[Pomoc] Bronie
- Nemesis US
Może i PRL jest wolny ale oślepia szybko
no i właśnie dlatego chcę go używać w zwykłej grze żeby było niby łatwo ale też nie do końca - lubię przechodzić każdego residenta z inną bronią i w inny sposób
ale to, że po sprzedaniu też można kupić PRL za 0 ptas to ciekawe - nie wiedziałam. Myślałam że będzie jak z punisherem, że dostajesz darmo a po sprzedaży jak chcesz odkupić to musisz płacić. a jak nie to fajnie
Nemesis US - każdy z tych pistoletów ma swoje zalety - wszystko zależy od stylu gry. Mi na przykład rzadko się udaje wycelować w łeb ganado (zwłaszcza z ruszającym się celownikiem) więc pierwszy pistolet używam tylko do momentu jak RED sie pojawia - po co mi większa szansa na krytyczny headshot skoro nie celuję w głowę?
ale jak ktoś umie to na pewno niezła zabawka.
Nemesis US - każdy z tych pistoletów ma swoje zalety - wszystko zależy od stylu gry. Mi na przykład rzadko się udaje wycelować w łeb ganado (zwłaszcza z ruszającym się celownikiem) więc pierwszy pistolet używam tylko do momentu jak RED sie pojawia - po co mi większa szansa na krytyczny headshot skoro nie celuję w głowę?
P.R.L. jak wspomniała Necraria to świetna i najpotęzniejsza broń w grze, kurde kiedy naładujemy tego gnata wszystko w pewnej odległości zostaje zrównane z ziemią. Był robiony na Enginie Mine Throwera i dlatego podoba mi się podwójnie, gdyż trzymana tak giwera wygląda konkretnie
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
- SnakeMajor
Tak czytam co piszecie i jakoś jebie mnie to
.
Ostatnio gdy byłem poza granicami i grałem w RE4 używałem zwykłego handguna,który okazał się świetny,a potem postanowiłem zagrać dalej na tym savie... Zwykle tego nie robie,bo nudno mi jakoś. I używając samego handguna doszedłem bardzo daleko
. Ciągle wpadały bani i przyniosło mi to ogromną satysfakcję. Doszedłem do zamku i przestałem grać 
Głos z tostera:burackiego jezyka to jednak sie nie odzwyczaisz...
Ostatnio gdy byłem poza granicami i grałem w RE4 używałem zwykłego handguna,który okazał się świetny,a potem postanowiłem zagrać dalej na tym savie... Zwykle tego nie robie,bo nudno mi jakoś. I używając samego handguna doszedłem bardzo daleko
Głos z tostera:burackiego jezyka to jednak sie nie odzwyczaisz...
Ostatnio zmieniony sob 22 wrz, 2007 przez SnakeMajor, łącznie zmieniany 1 raz.
Chociaż nie jestem moderem, to radziłbym ci uważać na słownictwo! Zauważyłem że ładne tu bluzgi walisz. A co do tematu, to ktoś się pytał tu dlaczego PRL zabija na jednym trailerze całą grupkę wieśniaków jednym strzałem. To był trailer z wersji na Wii, więc możemy się po niej trochę więcej spodziewać 
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
Po naładowaniu PRL nie ma bata żeby się ktoś uchował, giną wszyscy a dodatko niszczymy wszystkie skrzynki i beczki w zasięgu naszego wzroku
I dzięki temu stworzyć z niej najpotężniejszą broń w grze, przebijającą nawet Handcannona na maxa
- powierza96
Necraria: Post przeniesiony do odpowiedniego działu
dobry jest ten P.R.L 412 czy lepszy jest Handcannon
dobry jest ten P.R.L 412 czy lepszy jest Handcannon
Ostatnio zmieniony wt 19 lut, 2008 przez powierza96, łącznie zmieniany 1 raz.
ganado killer
Trzeba dodać, że PRL zabija każdego przeciwnika, nawet niektórych bossów (np. Verdugo, Krauser, inni potrzebują maksymalnie dwóch - El Gigante, U3) za jednym, hmm, strzałem. Tak jak powiedział wiking011, rzecz gustu. Ja wolę Hancannona (po maksymalnym upgrade), to też jest świetna broń na bossów, tyle że trzeba się dłużej pobawić 
Ostatnio zmieniony wt 19 lut, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Musisz przejść scenariusz 'Separate Ways'.hurin pisze:Siemka wszystkim mam pytanie a mianowicie jak można odblokować chicago typewriter???
Necraria: Wszyscy nagle odpowiedzieliśmy tak samo, więc pozwoliłam sobie usunąć 2 posty (mój i Saladyn'a). Dodam od siebie, że Chicago jest dostępne u merchanta w trybie New Round
Ostatnio zmieniony pt 22 lut, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.