You Died !!!
You Died !!!
Zapewne wiele razy widzieliście ten napis ale nie o tym będzie ten temat, bardziej chodzi o samą animację zabijania bohatera przez danego potworka. Wiemy że animacji jest mnóstwo, napewno każdy pamięta zbieranie się nad Leonem Zombiaków i pożeranie lub "karmienie" Lickera . Chciałbym aby każdy zainteresowany napisał swoje ulubione, które waszym zdaniem zrobiło wrażenie, było Gore lub poprostu was zafascynowało moje typy to:
RE4
- Novistador - chyba najlepsza animacja końcowa kiedy Leonowi kwas wyżera pół twarzy i widać piękną czaszkę, swoją drogą ujrzałem ten motyw dopiero grając za 3 razem na PRO, świetna animacja
RE1
- Roślina, poprostu najbardziej kojarzę tę animkę,
Tyranta na lotnisku też nie zapomnę
RE2
- "Karmienie' Lickera, Rozszarpywanie przez 3 mutację Birkina,
RE3
- Miażdżenie przez Nemesisa
Później jeszcze dodam
Szkoda że we wszystkich częściach RE nie ma Animacji zabijania Bohatera bo o pewnej części bym się rozpisał
RE4
- Novistador - chyba najlepsza animacja końcowa kiedy Leonowi kwas wyżera pół twarzy i widać piękną czaszkę, swoją drogą ujrzałem ten motyw dopiero grając za 3 razem na PRO, świetna animacja
RE1
- Roślina, poprostu najbardziej kojarzę tę animkę,
Tyranta na lotnisku też nie zapomnę
RE2
- "Karmienie' Lickera, Rozszarpywanie przez 3 mutację Birkina,
RE3
- Miażdżenie przez Nemesisa
Później jeszcze dodam
Szkoda że we wszystkich częściach RE nie ma Animacji zabijania Bohatera bo o pewnej części bym się rozpisał
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
-
Dark Prince
hmm niewidzialem tego wyzerania kwasem:) musze obadac a moj numer 1 to obraz przez ktory dostalem palpitacji serca(nie spodziewalem sie)
jak mnie z pomostu zdjela ta rybka z RE4
co jeszcze bylo ciekawe? RE3 hunterki(zabopodobne) jak polykalyofiare,lub odgryzaly glowke
EDIT
http://www.youtube.com/watch?v=gwm14m-R_5o
jak mozna usmiercic Leona:))
moim zdaniem najlepsza animacje to smierc z rak Chiefa(przeobrazonego),Nowistidator(kwas) tych slepych kolesi z pazurami,i oczywiscie rybka pozdro
Głos z Tostera: Temat wraz z postem pasuje do tego tematu więc przeniosłem
jak mnie z pomostu zdjela ta rybka z RE4
co jeszcze bylo ciekawe? RE3 hunterki(zabopodobne) jak polykalyofiare,lub odgryzaly glowke
EDIT
http://www.youtube.com/watch?v=gwm14m-R_5o
jak mozna usmiercic Leona:))
moim zdaniem najlepsza animacje to smierc z rak Chiefa(przeobrazonego),Nowistidator(kwas) tych slepych kolesi z pazurami,i oczywiscie rybka pozdro
Głos z Tostera: Temat wraz z postem pasuje do tego tematu więc przeniosłem
Ostatnio zmieniony wt 10 kwie, 2007 przez kindred, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
- Barry Norris
RE1--- pożarcie przez Yawn'a
RE2--- grupowe pożeranie Claire (chciałoby się być zombiakiem)
RE3--- zombiaki miały tendencję do dobierania się do Jill......
RE4--- pożarcie przez Del Lago na pomoście...
RE5--- to miejsce, na razie wolne
RE2--- grupowe pożeranie Claire (chciałoby się być zombiakiem)
RE3--- zombiaki miały tendencję do dobierania się do Jill......
RE4--- pożarcie przez Del Lago na pomoście...
RE5--- to miejsce, na razie wolne
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
RE1 - najczęstsza śmierć od hunterów ( rozwalały mi łeb)
RE2 - Lickery, rzucając się z pazurami i tym jęzorem
RE3 - Kolek śmierci Nemesisa
RE4 - Salvatore... miażdżenie przez El Gigante mam gdzieś ale wg. mnie to kiepska prespektywa mieć ścięty łeb... a Ganadosy pewnie by nim zagrały w koszy-główke czy piłke nożno - głowiastą... W każdym razie zawsze kiedy trace łeb odechciewa mi się gry... Krauser na pro też jest frustrujący...
RE2 - Lickery, rzucając się z pazurami i tym jęzorem
RE3 - Kolek śmierci Nemesisa
RE4 - Salvatore... miażdżenie przez El Gigante mam gdzieś ale wg. mnie to kiepska prespektywa mieć ścięty łeb... a Ganadosy pewnie by nim zagrały w koszy-główke czy piłke nożno - głowiastą... W każdym razie zawsze kiedy trace łeb odechciewa mi się gry... Krauser na pro też jest frustrujący...
