[Pomoc] Bronie

Również o Resident Evil 3.5
Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Nigdy mi się nie zdarzyło żeby jednym i jednocześnie pierwszym strzałem zabić wszystkich, może ten gościu korzystał z trainera.
Tak w ogóle to nie za bardzo się on nadaje do "codziennej" walki bo jest ciut powolny ale na niektórych bossów to ideał.
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Pueblos

Post autor: Pueblos »

tak - to broń raczej na bossów - ktoś już tu napisał pewną taktykę - ta broń kosztuje 0 więc kupował ją zawsze przed walką z bossem a po walce wywalał
AYE
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

A co do Hangun'ów to ja zazwyczaj preferuję podstawowy Handgun Leon'a, po prostu jak dla mnie wypada najlepiej.Oczywiście można jeszcze inne takie jak Blacktail czy Punisher.
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

Może i PRL jest wolny ale oślepia szybko ;) no i właśnie dlatego chcę go używać w zwykłej grze żeby było niby łatwo ale też nie do końca - lubię przechodzić każdego residenta z inną bronią i w inny sposób :) ale to, że po sprzedaniu też można kupić PRL za 0 ptas to ciekawe - nie wiedziałam. Myślałam że będzie jak z punisherem, że dostajesz darmo a po sprzedaży jak chcesz odkupić to musisz płacić. a jak nie to fajnie :)

Nemesis US - każdy z tych pistoletów ma swoje zalety - wszystko zależy od stylu gry. Mi na przykład rzadko się udaje wycelować w łeb ganado (zwłaszcza z ruszającym się celownikiem) więc pierwszy pistolet używam tylko do momentu jak RED sie pojawia - po co mi większa szansa na krytyczny headshot skoro nie celuję w głowę? ;) ale jak ktoś umie to na pewno niezła zabawka.
Pueblos

Post autor: Pueblos »

punisher to w ogóle inna bajka - tą broń otrzymujesz za pewną misję a resztę broni "bardziej wartościowych" za większe trudy typu przechodzenie danych trybów itp.
AYE
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

P.R.L. jak wspomniała Necraria to świetna i najpotęzniejsza broń w grze, kurde kiedy naładujemy tego gnata wszystko w pewnej odległości zostaje zrównane z ziemią. Był robiony na Enginie Mine Throwera i dlatego podoba mi się podwójnie, gdyż trzymana tak giwera wygląda konkretnie
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
SnakeMajor

Post autor: SnakeMajor »

Tak czytam co piszecie i jakoś jebie mnie to :D.

Ostatnio gdy byłem poza granicami i grałem w RE4 używałem zwykłego handguna,który okazał się świetny,a potem postanowiłem zagrać dalej na tym savie... Zwykle tego nie robie,bo nudno mi jakoś. I używając samego handguna doszedłem bardzo daleko :). Ciągle wpadały bani i przyniosło mi to ogromną satysfakcję. Doszedłem do zamku i przestałem grać :D

Głos z tostera:burackiego jezyka to jednak sie nie odzwyczaisz...
Ostatnio zmieniony sob 22 wrz, 2007 przez SnakeMajor, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
=Rzeźnik=

Post autor: =Rzeźnik= »

Chociaż nie jestem moderem, to radziłbym ci uważać na słownictwo! Zauważyłem że ładne tu bluzgi walisz. A co do tematu, to ktoś się pytał tu dlaczego PRL zabija na jednym trailerze całą grupkę wieśniaków jednym strzałem. To był trailer z wersji na Wii, więc możemy się po niej trochę więcej spodziewać :rad13:
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Po naładowaniu PRL nie ma bata żeby się ktoś uchował, giną wszyscy a dodatko niszczymy wszystkie skrzynki i beczki w zasięgu naszego wzroku
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
ZeT

Post autor: ZeT »

Zwykłym strzałe m zabije też każdeg plagasa, nawet Garradora czy El Gigante z wystającą roślinką. nie testowałem jeszcze na Regeneratorach...
Awatar użytkownika
SnakeMajor

Post autor: SnakeMajor »

Też działa :)
Awatar użytkownika
ZeT

Post autor: ZeT »

No to zostaje jeszcze Verdugo, Salazar i odsłonięte oczko Saddlera... Sam teeraz nie sprawdzę, na PRO gra z Handcannonem i PRL jest za łatwa :/. Utknąłem z nudów w zamku.
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

Raz widziałam jak ktoś zabił Saddlera w 3 sekundy PRL'em właśnie - więc chyba dobrze działa ;) ciekawe czemu na Wii wobec tego zmienili PRL że jedna wiązka wszystko rozwala...i tak juz jest za łatwo ;)
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

necraria pisze:ciekawe czemu na Wii wobec tego zmienili PRL że jedna wiązka wszystko rozwala..
Aby wyraźnie podkreślić moc broni
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

I dzięki temu stworzyć z niej najpotężniejszą broń w grze, przebijającą nawet Handcannona na maxa
Awatar użytkownika
powierza96

Post autor: powierza96 »

Necraria: Post przeniesiony do odpowiedniego działu

dobry jest ten P.R.L 412 czy lepszy jest Handcannon
Ostatnio zmieniony wt 19 lut, 2008 przez powierza96, łącznie zmieniany 1 raz.
ganado killer
Awatar użytkownika
wiking011

Post autor: wiking011 »

To kwestia gustu laser kasuje plagi to jego główne zadanie a HC to taki bonus dla wytrwałych
nie ma zła są tylko różne warianty dobra
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Trzeba dodać, że PRL zabija każdego przeciwnika, nawet niektórych bossów (np. Verdugo, Krauser, inni potrzebują maksymalnie dwóch - El Gigante, U3) za jednym, hmm, strzałem. Tak jak powiedział wiking011, rzecz gustu. Ja wolę Hancannona (po maksymalnym upgrade), to też jest świetna broń na bossów, tyle że trzeba się dłużej pobawić :rad11:
Ostatnio zmieniony wt 19 lut, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
hurin

Post autor: hurin »

Siemka wszystkim mam pytanie a mianowicie jak można odblokować chicago typewriter???
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez hurin, łącznie zmieniany 2 razy.
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

hurin pisze:Siemka wszystkim mam pytanie a mianowicie jak można odblokować chicago typewriter???
Musisz przejść scenariusz 'Separate Ways'. :rad11: Kosztuje 1.000.000 PTAS.

Necraria: Wszyscy nagle odpowiedzieliśmy tak samo, więc pozwoliłam sobie usunąć 2 posty (mój i Saladyn'a). Dodam od siebie, że Chicago jest dostępne u merchanta w trybie New Round
Ostatnio zmieniony pt 22 lut, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”