[Ankieta] Najstraszniejszy przeciwnik

Również o Resident Evil 3.5
Awatar użytkownika
Alfred

Post autor: Alfred »

ELT pisze:Mnie najbardziej przeraża Regenerator i Iron Maiden
Oj stary,tu się zgadzam,nie dość że wyglądają jak moja babcia bez peruki,to jeszcze mają astmę i padaczkę... Pomińmy fakt że są bardzo silne i ciężko je zabić...

Jeśli o mnie chodzi to także Garrador jest dość silnym przeciwnikiem,a także wielki koleżka z piłą którego spotykamy na arenie Water World w The Mercenaries...
Awatar użytkownika
Mazzi

Post autor: Mazzi »

Iron Maiden -- TO jest najstraszniejszy przeciwnik w RE 4 moim zdaniem :szok6:
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

Jeśli mam być szczery, to żaden z przeciwników nie był straszny... Trudni już tak. Z tego co pamiętam, to wystraszyłem się chyba tylko tego palącego kolesia, który wyleciał z lodówki.
Szkoda, że w tej części strasznych momentów było jak na lekarstwo.
Awatar użytkownika
Kamillo

Post autor: Kamillo »

Jak na razie największy strach budzi u mnie "Rzeźnik", szczególnie przy pustym magazynku :rad7:
Awatar użytkownika
ZeT

Post autor: ZeT »

Jak na razie największy strach budzi u mnie "Rzeźnik", szczególnie przy pustym magazynku
czyli Garrador? uściślij trochę
Awatar użytkownika
Mazzi

Post autor: Mazzi »

no wiesz Leon. KennedY niektorzy boja sie czego innego ja naprzyklad nie boje sie jak mi nagle jakis wiesiek z lodowki wyskoczy :rad1: natomiast nieczuje sie pewnie kiedy jakis monster :rad7: czai sie gdzies kolo mnie a ja tylko slysze jego sapanie :D i nie wiem dokladnie gdziee on sie znajduje :smut2: :smiech2: [/quote]
Awatar użytkownika
=Rzeźnik=

Post autor: =Rzeźnik= »

ZeT, przecież wiadomo kogo się najbardziej boi. Oczywiste że to doktorek i siostrzyczki :smiech2: :rad11: :smiech1:
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
Awatar użytkownika
Kamillo

Post autor: Kamillo »

ZeT pisze:
Jak na razie największy strach budzi u mnie "Rzeźnik", szczególnie przy pustym magazynku
czyli Garrador? uściślij trochę
Koleś z piłą i workiem na łbie ;)
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Zwłaszcza jak wyje jakby sam się zaciął swoja zabawką. Jak opętany.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Motyw zerżniety z Teksańskiej aczkolwiek trafiony w 10, słychac jak sie zbliża i czuć namacalny dreszcz
Ostatnio zmieniony pn 29 paź, 2007 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
El_Gigante
Kontakt:

Post autor: El_Gigante »

Iron Maiden. dr salvadore na drugim miejscu
Awatar użytkownika
Garrador

Post autor: Garrador »

najbardziej straszą mnie bella sisters te ich bandaże na głowach a jak podejda to wieje.
no pewnie dlatego że w merchach raz mogłem miec dużo gwiazdek i została 1 sekunda a tu nagle jakis ryk kobiety(szalonej :rad5: ) i po mnie
drugi jest pan podwójna piła ale tylko jak sie zbliza tez szalony bo tak wymachuje piłą ale jak daleko to łatwy :rad2: :okulary3: no oprócz leona :rad5:
Jestem... Mistycznym Teurgiem, poszukiwaczem całej dostępnej i zaginionej wiedzy świata. Stałem się Arcyliczem, dobrym liczem, by mieć praktycznie nieskończony czas na pogłębianie wiedzy...
Awatar użytkownika
Varrok

Post autor: Varrok »

Gdybyście grali w SH to nic z re4 by was nie przestraszyło...
Jak "napalony" gość wyskoczył z piekarnika, prawie umarłem... ze śmiechu :smiech2:
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

ja stawiam na regenaratory, iron maiden i garradora, bella sisters też straszą dosyć mocno pamiętam jak spotkałem się z nimi po raz pierwszy, miałem akurat snajperkę...i nie zdążyłem wystrzelić :D
Awatar użytkownika
Varrok

Post autor: Varrok »

nemesisdestro pisze:ja stawiam na regenaratory, iron maiden i wolverine'a
Regeneratory są fajne... Mi się wydają.................sympatyczne (no może poza ciut dziwnymi gałami ocznymi :rad10: )
Ostatnio zmieniony czw 15 lis, 2007 przez Varrok, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Jeżeli chodzi o najstraszniejszy wygląd przeciwników to mi podobają się Regeneratorzy, wyglądają nieźle. Koknkretnie też prezentuje się U3 nieco mi przypomina potwory z "The Ting". Garrador też ma w sobie nieco grozy. I jeszcze Verdugo. :smiech6:
Awatar użytkownika
BoYos

Post autor: BoYos »

Ymm...najstraszniejszy moment wg. mnie to wtedy(gralem bez solucji - total improwizacja) gdy leon schodzi po schodach do tego kólka i intro z bella sisters i nie przeladowane ammo i bez mocnego update broni :P Ale rozwaliłem je za 1 razem! :D
MrREVILPL

Post autor: MrREVILPL »

bella sisters wymiatają najlepiej w macenaries w jednym z domków jedna włazi przez okno a druga dobija się przez drzwi wtedy jest dużo emocji (szczególnie jak masz dużo punktów i nie chcesz zdechnąć :smiech6: ) poza tym może niestrasznym ale obrzydliwym to ten koleś gdzie spadają klatki (ta jego gęba)
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Big Salvador w mecach schizuje...jak taki buldożer, podjeść do niego nie można, na dystans trza się bawić. :)
Stay Punk
Awatar użytkownika
Czarek199410

Post autor: Czarek199410 »

residencie 4 w sumie niema jakiś strasznych przeciwników ale jak pierwszy raz w to grałem w nocy to bałem sie wejśc do tego domku na początku :smiech3:a straszny(nawet) i fajny jest regenarator
Gotta Whole lot of love
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”