Kogo uśmiercić z Outbreak'a

Również o Resident Evil: Outbreak File #2

Kogo uśmiercic z Outbreak'a

Mark
2
4%
Kevin
1
2%
Cindy
5
9%
George
2
4%
David
2
4%
Jim
25
44%
Yoko
14
25%
Alyssa
6
11%

Liczba głosów: 57

Awatar użytkownika
AdaM555

Kogo uśmiercić z Outbreak'a

Post autor: AdaM555 »

Kogo Byscie ''ustrzelili'' ja osobiscie wybieram Mark'a :rad11: Cos zrabalem i ankieta trwa 24 godziny :zmiesz2: sorki
Ostatnio zmieniony pn 29 paź, 2012 przez AdaM555, łącznie zmieniany 5 razy.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Uśmiercić w kolejne części Outbreak'a, jeśli ta wogóle powstanie czy uśmiercić jako drógo-planową postać w 5 części Resident evil ??? :rad11:
Awatar użytkownika
Alfred

Post autor: Alfred »

Heh,zdecydowanie Yoko,wkurzała mnie i te wszystkie powiązania z Umbrellą :snipe:
Awatar użytkownika
AdaM555

Ogolnie tu i tu :rad11:
Awatar użytkownika
squallaz

Post autor: squallaz »

:rad5:
Ostatnio zmieniony czw 12 sie, 2010 przez squallaz, łącznie zmieniany 1 raz.
The only thing that can defeat power is more power. That is the one constant in this universe.
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Jim- najmniej lubię tą postać a po za tym
' My Life Is Shit"
:rad11:
Awatar użytkownika
AdaM555

czyzby rasizm sie szerzy :rad11: :rad11: tez go nie lubie ale juz glosowalem na Marka'a :rad11:
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Re: Ankieta: Kogo uśmiercic z Outbreak'a

Post autor: MiGoo »

AdaM555 pisze:Cos zrabalem i ankieta trwa 24 godziny :zmiesz2: sorki

Juz sonda dziala jak trzeba :rad12:
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Najchętniej wszystkich :) Ale gdyby sie nie odzywali to chinke i dziennikarke :/
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Jim...i jeszcze Alyssa. Ostatecznie Mark
Stay Punk
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Zdecydowanie Jim, kto tą postać dobierał, najbardziej nie pasujący do Outbreak'ów. Głos "wycieniowany", fryzura=Rodman, pieniążek i scenariusze
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Moo'min

Post autor: Moo'min »

Yeah, zdazylem przed zamknieciem tego tematu;) A ja mysle, ze nie ma potrzeby nikogo usmiercac... Nie wydaje sie Wam, ze postacie z Outbreak juz nie zyja? (wiem, to brzmi jakbym wierzyl ze ONI istnieja;) )
Postacie NPC to tak na prawde martwi - za wyjatkiem glownych postaci, scenariuszy nikt nie przezywa... Wiem, jat kilka niejasnosci jak np. Regan i jej corka z "Flashback" oraz Linda/Rodriguez z "End of the Road", ale w kilku glownych scenariuszach widac glowne postacie wystepujace jako zombie.
I tak, w "Below Freezing Point" w O1 widzimy martwa Yoko, w "Wild Things" ginie Cindy, w "Flashback" Alyssa a w "End of the Road" mozna spotkac zombie Davida...
Wg mnie mozliwym jest, iz cala seria Outbreak to swoiste epitafium miasta Raccoon oraz jego mieszkancow. Choc nie ukrywam, ze chcialbym zobaczyc jakies postacie z Outbreak nawet w malenkich, epizodycznych roklach w przyszlych RE (np. jako support).

