Sekrety

Również o Resident Evil 3.5
DaKuz

Post autor: DaKuz »

dziekuje za odp juz sie troszke pobawiłem ty gunem zawalisty jes :smiech1: a mam jeszcze pytanie co to za bron którą leon uzywa na filmiku przypomina Minethowera ale strzela jakims laserm nie mam pojecia co to i jak to dostac
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

To PRL. Dostajesz go po przejściu gry na Pro. Dostępny jest w trybie new round. Służy do zabijania plagasów generalnie.

A tak z innej beczki - albo nie umiem czytać albo nikt nie pisał, że jak się przejdzie Separate Ways, a potem Assignment Ada, to w trybie new round w Separate Ways można kupić Chicago Typewriter za 300 000 ptas. Zdziwiłam się ale nie narzekam ;) teraz trzeba tylko zdobyć tą kasę.
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Gdy testowałem sobie kiedyś ten sprzęcik to zdziwiłem sie że merchant'a ten promień nie zabił, a ktoś wcześniej pisał na forum że ma on w sobie plagasa :|
Nie lubie tej broni - sekret dla was :smiech3:
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
DaKuz

Post autor: DaKuz »

dziekuje serdecznie za odpowiec a tak pozatym misje od ady są bardzo fajne co prawda jest tylko jedna nowa lokacje statek wojjeny no i tunel ale tam nie ma nic ciekawego...
Awatar użytkownika
ZeT

Post autor: ZeT »

Obrazek

Kolejny błąd. Powalający IMO
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Na PC czy konsoli?
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Pewnie PC :p
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
ZeT

Post autor: ZeT »

PieC. Ale zdziwko zaliczyłem nieprzeciętne... najlepsze jest to, że później te strzały mozna było strącić nożem ;)
Ostatnio zmieniony czw 20 wrz, 2007 przez ZeT, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Na PC to już mnie nic nie zdziwi, kiedy pojawi się jakiś bug w danej grze nawet niezwracam na to zbytniej uwagi
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Apollyon

Post autor: Apollyon »

Chciałem nawiazac do filmiku ktory zapodał bodajrze Wesker-Dark Live tam gdzie przeskakujemy przez plotek i wyskakujemy poza plansze, chodzi o to ze jak zaczynam zbierac amunicje zioło i takie tam przychodzi kolej paczke podpisana shotgun i wtedy gra sie zawiesza. Czy to normalne czy tylko ja tak mam, dodam ze gram na PS3.
Awatar użytkownika
Nemesis

Jak zbiore wszystko to sie nie zwiesi, ale gdy chcem wejsc w menu to już tak - ps2 39004 (V7) :P
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Apollyon pisze:Chciałem nawiazac do filmiku ktory zapodał bodajrze Wesker-Dark Live tam gdzie przeskakujemy przez plotek i wyskakujemy poza plansze, chodzi o to ze jak zaczynam zbierac amunicje zioło i takie tam przychodzi kolej paczke podpisana shotgun i wtedy gra sie zawiesza. Czy to normalne czy tylko ja tak mam, dodam ze gram na PS3.
No to ja :rad13: tylko Dark Life :rad7: Grałem na GC i nic się nie zwiesiło
Awatar użytkownika
b3Rt

Post autor: b3Rt »

Pytanie. Ile jest alternatywnych strojów Leona do odblokowania? Sam odblokowałem dwa: Taki policyjny z RE2 i garnitur mafoisa. Na forum też wyczytałem że są tylko dwa, a widziałem na jakimś AMV na YouTube że koleś grał w zwykłym, czarnym garniaku. Takim mniej/więcej jak ma Wesker, tyle że widać było dokładnie że to był Leon. Nie moge znaleźć teraz na necie tego AMV także wam nie udowodnie :-)

A co do bugów, to tuż przed wejściem do klasztoru, kiedy mamy zniszczyć tą ciężarówke, to po jej zniszczeniu i zabiciu tych wieśniaków na górze, to kiedy przejdziemy kawałek to zza naszych pleców wyskakuje znowu kilku. Aby tego uniknąć, można wyjść pod góre tyłem, tak żeby mieć cały czas w zasięgu oczu drzwi z których oni wyskoczą. Pojawią się dopiero kiedy te drzwi znikną nam z zasięgu wzroku.

