Ulubiona postać
-
FurryPiter
-
FurryPiter
-
FurryPiter
W CV nie podoba mi się bo nie jest już taką zwykłą dziewczyną tylko takim prawie komandosem (a pewna siebie, za cwana, i ta akcja z upuszczaniem pistoletu...). A z wyglądu też mi nie pasuje. Spodnie typu "dalia" dla pań po 40-tce kończące się nad pępkiem, klasyczne trzewiczki, kamizelka (czerwona - ble!!! - w RE2 podobała mi się już w czarnej koszulce) i ta nieszczęsna burdelówka na szyi... (ale to chyba obroża więzienna więc wybaczam).
Ja ja polubiłem kiedy zobaczylem na końcu trailera RE5, jeszcze niewiadomo na 100% czy toona ale coś tak przeczuwam 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Lion Scott Kenedy
a sherry to najmniej w RE 2 zawsze musiałem chociaż raz wczytac save'a bo mnie pieski zabijały 
Jestem... Mistycznym Teurgiem, poszukiwaczem całej dostępnej i zaginionej wiedzy świata. Stałem się Arcyliczem, dobrym liczem, by mieć praktycznie nieskończony czas na pogłębianie wiedzy...
- GhostOfTheSunX
- Leon. KennedY