Ogólne dyskusje
Haha dobre nie piratuje, widocznie mnie nie znasz zbyt długo na Forach, czekam na premierę, bo juz raz mi przesuneli ale teraz jest już potwerdzona
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Wiec trzeba było tak jak ja do usa leciec i odrazu byś miał materiał do evil tv 
No ale powiem ci tylko tyle 3 czesc jest warta grzechu i każdy kto ogladał jakąs tandetną kopie niech żałuje bo to kolejny film po 300 kiedy prawdziwy efekt widzi się w kinie
tak premiera 15 widziałem plakaty w metrze
No ale powiem ci tylko tyle 3 czesc jest warta grzechu i każdy kto ogladał jakąs tandetną kopie niech żałuje bo to kolejny film po 300 kiedy prawdziwy efekt widzi się w kinie
tak premiera 15 widziałem plakaty w metrze
Ostatnio zmieniony pn 29 paź, 2007 przez blind227, łącznie zmieniany 1 raz.
No wlasnie dlatego czekam, równiez do materialu Evil TV, wkońcu to Polska premiera, a do USA na RE3 nie miałbym zamiaru lecieć, film warto obejrzeć przynamniej żeby mieć o nim zdanie 
- Nemesis US
Ja osobiście wkurzyłem się kiedy wszędzie widniały daty polskich premier ustalone na 19.10.2007, ale kiedy w przeddzień premiery ujrzałem, że na film przyjdzie poczekać prawie miesiąc dłużej (16.10.2007) to wprost nie mogłem uwierzyć, ale cóż takie jest życie. Zresztą do premiery już coraz bliżej, czekam z niecierpliwością i wtedy wydam o nim własną opinię.
Oj tak to już niewiele czasu, a wkońcu bedzie premiera i ostateczne wnioski, z przesunięciem premiery filmu równa się opóxnienie Evil TV który ma być poświęcony filmowi, tzn. Recka i Relacja dlatego podwójnie się wkurzyłem
-
nemesisdestro
Noooo...niech RE:E już wreszcie wyjdzie i miejmy to już za sobą
wielkie mi tam robienie napięcia, chociaż rozbrajające są już zapowiedzi jakie można obejrzeć w TV które zaczynają się od słów "(...)...niedaleka przyszłość" i jednocześnie pokazanie zasypanego LV jakby nikt tam nie żył od 200 lat
niiiice, nie mogę się doczekać 
wielkie mi tam robienie napięcia, chociaż rozbrajające są już zapowiedzi jakie można obejrzeć w TV które zaczynają się od słów "(...)...niedaleka przyszłość" i jednocześnie pokazanie zasypanego LV jakby nikt tam nie żył od 200 lat
Nowy Resident
Hmm miałem okazje go widzieć już i wywołał u mnie mieszane wrażenia: z jednej strony film jest niezły całkiem niezły sporo akcji ale mnie jako fana gry również zraził (zakończenie i wstawienie postaci jak Clarie Redfield) Ogólnie warto zobaczyć ale nie oczekujcie rewelacji
Re: Nowy Resident
Dokładnie. Podobnie jak dwójka, ten film także ciężko nazwać horrorem, ale ogólnie nie jest źle.ogurki pisze:Hmm miałem okazje go widzieć już i wywołał u mnie mieszane wrażenia: z jednej strony film jest niezły całkiem niezły sporo akcji ale mnie jako fana gry również zraził (zakończenie i wstawienie postaci jak Clarie Redfield) Ogólnie warto zobaczyć ale nie oczekujcie rewelacji
Tzn. jako film to jest nawet niezły podejrzewam, gorzej jeżeli patrzy się na niego pod katem RE Sagi
- Leon. KennedY
- Leon. KennedY
Zgadam sie z Recoil, ale i tak RE:E nawet mi sie podobalo bo ja to odbieram jako s-f i jaka swoista alter-rzeczywistosc RE.
Ostatnio zmieniony sob 10 lis, 2007 przez AdaM555, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem 
- Leon. KennedY
"Jeśli oglądam jakiś film i stwierdzam, że ma parę fajnych scen, to na pewno nie nazwę tego filmu totalny dnem",
Tylko użyję innego stwierdzenia bardziej odpowiedniego.
Tylko użyję innego stwierdzenia bardziej odpowiedniego.
Ostatnio zmieniony śr 14 paź, 2009 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.
- HardstyleR
Oglądałem wczoraj. Cóż, film mi się bardzo podobał, choć uważam, że uśmiercili za dużo pozytywnych postaci. Było kilka naprawdę fajnych scen jak atak wron czy walka z nowymi zombie (swoją drogą coś dużo ich z tego kontenera wyskoczyło
). Tyrant świetnie wykonany, ale scena śmierci do kitu. I zdecydowanie zbyt krótko Alice z nim walczyła, jeśli można to walką nazwać. (ot kilka ciosów i po krzyku) Wesker IMO beznadziejny, bardziej przypominający Duke Nukema
Do reszty postaci zarzutów nie mam. Koniec trochę słaby, motyw z setkami klonów wciśnięty na siłę. Zostawia to otwartą furtkę na RE4 choć niby na trylogii miało się kończyć. Ogólnie polecam obejrzeć 
[center]Tu ne cede malis, sed contra audentior ito.[/center]
- Nemesis US