Newsy
Nie mam nic przeciwko Murzynom. Przeciwnie - uważam, że każdy powinien mieć jednego.
Glos z tostera: Recoil, fajny zart, ale osta chcesz za niego dostac?
Glos z tostera: Recoil, fajny zart, ale osta chcesz za niego dostac?
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Recoil, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarnych ludzi cenie i szanuje za ich muzyke. Widze że znowu ktoś niepotrzebnie poruszył ten wątet
Napewno nic sie w sprawie gry nie zmnieni, skoro manhunta 2 wypychają powoli do sprzedaży
A tu czepiają sie takich szczegółów <sciana>
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Gdyby spojrzeć z "innej" perspektywy to fakt jest to dziwne że Amerykanin przybywa aby wyrżnąć czarnych ale to bajka jezeli ktoś jest zorientowany w temacie. Widocznie jednak nie wszyscy postrzegają RE jako RE 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Takie życie - kto nie idzie do przodu ten się cofa. Ale jednak 4 i 5 to już nie chód, a bieg w stronę przyszłości... A kto biegnie może się łatwiej wyj***ć o korzeń wystający z ziemi (poeta ze mnie, wiem xD)
Spójrz np na Tomb Rider czy Need For Speed. Co mają mówić fani NfS, skoro po Undergroundach zaserwowano Arcadeówkę dla 5-latków (jakby wcześniejsze były niewystarczająco łątwe...)
Ale koniec offtopicu, od gorzkich żali jest inny dział
Spójrz np na Tomb Rider czy Need For Speed. Co mają mówić fani NfS, skoro po Undergroundach zaserwowano Arcadeówkę dla 5-latków (jakby wcześniejsze były niewystarczająco łątwe...)
Ale koniec offtopicu, od gorzkich żali jest inny dział
Pięknie powiedzianeZeT pisze:Takie życie - kto nie idzie do przodu ten się cofa. Ale jednak 4 i 5 to już nie chód, a bieg w stronę przyszłości... A kto biegnie może się łatwiej wyj***ć o korzeń wystający z ziemi (poeta ze mnie, wiem xD)
Po prostu powinni nieco zwolnić tępa.
PS. W NFS nie grałem - więc nie wiem
Przeglądając w empiku "CD-action Konsole" natknąłem się na nie wielką wzmiankę na temat RE5
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 7971678573
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 7971678573
Nic nowego no ale miło że coś jest wspominane, w większości gazet o konsolkach też było tego sporo
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
- Nemesis US
Dziwi mnie jedna rzecz, mianowicie: coraz częściej słyszę, że RE5 ma się ukazać jeszcze w 2008 roku, przecież jeśli nawet ukazałby się pod koniec to czemu nie ma żadnych nowych nowych trailerów, zresztą powinien być pokazany gameplay w pełnym wydaniu, chyba, że Capcom czeka do E3. Ale ja uważam, że RE5 zawita na lato 2009, albo i później.
Ostatnio zmieniony wt 01 sty, 2008 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nemesis US
No tak, ale takie działanie powoduje, że w dobie wciąż napływających news'ów o innych killer'ach, które są w drodze oczekiwanie na RE5 w mediach może być nieco mniejsze, chyba, że Capcom chce zaatakować w najmniej spodziewanym momencie, ale wątpei w taki obrót sprawy.
Ostatnio zmieniony wt 01 sty, 2008 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nemesis US
To może być zależne także od tego, że Capcom wydaje sporo innych gier, chociaż RE5 robi oddzeilne studio, ale gdyby premiera była w 2010, to chyba na samym początku. To mozliwe, jeśli chcą całkowicie polepszyć oprawę wizualną, faktem jest, że RE5 na trailer'ach wygląda obłędnie, ale nawet jeśli wyszedłby pod koniec tego roku to mógłby mieć na tym polu sporą konkurencję. Może taka jest ich intencja. Poczekamy na kolejne wieści. 
W 2010 grafika RE5 będzie przestarzała. Do tego czasu inni developerzy nauczą się wyciskać z PS3 wszystkie soki a RE5 będzie musiało sprostać tym wymaganiom. Więc albo będą musieli wszystko przerabiać od podstaw, albo wypuszczą grę zacofaną. Nie można gry ciągle i ciągle udoskonalać, bo ZAWSZE znajdzie się coś, co trzeba poprawić więc taka gra niigdy nie ujrzy światła dziennego.