DZIĘKI ŻE O MNIE PAMIĘTACIE !!!
RE4 ścięcie łba bezcenne
RE0 pogryzienie przez psa ta krew w ostatniej fazie "zżerania"
RE1 wąż chyba nie muszę więcej mówić nie muszę
RE0 pogryzienie przez psa ta krew w ostatniej fazie "zżerania"
RE1 wąż chyba nie muszę więcej mówić nie muszę
Ostatnio zmieniony pn 28 kwie, 2008 przez wiking011, łącznie zmieniany 1 raz.
nie ma zła są tylko różne warianty dobra
-
nemesisdestro
RE0 - połknięcie przez Luckera (żaba bez oczu), widać tylko głowę
RE1 - żniwa Huntera; jak nie zrobisz save'a to granie masz z głowy
RE2 - śmierć z jęzora Lickera
RE3 - cóż by tu napisać, oczyściście, że miażdzenie, i jeszcze jak Nemesis pierwszy dostanie się do Jill przed Carlosem, ale rzadko to robię
RE CV- też żniwa Huntera, albo atak zdziczałych odnóży Nosferatu - wbija ci jedną w pierś i przerzuca poza teren lądowiska
RE 4 - Pueblońska masakra piłą mechaniczną albo szarżowanie Garradora, i połknięcie głowy przez Plagasa (występują tylko u zakonników)
RE1 - żniwa Huntera; jak nie zrobisz save'a to granie masz z głowy
RE2 - śmierć z jęzora Lickera
RE3 - cóż by tu napisać, oczyściście, że miażdzenie, i jeszcze jak Nemesis pierwszy dostanie się do Jill przed Carlosem, ale rzadko to robię
RE CV- też żniwa Huntera, albo atak zdziczałych odnóży Nosferatu - wbija ci jedną w pierś i przerzuca poza teren lądowiska
RE 4 - Pueblońska masakra piłą mechaniczną albo szarżowanie Garradora, i połknięcie głowy przez Plagasa (występują tylko u zakonników)
Resident Evil rządzi!!!
- Czarek199410
- Kuba Pajączek
RE:1- nie widziałem jak tyrant i plant 42 zabijają więc powiem: pożarcie przez yawna
RE:2- w scenario A zabicie przez 4 formę birkina, a w scenario B jak birkin udaje krakena z piratów z karaibów i dobiera się do claire tak jak kraken do Jacka Sparrowa
Re:3 w the mercenaries jak Nemesis forma z mackami zeskakuje z autobusu i wykańcza rannego Nikolaia łapiąc go mackami i trzepiąc nim(bez skojarzeń) o beton kilka razy i żucając go za siebie.
Re:4 oglądałem filmiki z zabiciami leona, i najbardziej mi się podoba jak maniakalny psychopata odcina mu łeb z piły łańcuchowej.
RE:2- w scenario A zabicie przez 4 formę birkina, a w scenario B jak birkin udaje krakena z piratów z karaibów i dobiera się do claire tak jak kraken do Jacka Sparrowa
Re:3 w the mercenaries jak Nemesis forma z mackami zeskakuje z autobusu i wykańcza rannego Nikolaia łapiąc go mackami i trzepiąc nim(bez skojarzeń) o beton kilka razy i żucając go za siebie.
Re:4 oglądałem filmiki z zabiciami leona, i najbardziej mi się podoba jak maniakalny psychopata odcina mu łeb z piły łańcuchowej.
http://www.byond.com/games/DarkerEmerald/TLC
Nowa wersja Resident Evil Online 2(zmieniona nazwa, wiadomo: kopyrajt-orajt).
"You can't spell "slaughter" without "laughter"!! Hahahahahaha!!!"
- Kuba Pajączek
W jaki sposób? Tak jak ja opisałem czy inaczej? Byłbym wdzięczny za opisDavid77 pisze:RE 3 jak Nemesis nas miażdży
http://www.byond.com/games/DarkerEmerald/TLC
Re1-zabicie przez Huntera
Re3-Nemesis zabijający bohatera swoimi mackami.Jak walił Jill o podłoge to byłam w szoku
Re4-zabicie postaci przez Garradora.
To chyba tyle
Re3-Nemesis zabijający bohatera swoimi mackami.Jak walił Jill o podłoge to byłam w szoku
Re4-zabicie postaci przez Garradora.
To chyba tyle
"From yesterday, it’s coming!
From yesterday, the fear!
From yesterday, it calls him
But he doesn't want to read the message here"
From yesterday, the fear!
From yesterday, it calls him
But he doesn't want to read the message here"