Wesker...
jak już mówiłem ,Wesker powinien skopać wreszcie tyłek harcerzykowi Chrisowi albo American Hero Leonowi
,ewentualnie przetrącić jakąś laskę ,i pewnie tak będzie bo jak widać na świecie modni zaczynają być bohaterowie negatywni lub nie jedno wymiarowi np:(Riddick z Kronik i Pitch black lub Hanibal lekter),myślę że można się takiej akcji spodziewać lub np:Weskera grywalnego (nie w minigierkach!!)
STARSSss.......
No Lisa trevor miala nieszczesliwe zycie:(
ale wracajac do tematu mi postac Weskera bardzo sie podoba,jest swietna i moim zdaniem najlepiej zarysowana,najlepsza postac z serii RE moim zdaniem powinien wyciac prawie caly odzial STARS lub najlepiej CALY ja lubie zle zakonczenia bo zmuszaja do refleksji,a nie standardowe i zyli dlugo i szczesliwie.... bleee(zobaczcie na motyw Rodziny Treworow ruszylo was prawda?wspolczucie dla Lizy,niesprawiedliwosc,dziecko jako przedmiot eksperymentu genetycznego,ja mialem ciary jak to czytalem!)
a wiekszosc gier tak sie konczy:(( to takie "amerykanskie"trzymam kciuki za WESA!
poza tym jesli Wesker padnie w RE5.... nie biore takiej mozliwosci pod uwage!!!
Tyrantx wyprzedziles mnie troszke
ale wlasnie o to mi chodzi!!!
ale wracajac do tematu mi postac Weskera bardzo sie podoba,jest swietna i moim zdaniem najlepiej zarysowana,najlepsza postac z serii RE moim zdaniem powinien wyciac prawie caly odzial STARS lub najlepiej CALY ja lubie zle zakonczenia bo zmuszaja do refleksji,a nie standardowe i zyli dlugo i szczesliwie.... bleee(zobaczcie na motyw Rodziny Treworow ruszylo was prawda?wspolczucie dla Lizy,niesprawiedliwosc,dziecko jako przedmiot eksperymentu genetycznego,ja mialem ciary jak to czytalem!)
a wiekszosc gier tak sie konczy:(( to takie "amerykanskie"trzymam kciuki za WESA!
poza tym jesli Wesker padnie w RE5.... nie biore takiej mozliwosci pod uwage!!!
Tyrantx wyprzedziles mnie troszke
Ostatnio zmieniony śr 02 maja, 2007 przez kindred, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
-
nemesisdestro
Wesker w jakiejś osobnej grze, no to było by coś.....tylko że już nie byłby to survivor horror, tylko gra akcji a'la RE4(ale to wcale nie negatyw), bo trudno jest się bać biorąc pod uwagę fakt iż głównym bohaterem byłby "nad-człowiek" kopiący tyłki wszystkim na lewo i prawo
, przydała by się też jakaś rozsądna fabuła, i byłby miodzik.
są produkcje USA, z resztą w filmach z USA nie zawsze jest happy end, pamiętacie King Konga
wara mi od Jill

no wiesz stary wiele filmów gier, komiksów itp. tak się właśnie kończy i to niekonieczniekindred pisze:a wiekszosc gier tak sie konczy:(( to takie "amerykanskie"
są produkcje USA, z resztą w filmach z USA nie zawsze jest happy end, pamiętacie King Konga
Tyrantx pisze:,ewentualnie przetrącić jakąś laskę
wara mi od Jill
Ostatnio zmieniony śr 02 maja, 2007 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja nie przepadam za Albertem (co za koszmarne imię) Weskerem (za to nazwisko fajne).
Jeżeli chodzi o wygląd to jest bardzo mało charyzmy w tej postaci jak i designerowskiego przyłożenia, efekt taki że po 10 minutach od ostatniego zobaczenia się z nim nie pamiętam jak wygląda.
Co do jego charakteru i zachowania, to w tym miejscu muszę jednak już przyznać że jest dość ciekawą postacią.
Jeżeli chodzi o wygląd to jest bardzo mało charyzmy w tej postaci jak i designerowskiego przyłożenia, efekt taki że po 10 minutach od ostatniego zobaczenia się z nim nie pamiętam jak wygląda.
Co do jego charakteru i zachowania, to w tym miejscu muszę jednak już przyznać że jest dość ciekawą postacią.
Ostatnio zmieniony śr 08 sie, 2007 przez TFF7, łącznie zmieniany 3 razy.
TEKKEN & FINAL FANTASY 7 THE BEST.
