F.A.Q - odpowiedzi na najczęstsze pytania
Dziwne, bo nie wydaje mi sie zebym nic ominał. Zawsze dlugo mi zajmują gry bo badam każdy zakamaerk? Komuś też brakuje jakiś filmów, albo wie o co chodzi?
A z tym patchem to jak bo necraria jeszcze powiększyła moje wątpliwości.
Czytałem na recenzji na jednym sklepie, że opłaca się kupić re4 na pc bo ma świetnągrafike gdyż jest z patchem 1.0 ktory wprowadziła cenega czy coś takiego.
Można tu dawać adresy sklepów www? Nie wiem bo na niektórych forach dostałem za to zawsze bana, więc staram sie zabezpieczać. Znalazlem kilka najciekawszych stron www z grami z serii re, i re za 45 zł na pc. Pewnie też je znacie, ale napewno nie wszyscy więc komuś to może pomóc
A z tym patchem to jak bo necraria jeszcze powiększyła moje wątpliwości.
Czytałem na recenzji na jednym sklepie, że opłaca się kupić re4 na pc bo ma świetnągrafike gdyż jest z patchem 1.0 ktory wprowadziła cenega czy coś takiego.
Można tu dawać adresy sklepów www? Nie wiem bo na niektórych forach dostałem za to zawsze bana, więc staram sie zabezpieczać. Znalazlem kilka najciekawszych stron www z grami z serii re, i re za 45 zł na pc. Pewnie też je znacie, ale napewno nie wszyscy więc komuś to może pomóc
Stay Punk
Mam dwa pytania, preszedłem już wielokrotnie residenta na pro ale nurtuje mnie czy Ashley w zbroi jest zupelnie nieśmiertelna? Próbowałem wielu rzeczy by ją zabić: przygniotłem ogromnym głazem podczas walki z gigantesem, w zamku kazalem jej stać koło wrót i huknąlem z tej wielkiej armaty, jak miała otwarty hełm strzeliłem jej ze snajperki "między oczy" (z duzej odległości hełm się nie zamyka) ale nic to nie dało:smiech1: a czy komus z was sie udało, czy to jest niemożliwe? I drugie pytanie: czy ktoś wie co to za stworzenie w jednym z końcowych chapterow na wyspie, w metalowej skrzyni, w worku? Po otwarciu skrzyni rusza się, łatwo je zabić.
- Leon. KennedY
- Leon. KennedY
- Leon. KennedY
a nie uważacie że jest dziwne, że za zabicie Krausera nie dostajemy złamanego PTAS a za bajecznie łatwego Salazara 50000? Osobiscie uważam Krausera za najtrudniejszego bossa. Męczyłem się bardzo zwlaszcza na PRO. Apropos Krausera, podczas walki na noże rozdziela walczących Ada, "strasząc" byle pistolecikiem. Krauser chyba boi się tej spluwy, chociaż podczas rozprawy z nim Butterfly z exclusive nie robi na nim wrażenia
a nawet rocket launcher jest mu w stanie tylko zdmuchnąć beret 
- Leon. KennedY