre tyłem, tak żeby mieć cały czas w zasięgu oczu drzwi z których oni wyskoczą. Pojawią się dopiero kiedy te drzwi znikną nam z zasięgu wzroku.
Troche zagmatwałem ale mam nadzieje że będzie wiadomo o co chodzi
Standardowo są 2 stroje do odblokowania dla Leona takie jak napisałeś i 2 dla Ashley (biała bluzka i spodnie, zbroja). Reszta uniformów to mody i przeróbki pecetowych fanów re4...Pytanie. Ile jest alternatywnych strojów Leona do odblokowania? Sam odblokowałem dwa: Taki policyjny z RE2 i garnitur mafoisa. Na forum też wyczytałem że są tylko dwa, a widziałem na jakimś AMV na YouTube że koleś grał w zwykłym, czarnym garniaku. Takim mniej/więcej jak ma Wesker, tyle że widać było dokładnie że to był Leon. Nie moge znaleźć teraz na necie tego AMV także wam nie udowodnie
Starzeje sie, Recoil byłeś szybszy
Ostatnio zmieniony pn 10 gru, 2007 przez Nemesis, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
-
szymkiewicz
- Czarek199410
mam dla was nowy bug
http://pl.youtube.com/watch?v=sCms2yIsGf8
a i jeszcze jedno krauera można łatwo załatwić nożem jeśli walniecie go nożem będzie sie przesuwać w prawo i po 8hitach padnie (coś dla ludzi którzy grają na pro)
http://pl.youtube.com/watch?v=sCms2yIsGf8
a i jeszcze jedno krauera można łatwo załatwić nożem jeśli walniecie go nożem będzie sie przesuwać w prawo i po 8hitach padnie (coś dla ludzi którzy grają na pro)
Ostatnio zmieniony ndz 16 gru, 2007 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja *******, ponad trzy miesiące ( na raty oczywiście
) męczyłem się z Krauserem ( OCZYWIŚCIE na pro.
), a tu sie okazuje że taki trik można zrobić z nożem, i będzie dobrze... 
Ostatnio zmieniony ndz 16 gru, 2007 przez Zombi, łącznie zmieniany 1 raz.
Big Daddy jest zły...
Jakbyście czytali posty to wiedzielibyście o tym już dawno. Mówię o Krauserze.
Ostatnio zmieniony ndz 16 gru, 2007 przez Recoil, łącznie zmieniany 2 razy.
Na początku gry widzimy psa czy wilka , uwalniamy(nie strzelac do niego tylko podejść) później kiedy bedzie walka z tym takim dużym dziwnym stworem wtedy ten pies czy wilk nam pomorze
Drugą rzecz którą odkryłem dokładnie dzisiaj xD była taka że przed walką z tym wodnym stworem strzeliłem z infinite launcher do ryb , które poźniej zebrałem wróciłem na brzeg strzeliłem jeszcze z 4 razy launchera gdy miałem już wsiąść do łódki ten stwór mnie zjadł
(Dead)
tak sie wkur.... , że wyłączyłem gre HeHe 
Drugą rzecz którą odkryłem dokładnie dzisiaj xD była taka że przed walką z tym wodnym stworem strzeliłem z infinite launcher do ryb , które poźniej zebrałem wróciłem na brzeg strzeliłem jeszcze z 4 razy launchera gdy miałem już wsiąść do łódki ten stwór mnie zjadł
Ostatnio zmieniony ndz 23 gru, 2007 przez Zoooombie, łącznie zmieniany 2 razy.
All Humans wanna dead because Zombie attack they!!