Troche zagmatwałem ale mam nadzieje że będzie wiadomo o co chodzi :rad6:
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Z tym strojem to na 90% (znienawidzone przeze mnie, i nie tylko) mody. Są 2 oficjalne bonusy jeśli chodzi o stroje.
Fluid Project
Calm Down People!
Awatar użytkownika
Nemesis

Pytanie. Ile jest alternatywnych strojów Leona do odblokowania? Sam odblokowałem dwa: Taki policyjny z RE2 i garnitur mafoisa. Na forum też wyczytałem że są tylko dwa, a widziałem na jakimś AMV na YouTube że koleś grał w zwykłym, czarnym garniaku. Takim mniej/więcej jak ma Wesker, tyle że widać było dokładnie że to był Leon. Nie moge znaleźć teraz na necie tego AMV także wam nie udowodnie
Standardowo są 2 stroje do odblokowania dla Leona takie jak napisałeś i 2 dla Ashley (biała bluzka i spodnie, zbroja). Reszta uniformów to mody i przeróbki pecetowych fanów re4... :/

Starzeje sie, Recoil byłeś szybszy ;)
Ostatnio zmieniony pn 10 gru, 2007 przez Nemesis, łącznie zmieniany 1 raz.
szymkiewicz

Post autor: szymkiewicz »

ja znam wszystkie sekrety w resident evill4
głośny przegra a cichy wygra
Awatar użytkownika
Czarek199410

Post autor: Czarek199410 »

mam dla was nowy bug :rad2:
http://pl.youtube.com/watch?v=sCms2yIsGf8
a i jeszcze jedno krauera można łatwo załatwić nożem jeśli walniecie go nożem będzie sie przesuwać w prawo i po 8hitach padnie (coś dla ludzi którzy grają na pro) :smiech3:
Ostatnio zmieniony ndz 16 gru, 2007 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Zombi

Post autor: Zombi »

Ja *******, ponad trzy miesiące ( na raty oczywiście :smiech6: ) męczyłem się z Krauserem ( OCZYWIŚCIE na pro. :rad2: ), a tu sie okazuje że taki trik można zrobić z nożem, i będzie dobrze... :zmiesz2:
Ostatnio zmieniony ndz 16 gru, 2007 przez Zombi, łącznie zmieniany 1 raz.
Big Daddy jest zły...
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Jakbyście czytali posty to wiedzielibyście o tym już dawno. Mówię o Krauserze.
Ostatnio zmieniony ndz 16 gru, 2007 przez Recoil, łącznie zmieniany 2 razy.
Fluid Project
Calm Down People!
Awatar użytkownika
Zoooombie

Post autor: Zoooombie »

Na początku gry widzimy psa czy wilka , uwalniamy(nie strzelac do niego tylko podejść) później kiedy bedzie walka z tym takim dużym dziwnym stworem wtedy ten pies czy wilk nam pomorze :D

Drugą rzecz którą odkryłem dokładnie dzisiaj xD była taka że przed walką z tym wodnym stworem strzeliłem z infinite launcher do ryb , które poźniej zebrałem wróciłem na brzeg strzeliłem jeszcze z 4 razy launchera gdy miałem już wsiąść do łódki ten stwór mnie zjadł :szok7: (Dead) :szok7: tak sie wkur.... , że wyłączyłem gre HeHe :smiech3:
Ostatnio zmieniony ndz 23 gru, 2007 przez Zoooombie, łącznie zmieniany 2 razy.
All Humans wanna dead because Zombie attack they!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”