Newsy
Ej Adam, nie wiem o co Ci chodzi, że Leon jest madafaka. Pracuje jako agent, w służbach specjlanych więc swoje musi umieć, musi mieć odpowiednią posturę i umiejętności. Jako agenta nie dali by goscia co nie potrafi extra strzelać, więc Leon musi w pewnym stopniu być kozakiem, ale ja tam nie widze żeby był extra przypakowany, a raczej normalnie, tak jak powinien wyglądać każdy policjant w służbach specjlanych (popatrz na S.W.A.T)
No ale nie o Leosiu tutaj mowa, ale w sumie troszke ta. Najprawdopodobniej to on jest w trailerze i się bardzo z tego ciesze. Jego postać będzie napewno normalnie zrobiona. Ciekawi mnie jakie będzie miał stosunki z Claire. Naprawde, może być to ciekawe.
No ale nie o Leosiu tutaj mowa, ale w sumie troszke ta. Najprawdopodobniej to on jest w trailerze i się bardzo z tego ciesze. Jego postać będzie napewno normalnie zrobiona. Ciekawi mnie jakie będzie miał stosunki z Claire. Naprawde, może być to ciekawe.
Stay Punk
No właśnie swoje umie, śmiem twierdzić że nawet więcej niż Jill i Chris w 1, i zmierza to do tego stopnia że jak juz wszytsko extra super bedzie umiał to dostaniemy coś w stylu Terminatora walczącego z zombiakami, co tu z survival horror'a??? RE idzie bardziej w gry akcji, a oddala sie od survivala i to mnie boli... i to jest wszytsko na ten temat. żeby nie offtopować, mam nadzieje że szybko sie uwiną z tą produkcją, mam nadzieje że zobacze tam dobrze wykreowanych bohaterów 2-go planowych... no i skoro Umbrella już nie istnieje to raczej nie zobacze jakiejś akcji U.B.C.S a szkoda... 
P.S nie chodzi o to że jest przypakowany, jest w granicach toleranci, bo jak by był wiekszy to by się nie zmieścił do garniturka, jaki na codzień noszą agenci rządowi... i ciekawe czy ma swoj kubek, tak jak agent z epilogu w RE3
P.S nie chodzi o to że jest przypakowany, jest w granicach toleranci, bo jak by był wiekszy to by się nie zmieścił do garniturka, jaki na codzień noszą agenci rządowi... i ciekawe czy ma swoj kubek, tak jak agent z epilogu w RE3
Ostatnio zmieniony śr 02 sty, 2008 przez AdaM555, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem 
- Leon. KennedY
Ale co wyście się tak przyczepili do tych jego mięśni?? Przecież wcale nie jest mocno przypakowany. Wygląda wręcz idealnie. Przecież od dwójki minęło trochę czasu i wydać, że Leon świetnie go spożytkował, stając się idealnym agentem.
Necraria: Zaczynacie zbaczać z tematu
raz mięśnie Chrisa, raz Leona, jakiś kompleks?
Koniec offtopa, wracamy do tematu
Tutaj trochę przesadziłeś, bo jeszcze daleko do takiej mety, która i tak wątpię aby nastała.zmierza to do tego stopnia że jak juz wszytsko extra super bedzie umiał to dostaniemy coś w stylu Terminatora walczącego z zombiakami
Necraria: Zaczynacie zbaczać z tematu
Ostatnio zmieniony śr 02 sty, 2008 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nemesis US
Jeśli jes tak jak myślę, to Leon i Claire ponownie sie spotkają i być może znów razem będą walczyć o przetrwanie, i teraz pozostaje kwestia kto mógł rozprzestrzenić wirus na terenie lotniska i czy będziemy mieli powtórkę z RE2, kiedy Leon i Claire byli w mieście. Bardzo ciekawe, niech ten film już wychodzi...
