Dane osobowe postaci z Resident Evil

Ogólne dyskusje o postaciach i przeciwnikach napotykanych w serii Resident Evil (bez ograniczeń na konkretne części serii)
Awatar użytkownika
Mazzi

Post autor: Mazzi »

Mam pytanie kim jest dokladnie mr X ??? :pyt1:
Awatar użytkownika
AdaM555

Re: Dane osobowe postaci z Resident Evil

Post autor: AdaM555 »

Diadem pisze: Mikhaila 98 kg przy 173 cm wzrostu!! Jak ktoś mógł być dobrym żołnierzem/najemnikiem z taką wagą?
nie wzioles pod uwage ze to moze byc masa mieśniowa a nie "tłuszczyk" znam goscia ktory jest przecietny(chodzi mi o brzuch, nogi jednym slowem tam gdzie zbiera sie najwiecej tluszczyku) a wazy 95 kilo poniewaz czesto chodzi na silownie i jest dosc dobrze zbudowany i moim zdaniem nadawal by sie na dobregi zołnierza/policjanta/najemnika :rad11: tak dla sprostowana napisalem(czytalem takze ze to BMI czy cos to nie zawsze jest dobre poniewaz nie bierze pod uwage masy mięsniowej, gosc wg. tego moze byc otyly a tak naprawde jest dobrze zbudowany) :rad11:
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Nie wiem jak to jest tak do końca z tym BMI, wiem natomiast, że ktoś kto ma dużą masę (nawet mięśniową) nie będzie umiał np. szybko się poruszać. Zawsze uważałem, że zwinność, jest ważniejsza od siły, dlatego taka duża waga nie przekonuje mnie na plus Mikhaila. On byłby dobry, gdyby dostał CKM i kazano by mu strzelać :) Ale do takiej misji jak w Raccoon to chyba nie bardzo pasuje taki mięśniak...
Nawet Rambo był mięśniakiem, ale szczupłym!!! i dlatego dobry był z niego żołnierz.

Co się tyczy mr X jest to Tyrant trzeciej generacji, typ T-103. Pierwszy który wszedł do masowej produkcji na Sheena Island. Można go było programować, tak aby wykonał konkretną misję.
Awatar użytkownika
AdaM555

Tez tak mysle jezeli chodzi o zrecznosc :rad11: ale powiedzmy sobie szczerze ile on juz mial lat, starsi ludzie maja raczej trudnosc w utrzymaniu formy a no i nie wiadomy czy on gdzies byl w czynnej sluzbie czy poszedl z armi czerwonej na emeryture i cicho sobie wegetowal w jakiejs hatce na syberii :rad12: i tylko od czasu do czasu stawal sie "psem wojny" (czyt. najemnikiem)

PS. z Rambo to pojechales, moze i szczuply ale kurdupel :rad11:
Awatar użytkownika
Diadem

Rambo, kurdupel zgadza się :) Ale mimo wszystko muły miał niezłe ;)
Mikhail pełnił bardziej funkcję przywódcy niż najemnika na pierwszą linię. Zdaje się, że to on był dowódcą całego oddziału (oficjalnie, bo nie oficjalnie za sznurki pociągał Nicholai i jemu podobni).
Ostatnio zmieniony wt 30 paź, 2007 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Niekóre starsze osoby zajechały by nie jednego zdrowego nastolatka np Evander Holyfield (45lat a trzyma sie jak 25-latek) Wiem ze Nicholai ma znacznie wiecej na karku, ale ruscy są przecież nie do za****nia

Co do szybkości i dużej masy to pozory mylą, of korz mieśnie a nie smalec
Ostatnio zmieniony pn 29 paź, 2007 przez Nemesis, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
AdaM555

Prawda dowodzil tym oddzialem ale tak jak mowisz byl czyms w rodzaju marionetki w rękach Nicholai (nawet nie wiedzial ze Nicholai byl kims wazniejszczym od niego, tak mi sie zdaje) :rad11: Moim zdaniem niezly byl z niego chlop i szkoda ze marnie skonczyl ( jest to moja ulubiona postac niegrywalna(nie wliczajac mercow) jakos mnie poprostu uzekla, moim zdaniem jezeli by to przezyl to nie darowal by tego co Umbrella zrobila z miastem, jeszcze raz dobry chlop) :rad11:
of korz mieśnie a nie smalec
jak to gustlik mowil "to ze szpeku a nie marmelady'' :rad12:
Ostatnio zmieniony pn 29 paź, 2007 przez AdaM555, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
eRyahXa0S

