Strój Umbrelli
Strój Umbrelli
Mam pytanie nie wiem czy we właściwym dziale (z góry przepraszam jak to nie tu jeszcze się nie orientuje
). Można gdzieś kupić bluzbe z napisem Umbrella na ramieniu czy takie coś samemu trzeba zrobić 
Re: Strój Umbrelli
Gdzieś na pewno dostaniesz ale raczej nie licz na allegro, ani na ,,przystępną cenę''. Prościej będzie jeśli sam sobie takie coś zamówisz – na allegro ogłaszają sie firmy które robią nadruki (tańsza wersja) lub hafty (droższa wersja) na koszulki, myślę że na bluzy też mogli by ci takie cuś zrobić.Nitrox pisze:Mam pytanie nie wiem czy we właściwym dziale (z góry przepraszam jak to nie tu jeszcze się nie orientuje). Można gdzieś kupić bluzbe z napisem Umbrella na ramieniu czy takie coś samemu trzeba zrobić
Ja za swoją kamizelkę STARS (z cosplaya Frosta) zapłaciłem jakieś 170 zł, ale zamawiał je Redfield i z tego co wiem wzięliśmy tylko dwie sztuki (wiec było nieco drożej)
Ostatnio zmieniony ndz 13 sty, 2008 przez Linki, łącznie zmieniany 1 raz.
Na allegro zawsze masz naszywki, które możesz naszyć sobie na ramie albo gdzieś. Oficjalów nie widziałem nigdzie, ale tak jak poprzednik, możesz szukać na necie stron gdzie projektujesz własną koszulkę i wstawiasz logo za około 100 zł. Moim zdaniem jednak lepiej wziąść logo na kartke wydrukowac i pochodzić gdzieś po ryneczkach, giełdach itp. poszukać ludzi którzy robią to za 10-30 zł ;]
Stay Punk
- Nemesis US