Na początku chciałabym wszystkich powitać, jako że nowa jestem
Pierwszy pościk, na tym zacnym forum, więc postanowiłam podać linka do strony, gdzie można ściągnąć ten krótki, aczkolwiek zapierający dech w piersi trailer
http://www.the-horror.com/
Z pewnością nie mogę się doczekać filmu, jednak za bardzo się nie ekscytuję, bo to różnie może wyjść - jak to w życiu
http://www.the-horror.com/
Z pewnością nie mogę się doczekać filmu, jednak za bardzo się nie ekscytuję, bo to różnie może wyjść - jak to w życiu
Feci, quod potui, faciant meliora potentes - zrobiłem, co mogłem, kto potrafi, niech zrobi lepiej.
Jak dla mnie, dopóki Spencer żyje nic nie jest finish 
Nie wiem czy w RE:UC coś wspomnieli o Paryżu... ale przecież ten kompleks nie zniknął razem z końcem korporacji, nie wyparował, nie wybuchł... Mogli zamknąć biura korporacji w mieście, gdy zbankrutowała, ale kompleks może żyje własnym życiem i tam będzie się działa akcja RE: Degeneration
Nie wiem czy w RE:UC coś wspomnieli o Paryżu... ale przecież ten kompleks nie zniknął razem z końcem korporacji, nie wyparował, nie wybuchł... Mogli zamknąć biura korporacji w mieście, gdy zbankrutowała, ale kompleks może żyje własnym życiem i tam będzie się działa akcja RE: Degeneration
- Nemesis US
Fakt. to dobre miejsce na akcję, zgadzam się z tym, ale czy to nie tam we Francji, w głównej siedzibie podczas RE CV nie schwytano Claire i nie przetransportowano jej na Rock Fort Island? Wiem, że to pytanie jest nie na ten temat, ale zastanawiam sie przy okazji. I jeszcze jedna kwestia: czy i tym razem do akcji wkroczy Wesker?Diadem pisze:Jak dla mnie, dopóki Spencer żyje nic nie jest finish
Ostatnio zmieniony ndz 06 sty, 2008 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.
- Leon S. Kennedy
Jest skończona jako korporacja ale barania może prowadzić nadal tyle że tajnie i na własny użytek(czarny rynek lub np. chęć zemsty na tych co przyczynili się do upadku). Poza tym pamiętajmy jeszcze o organizajcji Weskera może oni maczali w tym palce.St. Paul pisze:własnie chodzi mi o to Diadem...w UC podobno był koniec umbrelli, a w tym końcu widac zapomnieli o głownej siedzibie, a w re4 leon mówił ze umbrella całkowicie jest skończona...wszyscy nagle zapomnieli o Paryżu na tyle lat?
- Nemesis US
Tak. To ten kompleks "zwiedzała" bez pozwolenia Claire w RE:CV. Skoro wie, gdzie to jest to może postanowiła znowu tam wpaść, zabierając Leona? Fajnie by to było...NEMESIS US pisze:Fakt. to dobre miejsce na akcję, zgadzam się z tym, ale czy to nie tam we Francji, w głównej siedzibie podczas RE CV nie schwytano Claire i nie przetransportowano jej na Rock Fort Island?
Martwi mnie tylko jedno. Na trailerze widać zombie, zdaję się w metro i na lotnisku. Hmm... jeżeli infekcja pojawiła się w mieście to pewnie rozwinie się tak jak w Raccoon, a zrzucać bombę atomową na Paryż... Jakoś nie chce mi się wierzyć w takie wojskowe przedsięwzięcie
Niewieżę w to,mało prawdopodobnewiking011 pisze:Mam pomysł może Leon Scott Kennedy jest w Paryżu służbowo i.. zderza się z panią Redfield
Barry: A mógł byś to uzasadnić?
Ostatnio zmieniony ndz 06 sty, 2008 przez Garrador, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem... Mistycznym Teurgiem, poszukiwaczem całej dostępnej i zaginionej wiedzy świata. Stałem się Arcyliczem, dobrym liczem, by mieć praktycznie nieskończony czas na pogłębianie wiedzy...