Ulubiony bohater w Mercenaries

Również o Resident Evil 3.5
Awatar użytkownika
Zombi

Post autor: Zombi »

Ulubiona postać a którą sie najłatwiej grało to różnica więc:

Najłatwiej mi sie grało:
Krauser,Wesker,Hunk,Ada,Leon
Najlepiej grało mi się:
Wesker,Hunk,Krauser,Ada,Leon
A tak woguóle to niezabardzo mi sie podabały tego typu dodatki w RE, ale w 4 dzięki poprawie sterowania grało mi się naprawdę super.
Ps: Zdałem wszystkie plansze wszystkimi postaciami na 5 gwiadek :okulary3:
Ostatnio zmieniony sob 01 gru, 2007 przez Zombi, łącznie zmieniany 1 raz.
Big Daddy jest zły...
Awatar użytkownika
b3Rt

Post autor: b3Rt »

Ja grałem zawsze Krauser'em. Spodobała mi się ta postać w normalnej grze i ucieszyłem się że moge nim pokierować w Mercenaries. Grałem też Hunkiem, ale jakoś nie przypadł mi do gustu :-)
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Narazie mam tylko Leosia :rad11: i męczy mnie jedna rzecz, po co leoś w Mercach, jak mozna nim grac normalnie wg. mnie zamiast Leosia mogłby byc Luis, szkoda ze go nie ma :rad11:
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
b3Rt

Post autor: b3Rt »

Wogóle mogło by być więcej postaci. np Luis. Fajnie byłoby też zagrać np Saddlerem :-).
A co najważniejsze powinno być więcej aren. Cztery to moim zdaniem stanowczo za mało, i szybko się nudzą.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Weź pod uwagę, że to mini gierka. Z założenia ma być krótka. W końcu to tylko dodatek. I tak RE4 ma chyba najwięcej dodatków w całej serii (nie licząc Outbreaków), w tym mocno rozbudowany Separate Ways. Myślę, że nie ma co narzekać, bo po przejściu regularnego scenariusza i tak grania mamy w brud.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

A dolicz do tego przejścia całej gry w nowych strojach i z broniami upgrad'owanymi :rad1: , masa grania, RE4 w tym zdecydowanie prowadzi a SW to nawet nie mini gra ale powiedziałbym dodatkowy scenariusz
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
matheo

Post autor: matheo »

Ja głosa daje na HUNKA za to ze skreca karki :smiech3: 2 miejscy dla Ady bo sie fajnie rusza i ma wypas strój w mercach :okulary3:
matheo
Awatar użytkownika
Lugiamar

Post autor: Lugiamar »

Wesker - Fajnie się nim gra
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Osobiśce preferuję granie Krauser'em, ma sprawny łuk, świetnie wychodzą z jego pomocą headshot'y, w dodatku Krauser jest szybki i ma fajnego specjala, podwójny kop z obrotu, który na miejscu pozbawia delikwenta głowy i rzecz jasna możliwość mutacji jego ręki zmiatającej wszystko.
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Najbardziej lubie Weskera,bo dobrze sobie radzi na wszystkich planszach ze swoimi brońmi (i za chikyo kick :smiech1: ), Hunkiem też się gra spoko (mój rekord ponad 190000 :rad7: ), potem Krauser, Leon i na końcu Ada.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Garrador

Post autor: Garrador »

jak tyle co ?? ja tylko umiem 120000 krauzerem jestem chyba najsłabszy :)

głosowałem wcześniej ale i tak powiem:KRAUZER!! :smiech3: :smiech1:
Jestem... Mistycznym Teurgiem, poszukiwaczem całej dostępnej i zaginionej wiedzy świata. Stałem się Arcyliczem, dobrym liczem, by mieć praktycznie nieskończony czas na pogłębianie wiedzy...
kindred

Post autor: kindred »

Jack zdecydowanie najfajnejsza postac RE4!
Pozdrawiam
Marcin
Leon Zawodowiec

Post autor: Leon Zawodowiec »

Garrador pisze:jak tyle co ?? ja tylko umiem 120000 krauzerem jestem chyba najsłabszy :)

głosowałem wcześniej ale i tak powiem:KRAUZER!! :smiech3: :smiech1:
nie, ja jestem najslabszy, ledwo 70 000 wyciagam :P
ogolnie to jestem pelen podziwu jak czytam ile Wy tutaj nabijacie w Merceneries, co prawda duzo w ten dodatek nie gralem ale np 100 000 to dla mnie kosmos :zmiesz9:

chcialem wiec sie zapytac jakie macie zlote porady apropo Merceneries?
jak najszybciej rozwalać gandosow na bonus time?
jak najskuteczniej rozwalic bosa z pila w porcie, inaczej niz lapka Krauzera ?
itd, itp ;-)

edit

i jeszcze jedno male pytanie, czy po zdobyciu 5 gwiazdek kazda z postaci na wszystkich arenach jest dostepna obiecana dodatkowa postac??

