Ogólne dyskusje

Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Haha dobre nie piratuje, widocznie mnie nie znasz zbyt długo na Forach, czekam na premierę, bo juz raz mi przesuneli ale teraz jest już potwerdzona
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
blind227
Kontakt:

Post autor: blind227 »

Wiec trzeba było tak jak ja do usa leciec i odrazu byś miał materiał do evil tv :)

No ale powiem ci tylko tyle 3 czesc jest warta grzechu i każdy kto ogladał jakąs tandetną kopie niech żałuje bo to kolejny film po 300 kiedy prawdziwy efekt widzi się w kinie :)

tak premiera 15 widziałem plakaty w metrze :)
Ostatnio zmieniony pn 29 paź, 2007 przez blind227, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

No wlasnie dlatego czekam, równiez do materialu Evil TV, wkońcu to Polska premiera, a do USA na RE3 nie miałbym zamiaru lecieć, film warto obejrzeć przynamniej żeby mieć o nim zdanie :rad10:
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Zgred

Post autor: Zgred »

Oglądałem 3 dni po premierze w USA. Szału nie ma. Jak zwykle !@#$%^&* całość. Ale było kilka ciekawych momentów :)
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Ja osobiście wkurzyłem się kiedy wszędzie widniały daty polskich premier ustalone na 19.10.2007, ale kiedy w przeddzień premiery ujrzałem, że na film przyjdzie poczekać prawie miesiąc dłużej (16.10.2007) to wprost nie mogłem uwierzyć, ale cóż takie jest życie. Zresztą do premiery już coraz bliżej, czekam z niecierpliwością i wtedy wydam o nim własną opinię.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Oj tak to już niewiele czasu, a wkońcu bedzie premiera i ostateczne wnioski, z przesunięciem premiery filmu równa się opóxnienie Evil TV który ma być poświęcony filmowi, tzn. Recka i Relacja dlatego podwójnie się wkurzyłem
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Noooo...niech RE:E już wreszcie wyjdzie i miejmy to już za sobą :smiech6:
wielkie mi tam robienie napięcia, chociaż rozbrajające są już zapowiedzi jakie można obejrzeć w TV które zaczynają się od słów "(...)...niedaleka przyszłość" i jednocześnie pokazanie zasypanego LV jakby nikt tam nie żył od 200 lat :rad10: niiiice, nie mogę się doczekać :D
Awatar użytkownika
ogurki

Nowy Resident

Post autor: ogurki »

Hmm miałem okazje go widzieć już i wywołał u mnie mieszane wrażenia: z jednej strony film jest niezły całkiem niezły sporo akcji ale mnie jako fana gry również zraził (zakończenie i wstawienie postaci jak Clarie Redfield) Ogólnie warto zobaczyć ale nie oczekujcie rewelacji
fenrir

Re: Nowy Resident

Post autor: fenrir »

ogurki pisze:Hmm miałem okazje go widzieć już i wywołał u mnie mieszane wrażenia: z jednej strony film jest niezły całkiem niezły sporo akcji ale mnie jako fana gry również zraził (zakończenie i wstawienie postaci jak Clarie Redfield) Ogólnie warto zobaczyć ale nie oczekujcie rewelacji
Dokładnie. Podobnie jak dwójka, ten film także ciężko nazwać horrorem, ale ogólnie nie jest źle.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Tzn. jako film to jest nawet niezły podejrzewam, gorzej jeżeli patrzy się na niego pod katem RE Sagi
Awatar użytkownika
Zgred

Post autor: Zgred »

Niezły? Totalne dno. Nic w tym filmie nie jest dopracowane. Ani nie ma klimatu, ani ciekawej fabuły, nic. Jedynym plusem jest to, że nazywa się Resident Evil i są w nim zombie i bohaterzy których uwielbiamy o!
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

Wcześniej napisałeś, że było pare fajnych momentów, a teraz piszesz, że ten film to kompletne dno...
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Jedno nie wyklucza drugiego. Pare momentów nie musi od razu czynić filmu dobrego, ani nawet niezłego. Nawet totalne dna mają fajne momenty.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Jeśli ja stwierdzam, że jakiś film to totalne dno, to raczej wątpie abym równocześnie chwalił kilka scen z tego filmu.
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Zgadam sie z Recoil, ale i tak RE:E nawet mi sie podobalo bo ja to odbieram jako s-f i jaka swoista alter-rzeczywistosc RE.
Ostatnio zmieniony sob 10 lis, 2007 przez AdaM555, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

"Jeśli oglądam jakiś film i stwierdzam, że ma parę fajnych scen, to na pewno nie nazwę tego filmu totalny dnem",

Tylko użyję innego stwierdzenia bardziej odpowiedniego.
Ostatnio zmieniony śr 14 paź, 2009 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Lepszy od dwójki gorszy od jedynki...reżyser podjął sie trudnego wyzwania chcąc stworzyc klimat grozy w dzień, ale troche mu sie to udało...film mi sie podobal, ale nie szkowal jakoś ogromnie
Stay Punk
Awatar użytkownika
HardstyleR

Post autor: HardstyleR »

Oglądałem wczoraj. Cóż, film mi się bardzo podobał, choć uważam, że uśmiercili za dużo pozytywnych postaci. Było kilka naprawdę fajnych scen jak atak wron czy walka z nowymi zombie (swoją drogą coś dużo ich z tego kontenera wyskoczyło :P). Tyrant świetnie wykonany, ale scena śmierci do kitu. I zdecydowanie zbyt krótko Alice z nim walczyła, jeśli można to walką nazwać. (ot kilka ciosów i po krzyku) Wesker IMO beznadziejny, bardziej przypominający Duke Nukema :) Do reszty postaci zarzutów nie mam. Koniec trochę słaby, motyw z setkami klonów wciśnięty na siłę. Zostawia to otwartą furtkę na RE4 choć niby na trylogii miało się kończyć. Ogólnie polecam obejrzeć :)
[center]Tu ne cede malis, sed contra audentior ito.[/center]
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Jak widać opinie są mieszane, jedni uważają film za dobry, drugi za dno, coś w tym musi być, premiera w piątek, już nie mogę się doczekać. Może film wymaga głębszego wczucia sie w jego fabułę, klimat. Jeszcze nie oglądałem, więc nie wiem.
Awatar użytkownika
squallaz

Post autor: squallaz »

:rad5:
Ostatnio zmieniony czw 12 sie, 2010 przez squallaz, łącznie zmieniany 3 razy.
The only thing that can defeat power is more power. That is the one constant in this universe.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil: Extinction”