Właśnie wróciłem z uczelni, ehh omineło mnie widzę ale do rzeczy

;
Po pierwsze chciałem wspomnieć ze kolejne Newsy mnie ownują bardziej niż RE5, kurde jeszcze do tego jedna z moich ulubionych postaci czyli HUNK a.k.a Mr. Deatch, pamietacie jak sobie marzyłęm że chciałbym poznać tą postać i jej historię? poprostu Capcom coraz bardziej mnie zadziwia na WIELKI PLUS, nie dość że opisana zostanie Historia mojej ulubionej postaci, wymarzona okładka gry to do tego tak świetnie wszystko zgrane, wspominałem wcześniej że na Amerykańskim Serwisie przygrywa muza z Holu Marcus'a a na Japońskiej jakby ktoś nie kojarzył z RE1

świetny Klimat ale ok przechodząc do samego Traileru:
Podczas Traileru gdzies w połowie leci zremiksowany utwór z RE2 i RE3 i to jedne z najlepszych, mianowicie Final Metamorfis (RE3-Nemesis, koncówka gry :'(

), CUDDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (Sorki ale bardzo się podnieciłem tym trailerem poprostu chyba dawno RE nie wyszedł o takim klimacie, a RE4 nie zaspokoił go w odpowiedni sposób). Wesker i jego Historia będzie świetnie się prezentowała sądząc po trailerze, nawet zawalczy z kilkoma Bosami to może być Hardkor, lisa w Rezydencji Spencera? To moze wyjaśnić kilka wątków. Samo zmartwychwstanie jest świetnie zaprezentowane, uderzenie Wes'a w monitor też hehe

, zauważyłem również Adę mmmm i jej Grapple Gun, ale co jej sie stało że Wesker dziwił się i stwierdzał jak by miała czegoś nie przeżyć, zresztą widzimy jej rękę która jest zabandażowana. Ujęcia z Vladimirem to już kosmos, strasznieeeeeee mnie ten wątek ciekawi. Jeżeli tak będzie prezentowała się muza jak na trailrze spkojnie za ten element wystawiam 10/10 Klimat z poprzednich cazęści podany w lepszym sosie? :'(

jest też dodatek w formie Archive, gdzie jest trochę bonusów heh czego chcieć więcej od tej produkcji?

i zapomniałem że jest nieczym na DSie machanie nożem tyle ze teraz Wiilotem to bardziej bedzie realistyczne niż palcem po ekranie. Panowie pozostało niewiele dni a ja już spać niemogę