[Pomoc] Emulacja
-
FurryPiter
-
FurryPiter
-
FurryPiter
-
FurryPiter
przecierz mówiłem ze fafa jak chcecie zeby dobrze chodziło to zróbcie taki myk odpalcie program wezcie Emulation i zaznaczcie USE DYNAREC w ten oto sposób uzyskacie jakies 60 fpsów w grze! Aha kombinujcie w wersja 1,02 i 1,03beta bo róznie chodzi na róznych kompach ale na 1,3 jest lepsza grafika.
Ja własnie zamówiłem ram, bd miał pojutrze 1giga to napisze ale podejrzewam ze bedzie juz smigał ze szok.
Ostatnio zmieniony pn 27 sie, 2007 przez matheo, łącznie zmieniany 1 raz.
matheo
-
FurryPiter
pytanie za sto punktow czy obraz RE0 tez mozna odpalic za pomoca tego emulatora?
obadane dziala!
[ Dodano: Sob Paź 06, 2007 17:10 ]
Mam pytanko czy do tego emu pad jest wymagany?ps gra sie odpalila tyle ze gra pisze ze musze karte pamieci sformatowac!! co tu zrobic???
obadane dziala!
[ Dodano: Sob Paź 06, 2007 17:10 ]
Mam pytanko czy do tego emu pad jest wymagany?ps gra sie odpalila tyle ze gra pisze ze musze karte pamieci sformatowac!! co tu zrobic???
Ostatnio zmieniony sob 06 paź, 2007 przez kindred, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
dobra dawno mnie nie było hehe takie czasy. Oto wymagania : wyszła nowa wersja emulatora dolphin tak tak zaje... na maxa wystarczy miec 512 ramu 9550radka
wiem wiem nie mozliwe ale no własnie procek i system wszystko robi
procek core duo ma miec poprostu tylko 128 bit i system który wycisnie z niego te 128 bit albo chociarz dobry procek 64 bit ale wtedy ramu duzo i grafika. Takie wymagania były na stronie tego nowego emulatora, ale pewnie i tak trzeba miec 1giga ramu a grafika 256mb i proc core duo. Co do tych błedów sa one przez to ze macie najnowasz wersje emualtora a macie procki 32 bitowe albo procki 64 ale system 32!!! Jak tam macie sciagacie wersje 1.02 dolphina
matheo
no własnie nie czytacie dokładnie jak ma sie core duo to sie sciaga dolphina http://emutalk.net/attachment.php?attac ... 1187808082 lub http://emutalk.net/attachment.php?attac ... 1187728380
plugin do klawiatury: http://www.emutalk.net/attachment.php?a ... 1121345490
emulator potrzebuje duzego powturze DUZEGO bitowania duzo zalezy od systemu dlatego sa takie trachy i wyskakuja błedy typu zła konfiguracja albo katrta graficzna nie fafa. Nie wiem mozliwe ze wystarczy zaktualizowac system do najnowszego zaznaczajac ze mamy szatan sprzet. Ja nie mam dobrego proca i systemu dlatego mi tnie ale u kolegi core duo 2,4 ddr2 1giga, gf 8600 gt i juz normalnie ciagnie takrze kołujcie systemy podejrzewam na 1 rdzeniowych by dało rady tylko 64 no i system 64. Nie wiem czasami sa wersje testowe na 30 dni systemów jak bedzie to sprawdze. PZDR
plugin do klawiatury: http://www.emutalk.net/attachment.php?a ... 1121345490
emulator potrzebuje duzego powturze DUZEGO bitowania duzo zalezy od systemu dlatego sa takie trachy i wyskakuja błedy typu zła konfiguracja albo katrta graficzna nie fafa. Nie wiem mozliwe ze wystarczy zaktualizowac system do najnowszego zaznaczajac ze mamy szatan sprzet. Ja nie mam dobrego proca i systemu dlatego mi tnie ale u kolegi core duo 2,4 ddr2 1giga, gf 8600 gt i juz normalnie ciagnie takrze kołujcie systemy podejrzewam na 1 rdzeniowych by dało rady tylko 64 no i system 64. Nie wiem czasami sa wersje testowe na 30 dni systemów jak bedzie to sprawdze. PZDR
Ostatnio zmieniony czw 01 lis, 2007 przez matheo, łącznie zmieniany 1 raz.
matheo
kolego ja odpalalem na tym emu RE remake z GC i powiem Ci ze gierka sie odpalila ale po wyborze poziomu trudnosci i postaci robil sie czarny ekran dupa zbita wiec emu dziala ale jest niedopracowany podejrzewam ze odpowiednie pluginy powstawiac pokombinowac z ustawieniami i bedzie chodzicbalbin pisze:Co do twojego screna tez takiego mogę zrobić bo poza menu z gry nie ma nic więcej mimo ze mam mocnego kompa tak ze nie ściemniaj ze grałeś w rezero na tym emulatorze bo nie działa ;P
NEMESIS US: Kindred, proszę, żebyś starał się nie uzywać sformułowań typu "d...", drobna uwaga z mojej strony.
Ostatnio zmieniony śr 06 lut, 2008 przez kindred, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam
Marcin
Marcin