Zabijmy kogoś pozytywnego
Albo dla obu, jakoś przeżyje tym razem śmierć kogoś z "Dobra"
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
dokładnie,albo obu,capcom natworzył już tylu pozytywnych hero że niedługo sam pogubi się w wątkach fabularnych zresztą co do niektórych faktów już namieszał....,a w czarnych charakterach posucha dlatego przydało by się przeciągnąć kogoś z jasnej stronyWesker - Dark Life pisze:Albo dla obu
STARSSss.......
- Leon. KennedY
Ja osobiście postanowiłem wstrzymać się ze swoim głosem... Po prostu nie wiem na kogo go oddać. Za pierwszym razem pomyślałem na Chrisa, ale za parę sekund się rozmyśliłem. Potem sobie pomyślałem Barry? A może Ashley? Ale z drugiej strony po co ona ma umrzeć? Więc nie wiem, naprawdę nie mam pojęcia. Niech Capcom zrobi jak uzna za stosowne. Ale wara mi od Leona
.
Umbrella już została pokonana
Papcio Wesker coś tam jeszcze kombinuje, ale nie wiadomo czy mu wyjdzie 
Trochę to dziwnie w tej chwili wygląda. Mamy czterech złych (Spencer, Wesker, Hunk, Nicholai) i aż tylu pozytywnych bohaterów do walki z nimi... Potrzeba nam aż tyle szlachetnych postaci, aby pozbyć się tej czwórki?
Trochę to dziwnie w tej chwili wygląda. Mamy czterech złych (Spencer, Wesker, Hunk, Nicholai) i aż tylu pozytywnych bohaterów do walki z nimi... Potrzeba nam aż tyle szlachetnych postaci, aby pozbyć się tej czwórki?
Sam pomoge naostrzyć kose, albo pożecze jej piłe spalinową od sąsiada, tylko żeby to wyglądało na wypadek 
Ps: Spenser z respiratorem na plecach juz chyba do gry nie powróci
Ps: Spenser z respiratorem na plecach juz chyba do gry nie powróci
Ostatnio zmieniony pt 26 paź, 2007 przez Nemesis, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
No ta, zapomniałem o podstawowym haczyku w re, ale co za dużo to niezdrowo. Nie chciałbym zmutowanego staruszka, nie wypadało by do niego strzelać, tylko przeprowadzić przez laboratorum... tzn uliceDiadem pisze:To był niezły cwaniak, cholera wie co on sam na sobie testował. Dopóki nie zobaczę zwłok (a nawet jak je zobaczę ), to ciągle nie będę pewny jego śmierci.
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
a wiadomo to czy nie planuje reaktywacji umbrelliDiadem pisze:Umbrella już została pokonanaPapcio Wesker coś tam jeszcze kombinuje, ale nie wiadomo czy mu wyjdzie.
Ostatnio zmieniony sob 27 paź, 2007 przez garg20, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tam żadnego nie chcę uśmiercić:
Chris Redfield
Jill Valentine
To tak jakby zabić całego RE!
Barry Burton
On..., może. Jest i tak stary
Leon Kennedy
Claire Redfield
Gdyby zabić Leona to Claire byłaby niczym, a gdyby zabić Claire to Leon byłby niczym
Carlos Oliveira
Ten to musi się znaleźć w RE6
Billy Coen
Ten jakiś podejrzany..., Capcom wsadził go tylko po to żeby Rebecca miała towarzystwob
Ashley Graham
Rebecca Chambers
Sherry Birkin
Nie uważacie że są troche za młode???

Chris Redfield
Jill Valentine
To tak jakby zabić całego RE!
Barry Burton
On..., może. Jest i tak stary
Leon Kennedy
Claire Redfield
Gdyby zabić Leona to Claire byłaby niczym, a gdyby zabić Claire to Leon byłby niczym
Carlos Oliveira
Ten to musi się znaleźć w RE6
Billy Coen
Ten jakiś podejrzany..., Capcom wsadził go tylko po to żeby Rebecca miała towarzystwob
Ashley Graham
Rebecca Chambers
Sherry Birkin
Nie uważacie że są troche za młode???
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
Jest mało postaci pozytywnych!!!!!!!!??????
Zastanów się co piszesz...
Mało to jest postaci negatywnych... i dlatego nie wyobrażam sobie, żeby zabić np. Weskera.
Natomiast śmierć ważnej postaci pozytywnej na pewno rozrusza trochę akcję tej gry, bo nam się tu telenowela brazylijska robi powoli z Residenta...
Zastanów się co piszesz...
Mało to jest postaci negatywnych... i dlatego nie wyobrażam sobie, żeby zabić np. Weskera.
Natomiast śmierć ważnej postaci pozytywnej na pewno rozrusza trochę akcję tej gry, bo nam się tu telenowela brazylijska robi powoli z Residenta...