[Pomoc] Problem z filmami w grze (wersja PC)

Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Ech, po prostu potrzebowales odpowiedni (stare) kodeki, by owe filmy dzialaly. Olac programy, olac rozszerzenia - wystarczylo tylko ODINSTALOWAC wszystkie zainstalowane kodeki z kompa (nie beda dzialac inne filmy, ale nie o to tu chodzi) i zainstalowac kodeki z plyty z RE2 (sa razem z DirectX - ale jak sie nazywaja - nie pamietam niestety). I bedzie dzialac - nic trudnego.

Aliensik8 pisze:ok mam pare nieścislości z grą i niewiem czy tak ma byc czy to coś innego... grałem scenariusz A Leonem i po pierwsze niespotkałem Brinkina w pierwszej formie (wtedy gdy jeszcze przypomina "człowieka" i ma rurke w dłoni) gram w to pierwszy raz więdz może tak ma byc? :zmiesz9: po drugie w wyciągu z Adą atakowała mnie z sufitu wielka ręka, a jak jechałem tą wielką windą do laboratorium wtedy zaatakował mnie brinkin i pokazane było że dopiero wyrastają mu te szpony, kturymi mnie przedtem atakował :pff6: ... po trzecie niezaatakował mnie ten płonący mr.X i brinkin w pociągu ale to chyba mogło byc w scenariuszu B... powiedzcie co ma żeczywiścia tak byc a co jest źle :zmiesz1:

PS. niewiem jak włączyc scenariusz B, bo gdy wchodze na ostatni zapis leona clarią to normalnie chodze Leonem... :rad1:

A osta chcial? Czy to sa pytania zgodne z glownym watkiem tego tematu? Odpowiedzi znajdziesz w innych tematach, a jak nie, zaloz nowe (w ostatecznosci).
Awatar użytkownika
Aliensik8

Post autor: Aliensik8 »

ok co do zadanego pytania to wiem że niejest w odpowiednim temacie ale niebyło takiego w dziale RESIDENT EVIL 2 i niechciałem robic nowego :smiech4: ale odpowiedz juz na nie znam ponieważ zagrałem w scenariusz B i się wszystkiego dowiedziałem :smiech1:

P.S. A co do ortografii to niekażdy się urodził z talentem :smiech3:
__
l l))
l l\\esident
------evil----
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 2”