[Serwis + Forum] Newsmani

Wyraź swój pogląd na temat serwisu i forum
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

[Serwis + Forum] Newsmani

Post autor: MiGoo »

Witam! Jako ze ostatnio sporo sie dzieje w swiecie RE, a malo kto i w niewystarczajacej ilosci opisuje te sprawy w newsach na stronie glownej MWRC: RE HQ, oglaszam nabor na Newsmanow naszego serwisu (gora 2).

Chetnych prosze o przeslanie PM'a badz maila do mnie ze zgloszeniem, w ktorym poza swoimi danymi, prosze podac ciekawe uzasadnienie, dlaczego wlasnie Ciebie powinnismy wybrac na to wazne, jak i bardzo prestizowe stanowisko (pamietajcie, ze do tej "pracy" wymagana jest chociazby bierna znajomosc jezyka angielskiego).

A co otrzymacie w zamian? Na kase nie liczcie, super fury czy piekne laski rowniez ;) Liczy sie satysfakcja z robienia czegos, co sie lubi, ktora niemala liczba czytelnikow MWRC: RE HQ doceni :)

Tak wiec czekam na chetnych - wierze, ze na naszym, sporym juz forum, takowi sie znajda :)

PS. Trwa rowniez nabor na moderatorow forum, szczegoly --> http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?t=1043
Ostatnio zmieniony pn 31 maja, 2010 przez MiGoo, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Przypominam o naborze na Newsmanow! Naprawde to trudna sprawa nie jest, a widzac, ze sporo newsow wrzucacie na Forum macie do tego smykalke. Tak wiec kto chetny? Czekamy :)
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

I co są chętni na newsmenów??? MiGoo, jak bys mogł napisac o jakie konkretnie newsy chodzi (czy tylko zwiazane z RE) i by mi spasowały (chodzi o to czy bym podołał) to ja mogł bym sprobowac;p
P.S jakis kolorek bedzie mnie wyróżniał??? taki zarcik :rad11:
Ostatnio zmieniony wt 25 gru, 2007 przez AdaM555, łącznie zmieniany 3 razy.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
Lugiamar

Post autor: Lugiamar »

Ja też chyba się zgłoszę ale mam pytanie takie same jak użytkownik AdaM555 :smiech2:
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

kiedy bedzie wiadomo kto został Newsmanem??? :rad11: :rad11:
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Na razie jeszcze czekamy na kandydatow...
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Post autor: Leon S. Kennedy »

Ja bym chętnie się zgłosił tylko mam problem w tym że nie znam się na języku HTML(choć gdyby nie był wymagany to bym się z głosił) bo akurat z angielskim to nie mam najmniejszego problemu.
Dark Prince

Post autor: Dark Prince »

Ja chętnie będę newsmanem i choć teraz mam mniej czasu na fora to dałbym sobie radę. Okej, wiem że macie do mnie dystans, ale może dalibyście mi szansę :)?
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Poki co werbunek na newsmanow zostaje wstrzymany do odwolania...
Awatar użytkownika
Chris_BSAA

pytanie dotyczące strony MWRC.pl

Post autor: Chris_BSAA »

Witam mam pytanie czy Będą w najbliższym czasie szukane osoby na pozycje news mana ponieważ zauważyłem ze na głównej stronie są bardzo rzadko dodawane newsy
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Obecnie newsmanami są (przynajmniej teoretycznie):
nemesisdestro, ja, Wesker - Dark Life i MiGoo.

Skontaktuj się z administratorem (MiGoo) w tej sprawie.

Aha, nie wiem czemu piszesz, że rzadko są dodawane newsy - już jest po premierze RE, poza tym nemesisdestro dwoił się i troił, żeby rozruszać stronę głowną...

Jeśli jesteś chętny, proszę się kontaktować z MiGoo - mało kto z nas ma na to czas i myślę, że będzie on otwarty na propozycje pomocy.
Awatar użytkownika
Chris_BSAA

Post autor: Chris_BSAA »

Deus Ex pisze:Obecnie newsmanami są (przynajmniej teoretycznie):
nemesisdestro, ja, Wesker - Dark Life i MiGoo.

Skontaktuj się z administratorem (MiGoo) w tej sprawie.

Aha, nie wiem czemu piszesz, że rzadko są dodawane newsy - już jest po premierze RE, poza tym nemesisdestro dwoił się i troił, żeby rozruszać stronę głowną...

