Jednak można, takim wyjątkiem jest choćby Diablo 3 które jest tworzone chyba prawie 2 lata. Najlepsza jest informacja która mówi że nie wydadzą gry dopóki nie uznają jej za skończoną. W przypadku re5 jednak jestem spokojny chociaż w capcom'ie idiotów nie brak (anulowanie prawie gotowego re 1.5Recoil pisze:Nie można gry ciągle i ciągle udoskonalać, bo ZAWSZE znajdzie się coś, co trzeba poprawić więc taka gra niigdy nie ujrzy światła dziennego.
Newsy
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Tym idotą był Mikami
więc wiedział co robi kładąc prawie gotowy projekt, co oczywiście wysżło na lepsze według większosci
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Resident Evil 5 Pojawi sie Na NINTENDO GAMECUBA I WII w drugiej połowie 2010 roku.Pozdr..
[ Dodano: 21 Sty 2008 16:51 ]
Nie Pytajcie z kąd to wiem Japonia tokio www.capcom.com podpisany kontakt Capcom z Nintendo..teraz zarobią kasy na wii ale na gamecuba to niewiem po co?chodz go posiadam..panasonic
Barry: Podaj dokładny link tej "wspaniałej" wiadomości...
Głos z tostera: Chciałbym nadmienić że jeśli nie pojawi się link z oficjalnie potwierdzoną informacją użytkownik dostaje ostrzeżenie za spam
[ Dodano: 21 Sty 2008 16:51 ]
Nie Pytajcie z kąd to wiem Japonia tokio www.capcom.com podpisany kontakt Capcom z Nintendo..teraz zarobią kasy na wii ale na gamecuba to niewiem po co?chodz go posiadam..panasonic
Barry: Podaj dokładny link tej "wspaniałej" wiadomości...
Głos z tostera: Chciałbym nadmienić że jeśli nie pojawi się link z oficjalnie potwierdzoną informacją użytkownik dostaje ostrzeżenie za spam
Ostatnio zmieniony pn 21 sty, 2008 przez daruniu4, łącznie zmieniany 2 razy.
Daruniu4 Gamecube
Nie wiem czy już gdzieś na tym forum była już ta wiadomość, ale według serwisu SurferGirl http://softrockhallelujah.blogspot.com/ ... chive.html , które uważane jest za dosyć wiarygodne źródło Resident Evil 5 ma pojawić się albo we wrześniu albo w październiku tego roku. Jest tam również informacja, że dużą rolę będzie w nim odgrywać Sherry Birkin. Wesker ma także powrócić.
A poza tym wg AMAZON.com data premiery to 1.10.2008 r. http://www.amazon.com/Capcom-Resident-E ... 073&sr=8-1
A poza tym wg AMAZON.com data premiery to 1.10.2008 r. http://www.amazon.com/Capcom-Resident-E ... 073&sr=8-1
Ostatnio zmieniony czw 31 sty, 2008 przez unknown_u, łącznie zmieniany 1 raz.
No prob
na tej stronie http://residentevilnews.com/resident-ev ... bably.html jest cytowana wypowiedź szefa działu gier z Microsoftu, która może potwierdzić fakt, że gra zostanie wydana jeszcze w tym roku
- Nemesis US
To zależy, nie wiemy, na którą z wymienionych paltform ukaże sie RE5 najpierw lub czy ukaże sie równolegle, wersja na PS3 może się ukazać później, ale to może owocować jedynie pozytywnym skutkiem, dzięki tak ogromnej pojemności jaką oferuje Blu-Ray disc można polepszać jakość tekstur i umieszczać wszelakie dodatki, możliwe, że Capcom pójdzie właśnie w tym kierunku. Zobaczymy.
Ostatnimi czasy widzimy jak gry które wychodzą na obie platformy sa już zacierane w kwestii pewnej granicy, obecnie Burnout Paradise na PS3 ma 70 utworów muzycznych a na X'a połowe mniej, zobaczymy jak to rozwiążą w RE5 bo przypomne jeszcze że najnowszy Devil May Cry również jest bogatszy w dodatki w wersji na PS3
Serwis SURFERGIRL http://softrockhallelujah.blogspot.com/ jeszcze raz potwierdził, że RE 5 będzie wydany na przełomie wrzesień/październik tego roku. Niedługo zapewne pojawi się nowy trailer, bo kiedy rok temu Re: UC miał premierę w listopadzie, pierwsze dwa trailery pojawiły się gdzieś na początku kwietnia. Poza tym pod koniec tego tygodnia odbędzie się AOU2008 Amusement Expo w Japonii, na którym będzie sobie można pograć w Street Fighter IV, to być może coś na temat RE5 stamtąd usłyszymy. Z drugiej strony przed premierą RE:UC zanim ukazał się jakiś trailer często poprzedzał go artykuł w FAMITSU, więc wiadomość również nie jest pewna na 100%!
Ostatnio zmieniony wt 12 lut, 2008 przez unknown_u, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nemesis US
Jeśli chodzi o tak istotną infromację, to nigdy nie jestem pewien, ponieważ takich informacji zawsze oczekuję od najbardziej zaawansowanych mediów, takich jak Gametrailers czy IGN. To wątpliwe, tylko jeden trailer? Żadnego gameplay'u? Nie twierdzę, że to nieprawda, ale jest ku temu sporo wątpliwości.
Chris Kramer jeden z przedstawicieli firmy Capcom w wywiadzie wspominał o tym że będzie to najlepsza część z serii i że najprawdopodobniej możemy się jej spodziewać jeszcze w tym roku co sugerują wypowiedziane przez niego słowa "We have a really fantastic year ahead of us, a year that’s going to include games like… Resident Evil 5….". Poza tym zapewnia nas że grafika spowoduje u nas opad szczęki (podobno widział już część projektu). Czyżby ten rok był spełnieniem marzeń każdego Fana RE? Mam taka nadzieję.
http://www.psu.com/Capcom--People-will- ... 708-p0.php
http://www.psu.com/Capcom--People-will- ... 708-p0.php
- Czarek199410
grafika to nie wszystko liczy się gameplay
Ostatnio zmieniony śr 13 lut, 2008 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nemesis US
NIeraz dla podbicia Hype'u tylko grafikaCzarek199410 pisze:grafika to nie wszystko liczy się gameplay
Mnie w grze grafa aż tak nie podnieca, ale to co zobaczyłem w Uncharted: Drake's Fortune trochę mną poruszyło (gry na PieCa mnie nie obchodzą i grafa w nich też). Drake był robiony krócej niż RE5 i ma super oprawę graficzną (jedyny minus to statyczne tła-chmury itp. nawinięte na walec), to co może być w Resie? Na pewno o wiele lepsza oprawa video nie pisząc/mówiąc o audio. Już za kilka miechów się przekonamy. 
Necraria: Koniec gadania o grafie, tu podajemy newsy.
Necraria: Koniec gadania o grafie, tu podajemy newsy.
Ostatnio zmieniony czw 14 lut, 2008 przez squallaz, łącznie zmieniany 1 raz.
The only thing that can defeat power is more power. That is the one constant in this universe.