??? A co ma charyzma do wyglądu? Charyzma to cecha charakteru, którą Wesker jak najbardziej posiada, choć doskonały nie jest, bo przecież Ada nie słucha się go do końca.Jeżeli chodzi o wygląd to jest bardzo mało charyzmy w tej postaci
Ja tam uważam, że to świetna postać, prawie bez wad. Jest z nami od samego początku serii i Capcom jeszcze go nie "zlikwidował". Nie licząc Spencera to jedyny czarny charakter, który jeszcze żyje od początku serii.
-
nemesisdestro
Diadem pisze:Nie licząc Spencera to jedyny czarny charakter, który jeszcze żyje od początku serii
I którego widać, bo o Spencer'rze jak narazie się tylko słyszy
poza tym Wesker jest bardzo potrzebny tej serii, kto wie jakie będą jego przyszłe losy?
może to on stanie się głównym szefem odrodzonej Umbrella'i? ma zadatki
Ostatnio zmieniony śr 25 lip, 2007 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Leon. KennedY
Wesker to wspaniała postać, jedna z najlepszych w dziejach gier komputerowych... Z tych czarnych charakterów oczywiście. Ten wygląd, głos, ubranie, pewność siebie... no i te okulary... Aż dreszcze mnie przechodzą jak go widzę. Tak się zastanawiałem, która z pozytywnych postaci mogłaby z nim stoczyć mniej więcej wyrównaną walkę... I przyszło mi do głowy tylko jedno nazwisko Kennedy. Swoją drogą z chęcią bym zobaczył takową konfrontację...
- Leon. KennedY
Nie tylko z tego powodu. Leon po prostu według mnie byłby godnym przeciwnikiem dla Weskera.Piszesz tak, bo wyjątkowo lubisz Leona
Ale można to nadrobić. Zresztą mimo wszystko Leon już dał się we znaki Weskerowi...Przecież oni nawet się nigdy nie spotkali, prawdopodobnie Leon w życiu nie słyszał nawet o Weskerze
I to jest właśnie lekko irytujące... Ciągle słyszę, że jedyna z pozytywnych postaci, która powinna walczyć z Weskerem twarzą w twarz, to Chris.Jedyna postać mogąca stawić mu czoła (rozpatrując sprawę pod kątem fabularnym)to właśnie Chris.
Powiem Ci szczerze, że ja też bardziej lubię Leona. Bez dwóch zdań. Ale fabuła została tak pociągnięta, że Leon VS Wesker jest po prostu nie na miejscu. Owszem, Leon zaszedł za skórę Weskerowi, ale Leon pewnie nawet nie ma pojęcia o istnieniu kogoś takiego jak Wesker (a nawet jeśli ma, to mgliste). Jak Wesker chciałby się pozbyć Leona wysłałby na niego jakiegoś swojego przydupasa a'la Krauser. Z kolei Leon właściwie nie ma powodów by zabić Weskera, skoro nawet nie wie kto to.
- Leon. KennedY
Predzej Barry miał by tu coś do powiedzenia niż Leon. Fakt że zrobili z niego jakiegoś akrobate z Rosji, ale jego sapanie do Wieśka dla mnie nie ma najmniejszego sensu. Gracze dobrze wiedzą kto z kim ma na pieńku w swiecie re, w remaku dużo powiedzieli, w cv jeszcze więcej a w re5 zapewne nastąpi kulminacja
Tam gdzie Chris tam wiadomo kto... (nie Pan Japa)
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
- Leon. KennedY
- RoboticFreeze
nikt nie czyha na jego życie, to on czyha na życie innych, ale źle na tym wychodzi. A leon ma powody by jednak walczyć z weskerem, trzyam adę przy sobie, musi robić co on każe, a leon chce być z nią sam na sam
A co do chrisa i jego mocy to na jednym trailerze z re5 z gameplayu zauważyłem, że chris uderza jednego z tubylców, a ten leci z 10 metrów na innych, to dziwne. na trailerze z uc widzać, że wesker biegnie do głównej siedziby umbrelli na antarktydzie, więc może się okazać, że jest neutralnym, a chris działa dla umbrelli, wiem że to głupie, ale było tak, że dobry był zły, a zły był dobry np. w kotor, główny bohater miiał amnezję, ale był złym, a tam jeden ze złych był tym dobrym
edycja
możecie mi powiedzieć, że jak wesker ucieka z posiadłości w uc to jest sam, a jak się bedzie grało na 2 to kim będzie ten 2? barry?
edycja
możecie mi powiedzieć, że jak wesker ucieka z posiadłości w uc to jest sam, a jak się bedzie grało na 2 to kim będzie ten 2? barry?
Ostatnio zmieniony ndz 28 paź, 2007 przez RoboticFreeze, łącznie zmieniany 1 raz.