Diadem: Nie lepiej napisać: "jak najszybciej rozwalać ganadosów na bonus time?" ?? Grzecznie proszę...

edit: grzecznie przepraszam :) juz poprawione
Ostatnio zmieniony wt 25 gru, 2007 przez Leon Zawodowiec, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Leon Zawodowiec pisze:chcialem wiec sie zapytac jakie macie zlote porady apropo Merceneries?
jak najszybciej rozpiepszac gandosow na bonus time?
jak najskuteczniej rozwalic bosa z pila w porcie, inaczej niz lapka Krauzera ?
itd, itp ;-)
W połowie strony znajdziesz niewielkie wskazówki
http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?t=114&start=0

:rad11:
Ostatnio zmieniony ndz 23 gru, 2007 przez Barry, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Widze moderzy działaja:P

Barry: Działają i to skutecznie, a tak po za tym to chcesz OST'a za offtop'a? :rad11:

No to zeby offtopa nie było moja "ulubiona" postacia nadal jest Leos bo braciszek wziol sobie PS2 na chate i nie chce oddac.
P.S. Przepraszam za offtopy :rad2:
Ostatnio zmieniony pn 24 gru, 2007 przez AdaM555, łącznie zmieniany 2 razy.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

zaczne pd pytania, niestety w mercenaries dostępnych jest TYLKO 5 postaci- Leon, Hunk, Krauser, Ada, Wesker;
zlote rady: decyduj sie na wziecie bonus time gdy w zasiegu jest mini boss (ktos wyzej punktowany)lub wieksza grupa przeciwnikow (granat): bardzo wazne jest rozwalanie przeciwnikow seriami (row), wtedy jest wiecej punktow, ja np zawsze jak mam do czynienia z grupka wrogow to nie rozwalam wszystkich jak leci, tylko pomalu (oczywiscie jesli nie rzucaja sie na mnie), jeden po drugim gdy zaczyna migac informacja o zabitych w serii, wtedy latwiej jest zachowac ciaglosc serii, bo jak wszystkich wokol rozwalimy to chwile potrwa nim dojda nowi, wariata z pila oczywiscie najlatwiej rozwalic granatami lub jakas wieksza pukawka (killer u weskera, shotgun leona-powinno sie udac), Ada, hunk lepiej niech uzywaja granatow i beczek z paliwem, jeszcze jedno- goscia z pila mozna latwo zrzucic nozem z krawedzi, zawsze to jakies obrazenia :okulary3: , jak mi sie cos przypomni to napisze :rad1:
Leon Zawodowiec

Post autor: Leon Zawodowiec »

deus ex pisze:zaczne pd pytania, niestety w mercenaries dostępnych jest TYLKO 5 postaci- Leon, Hunk, Krauser, Ada, Wesker;...

hm, to byc moze nie doczytalem tych info przed rozpoczeciem rzezi w mercerach, ale teraz juz wiem ze zapewne chodzi o nowa bron :P
deus ex pisze:...jeszcze jedno- goscia z pila mozna latwo zrzucic nozem z krawedzi, zawsze to jakies obrazenia :okulary3: ...
tya, tylko ze w moim przypadku blizszy kontakt z tym niemilym panem zawsze konczyl sie amputacja drugiej co do waznosci czesci ciala (nie wlaczajac kobiet :P )

eh juz 4ty dzien bez RE4, mam chociaz czas na przestudiowanie forum, do gry powracam po nowym roku, a jedno z moich pierwszych postanowien noworocznych to 5* w merc :P

Recoil: proszę pamiętać o używaniu polskich znaków i dużych liter.
Ostatnio zmieniony wt 25 gru, 2007 przez Leon Zawodowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kukerex

Post autor: kukerex »

Najłatwiej się grało Hunk'iem, ale i tak zagłosowałem na Adę bo jest boska. Z miłą chęcią bym ją ...........
... ach nieważne. (kocham Adę) :pff6: :smiech1: :pyt1:
Awatar użytkownika
ogurki

Post autor: ogurki »

Ja tam Lubie HUNK-a chociażby za skręcanie karku które ma zamiast kopniaka w następnej kolejnośći są:
-Wesker
-Krauser
-Ada
-Leon
شممشؤا شم شنلاش
Awatar użytkownika
TFF7

Post autor: TFF7 »

Mi najwygodniej gra się Adą Wong.
W dalszej kolejności są to :
Jack Krauser, Leon Scott Kennedy, Hunk i na końcu Albert Wesker. :smiech1:
TEKKEN & FINAL FANTASY 7 THE BEST.