Jeśli jesteś chętny, proszę się kontaktować z MiGoo - mało kto z nas ma na to czas i myślę, że będzie on otwarty na propozycje pomocy.
To chciałem usłyszeć ponieważ chciał bym zostać takim kimś a co do czasu to mam go w nad mierze zaraz skonsultuje się z MiGoo.
Deus Ex
Zarząd

Jeszcze jedno - jeżeli czujesz się dobrze w temacie newsów proponuję, abyś np. zamieszczał nowe informacje w dziale Aktualności, tak aby każdy mógł zobaczyć, że masz do tego nosa (albo nie) i ewentualnie zadecydować o nadaniu Ci możliwości objęcia posady newsmana (dodawania newsów na stronie głównej).

Nie czuję się jednak w pełni kompetentny, by udzielać takich informacji, musisz poczekać na odpowiedź od admina :rad12: .
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Deus Ex pisze:Jeszcze jedno - jeżeli czujesz się dobrze w temacie newsów proponuję, abyś np. zamieszczał nowe informacje w dziale Aktualności, tak aby każdy mógł zobaczyć, że masz do tego nosa (albo nie) i ewentualnie zadecydować o nadaniu Ci możliwości objęcia posady newsmana (dodawania newsów na stronie głównej).

Dobra mysl :)
Awatar użytkownika
Chris93

Post autor: Chris93 »

Też bym chciał zostać newsmanem.Na stronie głównej widać czasami dzięki Chris93 za linka co muszę jeszcze zdrobić? dzięki za odpowiedź :rad2:
Deus Ex
Zarząd

Oczywiście nie mówimy nie - póki co zapodaj kilka newsów w temacie Aktualności, potem bedziemy musieli to rozważyć we własnym gronie i wtedy się zobaczy. Reprezentowanie MWRC to bardzo poważna sprawa i nie można powierzyć takiej funkcji pochopnie ;). Dalsze info na PM, tak jak teraz ;).

Powodzenia :rad12: .
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

W dniu dzisiejszym użytkownik Chris93 staje się członkiem grupy Praktykant. Jego zadaniem będzie poszukiwanie newsów o serii Resident Evil, czyli de facto zostaje Newsmanem :rad11:

Gratulujemy :rad12:
Deus Ex
Zarząd

Jak chodzi o newsmanów, to nie jest tak, że jest to grupa zamknięta - każdy może nim zostać. Jeżeli ktoś jest zainteresowany objęciem tej funkcji niech nas o tym poinformuje. Wtedy może otrzymać wskazówki co i jak.

Oczywiście to co pisałem wcześniej jest aktualne:
Jeszcze jedno - jeżeli czujesz się dobrze w temacie newsów proponuję, abyś np. zamieszczał nowe informacje w dziale Aktualności, tak aby każdy mógł zobaczyć, że masz do tego nosa (albo nie) i ewentualnie zadecydować o nadaniu Ci możliwości objęcia posady newsmana (dodawania newsów na stronie głównej).
póki co zapodaj kilka newsów w temacie Aktualności, potem bedziemy musieli to rozważyć we własnym gronie i wtedy się zobaczy. Reprezentowanie MWRC to bardzo poważna sprawa i nie można powierzyć takiej funkcji pochopnie

My wszystko widzimy co się dzieje na forum, kto jak pracuje, podrzuca linki redakcji itd. Solidna praca na rzecz strony głównej zostanie doceniona :).
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Paul

Post autor: Paul »

Gdybym chciał zostać Newsmanem, to co muszę zrobić, zanim dostanę praktykanta? Bo chyba nie dostaje go każdy na forum? xD Jak wyjaśnił mi Diadem, trzeba przysłać kilka newsów, tak?
Ostatnio zmieniony wt 07 wrz, 2010 przez Paul, łącznie zmieniany 2 razy.
Deus Ex
Zarząd

Odpowiedź masz w powyższych postach. Trzeba wyszukiwać newsy i zamieszczać je na forum, ewentualnie podsyłać bezpośrednio komuś kto newsy zamieszcza. Ale lepiej dawać na forum.

Uprzedzam jednak, że w tej grupie powoli zaczyna robić się ciasno - więcej niż 3, 4 Newsmanów serwis nie potrzebuje :). A obecnie jest ich 3 - nemesisdestro, Chris93 i Chris_BSAA.

O przyznaniu rangi Praktykant (w kierunku rangi Newsman) decydują administratorzy i osoby zajmujące się zamieszczaniem newsów na stronie głównej (obecni Newsmani). Oceniamy dorobek danej osoby jak chodzi o dotychczasową pracę na rzecz serwisu. Jeżeli ktoś chce zostać Newsmanem musi właśnie zamieszczać te newsy na forum.
Ostatnio zmieniony wt 07 wrz, 2010 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zmiany, sugestie, propozycje, opinie”