Glos z tostera: Mala propozycja: nie zakladaj sond, jesli czegos nie jestes pewien...
Najlepszy / Ulubiony team?
Najlepszy / Ulubiony team?
Ciekawe kto według was będzie naj, naj, naj teamem? Głosuję na Jill i Carlosa 
Glos z tostera: Mala propozycja: nie zakladaj sond, jesli czegos nie jestes pewien...
Ostatnio zmieniony pn 29 paź, 2012 przez Lugiamar, łącznie zmieniany 12 razy.
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
To kim będziemy kierować w RPD???
[ Dodano: 12 Gru 2007 19:07 ]
Jill i Carlosem????

[ Dodano: 12 Gru 2007 19:07 ]
Jill i Carlosem????
Ostatnio zmieniony śr 12 gru, 2007 przez Lugiamar, łącznie zmieniany 1 raz.
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
Ale Ada na pewno
[ Dodano: 12 Gru 2007 19:21 ]
Ada Trailer
[ Dodano: 12 Gru 2007 19:23 ]
Ada i Hunk??? O Hunku nie słyszałem...
[ Dodano: 12 Gru 2007 19:21 ]
Ada Trailer
[ Dodano: 12 Gru 2007 19:23 ]
Ada i Hunk??? O Hunku nie słyszałem...
Wiem kto to Hunk, ale nie wiedziałem że też będzie. Masz jakiś trailer z nim?
EDIT:
Prop ankiety Claire i Leona bierzcie za Ade I HUNKA
EDIT:
Prop ankiety Claire i Leona bierzcie za Ade I HUNKA
Ostatnio zmieniony śr 12 gru, 2007 przez Recoil, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie zdecydowanie przoduje akcja z RE1, team Chris Redfield i Jill Valentine wypadają według mnie najlepiej, zresztą najdłuższe epizody, najwięcej wątków i interesujące akcje, a może poprostu klimat Rezydencji Spencer'a i okolice?
rebecca i Billy na drugim miejscu, akcja RE3 średnio wypadła, lokacje z Outbreak'a co nie jest minusem ale lokacja z metrem oprócz latarki niczym mnie nie przekonuje, moze dlatego że właśnie w outbreak'u najmniej mi się podobał scenariusz underbelly
Ostatnio zmieniony śr 19 gru, 2007 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
- Nemesis US
Jill i Chris mają doskonały scenariusz w Remake, niesamowity klimat. 
Ostatnio zmieniony wt 12 lut, 2008 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.
- Barry Norris
Jill i Carlos--- ta para jest jak dynamit: latynoski temperament Carlosa, a i Jill szarą myszką nie jest 
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
a mi się podobał team Rebbeca/Billy no miałem okazje pograć nimi po raz pierwszy
i mi się bardzo spodobali tyle że dałem głos nie tak jak chciałem
i mi się bardzo spodobali tyle że dałem głos nie tak jak chciałem
Ostatnio zmieniony wt 29 kwie, 2008 przez wiking011, łącznie zmieniany 1 raz.
nie ma zła są tylko różne warianty dobra