Post autor: eRyahXa0S »

a tak swoja droga nate robinson przy 175 cm wazy 100 kg jest point guardem i wygral w roku 2006 konkurs wsadow. Nie mozna mu odmowic ani zrecznosci, ani sily, ani skocznosci, wiec jakby argument, ze silniejszy/ciezszy nie mzoe byc zreczny nie istnieje :).
Awatar użytkownika
Kamillo

Post autor: Kamillo »

Z tym wzrostem to chyba nie są aż tacy strasznie wysocy... Ja mam 16 lat i 186cm :P
Awatar użytkownika
wiking011

Post autor: wiking011 »

aschley nie jest dwudziestolatką
nie ma zła są tylko różne warianty dobra
Awatar użytkownika
Diadem

A można prosić jakiś dowodzik potwierdzający twoją opinię, że Ashley nie ma 20 lat??
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Mi się też wydaje że Ashley ma 20 lat, ale gdzie to widziałem\usłyszałem to nie wiem :rad11:

Acha, już wiem gdzie to widziałem
http://www.residentevilfan.com/encyclop ... asp?id=713
Ostatnio zmieniony pn 24 gru, 2007 przez Barry, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wiking011

a w jednym czasopiśmie czytałem że ma 12( zresztą nie wygląda na 20)

Necraria: Pokaż skan tego czasopisma, albo przestań się sprzeczać. Poza tym jaka 12 latka ma takie "ballistics"? Nie wspominając, że w innym temacie Wesker Dark-Life napisał Ci, że Ashley została porwana z college'u - -'
Ostatnio zmieniony czw 27 gru, 2007 przez wiking011, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Post autor: Leon S. Kennedy »

Może tam pisało 21, a nie 12. Necraria ma racje jak na 12 ma za duże "ballistics"
Awatar użytkownika
Jill_1995

Post autor: Jill_1995 »

Fajnie napisane,na temat,no ale troche za długie...Ale tak to spoko :smiech6:
"From yesterday, it’s coming!
From yesterday, the fear!
From yesterday, it calls him
But he doesn't want to read the message here"
crisDL

Post autor: crisDL »

Na moje oko Ashley podczas re4 ma 18 lat.
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

Bo Ashley ma 18 - sprawdzałem za pierwszym razem grając w RE 4 jej zdjęcie. Jest tam opis Wiek - 18 lat.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
Awatar użytkownika
Diadem

Widocznie zdjęcie przedstawia Ashley w czasie gdy miała 18 lat i stąd ten podpis ;) ;)

Oficjalna strona RE4:
http://www3.capcom.co.jp/bio4/english.html
Wiek Ashley Graham - 20 lat

Inne "dobre" strony o RE również potwierdzają ten wiek. Sprawdźcie...
Awatar użytkownika
wiking011

Pierwszy dokument
Info o Ashley

Imię i nazwisko : Ashley Graham
Córka prezydenta Stanów Zjednoczonych.

Została porwana przez nieznaną organizację, gdy wracała do domu z uniwersytetu. Motywy porywaczy są wciąż nieznane, jednak istnieją wiarygodne informacje potwierdzające, że sprawcą jest ktoś z „bliskiego otoczenia” prezydenta. Tylko nieliczne osoby są poinformowane o tym zdarzeniu. Jest otoczone tajemnicą przede wszystkim dlatego, że wciąż nie wiadomo, kto jest zdrajcą. Zdołano ustalić na pewno, że Ashley ukrywana jest gdzieś w Europie. Jednak dopóki nie dowiemy się, kto stoi za tym wszystkim, nie mogę nikomu zaufać. To może być podstęp. Mamy bardzo niewiele informacji o aktualnym miejscu pobytu Ashley. Jednak członkowie służb wywiadowczych oraz osoby związane z Ashley są już przesłuchiwane przez grupę dochodzeniową. Przesłuchiwani są nawet czynni agenci. Wkrótce odkryjemy tożsamość porywaczy.

teraz jast wszystko jasne i proste

[ Dodano: 17 Sty 2008 12:14 ]
tylko z wyglądu jest znacznie młodsza(grafik się nie postarał)
nie ma zła są tylko różne warianty dobra
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

Jz wiem czemu twierdziłem że ma 18 _-_ gdzieś byla gadka na jednym z for ze Ashley to dziecko, a ja twierdziłem ze jest pełnoletnia. I zapewno pełnoletność - kojarzyła mi się ze skończeniem 18 lat tak tez mi w pamięci zostało.

Przepraszam za robienie niepotrzebnego bałaganu.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
ODPOWIEDZ

Wróć do „Postaci i przeciwnicy w serii Resident Evil”