Kogo uśmiercić z Outbreak'a
Kogo uśmiercić z Outbreak'a
Kogo Byscie ''ustrzelili'' ja osobiscie wybieram Mark'a
Cos zrabalem i ankieta trwa 24 godziny
sorki
Ostatnio zmieniony pn 29 paź, 2012 przez AdaM555, łącznie zmieniany 5 razy.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem 
Re: Ankieta: Kogo uśmiercic z Outbreak'a
AdaM555 pisze:Cos zrabalem i ankieta trwa 24 godzinysorki
Juz sonda dziala jak trzeba
Zdecydowanie Jim, kto tą postać dobierał, najbardziej nie pasujący do Outbreak'ów. Głos "wycieniowany", fryzura=Rodman, pieniążek i scenariusze
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Yeah, zdazylem przed zamknieciem tego tematu;) A ja mysle, ze nie ma potrzeby nikogo usmiercac... Nie wydaje sie Wam, ze postacie z Outbreak juz nie zyja? (wiem, to brzmi jakbym wierzyl ze ONI istnieja;) )
Postacie NPC to tak na prawde martwi - za wyjatkiem glownych postaci, scenariuszy nikt nie przezywa... Wiem, jat kilka niejasnosci jak np. Regan i jej corka z "Flashback" oraz Linda/Rodriguez z "End of the Road", ale w kilku glownych scenariuszach widac glowne postacie wystepujace jako zombie.
I tak, w "Below Freezing Point" w O1 widzimy martwa Yoko, w "Wild Things" ginie Cindy, w "Flashback" Alyssa a w "End of the Road" mozna spotkac zombie Davida...
Wg mnie mozliwym jest, iz cala seria Outbreak to swoiste epitafium miasta Raccoon oraz jego mieszkancow. Choc nie ukrywam, ze chcialbym zobaczyc jakies postacie z Outbreak nawet w malenkich, epizodycznych roklach w przyszlych RE (np. jako support).
PS: Na koncu epilogu postaci w Wild Things widac spalony helikopter, zupelnie taki jakim mozna 'uciec' w End of the Road. Jesli to ten sam, wowczas utwierdza sie teoria, ze kolejnosc scenariuszy jest niezgodna z chronologia ewakuacji Raccoon i zostaje nam czekac, co dalej;) szkoda ze nie pojawi sie O3, bylbym go ciekaw chociazby ze wzgledow fabularnych...
Postacie NPC to tak na prawde martwi - za wyjatkiem glownych postaci, scenariuszy nikt nie przezywa... Wiem, jat kilka niejasnosci jak np. Regan i jej corka z "Flashback" oraz Linda/Rodriguez z "End of the Road", ale w kilku glownych scenariuszach widac glowne postacie wystepujace jako zombie.
I tak, w "Below Freezing Point" w O1 widzimy martwa Yoko, w "Wild Things" ginie Cindy, w "Flashback" Alyssa a w "End of the Road" mozna spotkac zombie Davida...
Wg mnie mozliwym jest, iz cala seria Outbreak to swoiste epitafium miasta Raccoon oraz jego mieszkancow. Choc nie ukrywam, ze chcialbym zobaczyc jakies postacie z Outbreak nawet w malenkich, epizodycznych roklach w przyszlych RE (np. jako support).
PS: Na koncu epilogu postaci w Wild Things widac spalony helikopter, zupelnie taki jakim mozna 'uciec' w End of the Road. Jesli to ten sam, wowczas utwierdza sie teoria, ze kolejnosc scenariuszy jest niezgodna z chronologia ewakuacji Raccoon i zostaje nam czekac, co dalej;) szkoda ze nie pojawi sie O3, bylbym go ciekaw chociazby ze wzgledow fabularnych...
Yesterday's inner weakness, tomorrow's inner strength!
- Nemesis US
To nie jest ten sam helikopter. Zaraz po tym jak jest pokazany, dziennikarz mówi właśnie o nim i o tym,że się rozbił i zginęło kilkanaście osób na pokładzie. To jest helikopter, o którym mowi Cindy na początku WT i który ewakuował mieszkańców z tej częśći miasta.Na swoje szczęśćie nie zdążyła dotrzeć na czas do evacuation zone;p.Moo'min pisze:PS: Na koncu epilogu postaci w Wild Things widac spalony helikopter, zupelnie taki jakim mozna 'uciec' w End of the Road. Jesli to ten sam, wowczas utwierdza sie teoria, ze kolejnosc scenariuszy jest niezgodna z chronologia ewakuacji Raccoon i zostaje nam czekac, co dalej;) szkoda ze nie pojawi sie O3, bylbym go ciekaw chociazby ze wzgledow fabularnych...
Helikopter z EOTR odlatuje, z nami lub bez i najwyżej jest w nim 6 osób. Pozatym ten chopper z WT przypomina bardziej czopery z intra RE3 .Już nie mieszaj Outbreaka tak bardzo ;p.
A co do postaci, które pojawiają się jako zombie. Giną dlatego,że są potrzebne w swoich scenariuszach w celach fabularnych i po prostu zostają uśmiercone zaraz po wypełnieniu swej roli. Pamiętajcie,że online można było grać w 4 osoby.
Alyssa we Flashbacku nie ginie(chyba,że gramy na Hard,V.Hard). Tak na dobrą sprawę to nie dowiemy sie czy postacie przeżyły,czy nie dopóki Capcom jakoś tego nie wyjaśni. Pozostanie to pewnie taką tajemnicą jak dalsze losy Rebecci, których nie wyjaśniono nawet w UC.
Moim zdaniem wszystkie główne postacie przeżyły i zeznały przeciwko Umbrelli w sądzie, co na pewno zrobiły Yoko i Linda.
Ostatnio zmieniony ndz 30 gru, 2007 przez Vocap, łącznie zmieniany 1 raz.
- NightCrawler
- Barry Norris
Dlaczego nie ma opcji, by uśmiercić wszystkich?? Te postaci nie wnoszą nic do fabuły serii, dlatego nie widzę dla nich żadnego miejsca w przyszłych odsłonach...
KILL THEM ALL!!!
KILL THEM ALL!!!
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
YoKo.Chociaż grałam nią dosłownie chwilę,to strasznie mnie irytowała.Nie wiem czym,nie wiem,dlaczego,ale poprostu irytowała.

Opcja też dobraBarry Norris pisze:KILL THEM ALL!!!
"From yesterday, it’s coming!
From yesterday, the fear!
From yesterday, it calls him
But he doesn't want to read the message here"
From yesterday, the fear!
From yesterday, it calls him
But he doesn't want to read the message here"