PS: Na koncu epilogu postaci w Wild Things widac spalony helikopter, zupelnie taki jakim mozna 'uciec' w End of the Road. Jesli to ten sam, wowczas utwierdza sie teoria, ze kolejnosc scenariuszy jest niezgodna z chronologia ewakuacji Raccoon i zostaje nam czekac, co dalej;) szkoda ze nie pojawi sie O3, bylbym go ciekaw chociazby ze wzgledow fabularnych...
Yesterday's inner weakness, tomorrow's inner strength!
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

W RE Outbreak zazwyczaj jest tak, że liczy się głównie bohater, którym gramy. Wszak możnaby z jedne strony uznać, że wszystkie postacie mogą nie żyć, bo liczy sie ta główna, którą może być każdy z możliwych do wyboru bohaterów. Ale nie było powiedziane, że wszyscy nie żyją oficjalnie.
Awatar użytkownika
Vocap

Post autor: Vocap »

Moo'min pisze:PS: Na koncu epilogu postaci w Wild Things widac spalony helikopter, zupelnie taki jakim mozna 'uciec' w End of the Road. Jesli to ten sam, wowczas utwierdza sie teoria, ze kolejnosc scenariuszy jest niezgodna z chronologia ewakuacji Raccoon i zostaje nam czekac, co dalej;) szkoda ze nie pojawi sie O3, bylbym go ciekaw chociazby ze wzgledow fabularnych...
To nie jest ten sam helikopter. Zaraz po tym jak jest pokazany, dziennikarz mówi właśnie o nim i o tym,że się rozbił i zginęło kilkanaście osób na pokładzie. To jest helikopter, o którym mowi Cindy na początku WT i który ewakuował mieszkańców z tej częśći miasta.Na swoje szczęśćie nie zdążyła dotrzeć na czas do evacuation zone;p.
Helikopter z EOTR odlatuje, z nami lub bez i najwyżej jest w nim 6 osób. Pozatym ten chopper z WT przypomina bardziej czopery z intra RE3 .Już nie mieszaj Outbreaka tak bardzo ;p.

A co do postaci, które pojawiają się jako zombie. Giną dlatego,że są potrzebne w swoich scenariuszach w celach fabularnych i po prostu zostają uśmiercone zaraz po wypełnieniu swej roli. Pamiętajcie,że online można było grać w 4 osoby.

Alyssa we Flashbacku nie ginie(chyba,że gramy na Hard,V.Hard). Tak na dobrą sprawę to nie dowiemy sie czy postacie przeżyły,czy nie dopóki Capcom jakoś tego nie wyjaśni. Pozostanie to pewnie taką tajemnicą jak dalsze losy Rebecci, których nie wyjaśniono nawet w UC. :rad12:

Moim zdaniem wszystkie główne postacie przeżyły i zeznały przeciwko Umbrelli w sądzie, co na pewno zrobiły Yoko i Linda.
Ostatnio zmieniony ndz 30 gru, 2007 przez Vocap, łącznie zmieniany 1 raz.
Moo'min

Post autor: Moo'min »

Vocap pisze:Już nie mieszaj Outbreaka tak bardzo ;p.
sorry, ale wiesz; siadzie taki muminek przy konsoli to z miejsca musi cos nadinterpretowac;))) tak czy siak, dzieki za podpowiedzenie alternatywnej wersji;0 Outbreak wiecznie zywy!
Yesterday's inner weakness, tomorrow's inner strength!
Awatar użytkownika
AdaM555

Proponuje zamknąć temat :rad11:
Awatar użytkownika
Hunter

Post autor: Hunter »

Yoko. Ani ładna jest ani fajna. Chyba japońce ją wrzucili żeby nie czuć się gorszymi. Po prostu jej nie lubię a ilekroć gram i trafia mi się ona to krew mnie zalewa. Do Jima nic nie mam ale ten jego tekst: My life is shit jest emo :smiech5:
Awatar użytkownika
NightCrawler

Post autor: NightCrawler »

jim jim jim

irytująca postać.
Awatar użytkownika
Barry Norris

Post autor: Barry Norris »

Dlaczego nie ma opcji, by uśmiercić wszystkich?? Te postaci nie wnoszą nic do fabuły serii, dlatego nie widzę dla nich żadnego miejsca w przyszłych odsłonach...

KILL THEM ALL!!!
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Awatar użytkownika
Jill_1995

Post autor: Jill_1995 »

YoKo.Chociaż grałam nią dosłownie chwilę,to strasznie mnie irytowała.Nie wiem czym,nie wiem,dlaczego,ale poprostu irytowała.
Barry Norris pisze:KILL THEM ALL!!!
Opcja też dobra :p
"From yesterday, it’s coming!
From yesterday, the fear!
From yesterday, it calls him
But he doesn't want to read the message here"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil: Outbreak”