Strój Umbrelli

Rozmowy o serii Resident Evil na tematy nie pasujące do pozostałych for
Awatar użytkownika
Nitrox

Strój Umbrelli

Post autor: Nitrox »

Mam pytanie nie wiem czy we właściwym dziale (z góry przepraszam jak to nie tu jeszcze się nie orientuje :smiech5: ). Można gdzieś kupić bluzbe z napisem Umbrella na ramieniu czy takie coś samemu trzeba zrobić :rad10:
crisDL

Post autor: crisDL »

Myślę ,że powinno to trafić do ,, oficjalne dodatki '' choć nie jestem pewien.Pewnie takie coś istnieje ,ale jak znam życie w Polsce tego byle gdzie nie dostaniesz.
Linki

Re: Strój Umbrelli

Post autor: Linki »

Nitrox pisze:Mam pytanie nie wiem czy we właściwym dziale (z góry przepraszam jak to nie tu jeszcze się nie orientuje :smiech5: ). Można gdzieś kupić bluzbe z napisem Umbrella na ramieniu czy takie coś samemu trzeba zrobić :rad10:
Gdzieś na pewno dostaniesz ale raczej nie licz na allegro, ani na ,,przystępną cenę''. Prościej będzie jeśli sam sobie takie coś zamówisz – na allegro ogłaszają sie firmy które robią nadruki (tańsza wersja) lub hafty (droższa wersja) na koszulki, myślę że na bluzy też mogli by ci takie cuś zrobić.
Ja za swoją kamizelkę STARS (z cosplaya Frosta) zapłaciłem jakieś 170 zł, ale zamawiał je Redfield i z tego co wiem wzięliśmy tylko dwie sztuki (wiec było nieco drożej)
Ostatnio zmieniony ndz 13 sty, 2008 przez Linki, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Na allegro zawsze masz naszywki, które możesz naszyć sobie na ramie albo gdzieś. Oficjalów nie widziałem nigdzie, ale tak jak poprzednik, możesz szukać na necie stron gdzie projektujesz własną koszulkę i wstawiasz logo za około 100 zł. Moim zdaniem jednak lepiej wziąść logo na kartke wydrukowac i pochodzić gdzieś po ryneczkach, giełdach itp. poszukać ludzi którzy robią to za 10-30 zł ;]
Stay Punk
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Owszem, są takie firmy sepcjalizujące sie wtym, nawet na Allegro, my z WDL'em właśnie z takich firm zamawialiśmy koszulki EVIL TV, trzeba przyznać, że fekt pracy jest mile zaskakujący. Szukać na Allegro, tam znajdziesz bankowo.
Awatar użytkownika
Nitrox

Post autor: Nitrox »

Dzięki za odpowiedź ;) to biore się za szukanie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe (ogólne) dyskusje o serii”