Newsy

Veronica

Post autor: Veronica »

No wreszczie filmik oparty "na właściwych" wydarzeniach z RE. Filmik superowy. Claire i Leon wyglądają bardzo ładnie (nie wiem, ale Leon miał na sobie tą kurtkę. którą miał w Pueblo, ale później mu ją zakosili). Ciekawe kiedy będzie premiera?
Resident Evil rządzi!!!
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

Chyba raczej wiedzieli
Spoko, nadal wiedą :smiech6:.
nie wiem, ale Leon miał na sobie tą kurtkę. którą miał w Pueblo, ale później mu ją zakosili
Ta kurtka jest identyczna, ale spoko... świetnie w niej wygląda :smiech5:.
Awatar użytkownika
Anne

Post autor: Anne »

No nareszcie jakiś trailer.... krótki ale zawsze coś... więc napisze tak, narobili mi apetytu na to.... a wizja oglądania Leona na ekranie... ehmm... rozmarzyłam się... :smiech3: :smiech3: nieważne, z niecerpliwością czekam na ten film ponieważ ciekawi mnie co nowego wymyslili twórcy...
You feel so lonely and ragged
You lay here broken and naked
My love is
Just waiting
To clothe you in crimson roses
Awatar użytkownika
Czarek199410

Post autor: Czarek199410 »

no spoko spoko filmik tylko żeby nie spartolili tego filmu jak np (RE:extinsion) :pff6:
Gotta Whole lot of love
Awatar użytkownika
Lugiamar

Post autor: Lugiamar »

Fajnie się zapowiada :rad6:
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
Veronica

Post autor: Veronica »

Modlę się o to, aby nie ten filmik nie był oparty na "filmie" tylko na "grze", podkreślam: NA GRZE, bo mimo, że powstał film na podstawie gry, to mało, co zostało na nim oparte.
Resident Evil rządzi!!!
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Trochę by było to dziwne gdyby Capcom robił film na podstawie filmu który jest na podstawie gry ich własnej produkcji (można się pogubić) jaki był by sens takiego przedsięwzięcia ? :rad11:
Awatar użytkownika
kukerex

Post autor: kukerex »

Filmik będzie napewno za****ty, będzie tam Leon z RE4 no i mam nadzieję że pojawi się też Ada :smiech6:

by MiGoo: Ost za przeklinanie...
Ostatnio zmieniony ndz 23 gru, 2007 przez kukerex, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Ja liczę, że film trafi do polskich kin, albo niech chociaż dotrze edycja DVD i Blu-Ray. Chyba, że to będzie dystrybutowane njedynie w Japonii i USA.
kindred

Post autor: kindred »

Nic dodac nic ujac czekam!!!! co do wygladu postaci itp.to po filmikach w grach capcomu jestem spokojny,wiem ze bedzie super!druga sprawa Capcom to nie hoolwood oni wiedza co robic,jak zrobic,poza tym kasa panowie,promocja wypelnienie
luki oczekiwania na RE5.Dla mnie gitara! :rad2:
Pozdrawiam
Marcin
Awatar użytkownika
Nemesis US

Co do dustrybucji jeszcze ciekawiej byłoby, żeby flim był później dostępny na Playstation Storei X Live. Zobaczymy co Capcom zrboi z Europą. :rad10:
Awatar użytkownika
PaLa

Post autor: PaLa »

mam taką cichą nadzieje, że będzie tam moja ulubiona Residentowa postać - Jill Valentine
"Umowy nie było, forsy też nie będzie"
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Szczerze, to wątpię aby się pojawiła. Zresztą ja jestem zdania, aby tym razem uwzględnili te postacie, które się jeszcze nie pojawiły na ekranie...
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Claire juz była :rad11: :rad11: A ja mam nadzieje ze Leoś nie bedzie takim madafaka jak w 4 :rad12:
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

No tak wiem, ale mam nadzieję na inne postacie, których jeszcze nie wiedzieliśmy...
A ja mam nadzieje ze Leoś nie bedzie takim madafaka jak w 4
Prawdopodobnie takiego dostaniemy :smiech1: , bo jak wiemy film ma wypełnić lukę pomiędzy RE4 a RE5...
Awatar użytkownika
AdaM555

No ale może uswiadomił sobie po wycieczce do Hiszpani, że może lepiej tak nie kozakować.
deathspike

Post autor: deathspike »

Ogólnie bardzo podoba mi się pomysł stworzenia takiej animacji. Przy tworzeniu filmu byłoby niebezpieczeństwo, że w projekt wmiesza się Uwe Boll albo, że aktorzy będą słabo grac lub nawet nie będą podobni do postaci, które mają odtwarzac. W takiej animacji mam pewnośc, że Capcom nie odwali szmiry i bohaterowie będą wyglądali tak jak to sobie założyli twórcy gry, a nie jakiś reżyser.

Ps.
Ciesze się, że w Degeneration będzie Leon i po cichu liczę na pojawienie się Ady :)
Awatar użytkownika
Nemesis US

Być może jeśli Ada faktycznie by sie tam pojawiła, to wątek miłosny Leon'a i Ady Capcom mógłby do końca przedstawić, może zostanie pokazane, że Ada nie będzie pracować już dla Wesker'a? Zobaczymy.
Awatar użytkownika
AdaM555

A ja mam wizje:
Wiesio juz na wykończeniu(nie wiem jakiś, wypadek, może znowu tyrant.) No i przlatuje Leoś z zamiarem, ukrucenia jego cierpień :rad11: I wtedy nagle Leoś pada od strzału w plecy... położony przez Ade, i w tym momencie dowiadujemy sie jakiego haka ma na nią Wesker, skoro strzeliła swojej miłości w plecy.
Skutki:
1.Jeden madakafa mniej :rad11:
2.Rozwiązana kwesta uśmiercenia pozytywnego bohatera :rad11:
Ostatnio zmieniony wt 01 sty, 2008 przez AdaM555, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

A ja myślę że nie bedzie dużych powiązań z serią gier, poprostu coś nowego i tak to chcą przedstawić
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Zablokowany

Wróć do „Resident Evil: Degeneration”