filmik z wilkami i obrazy
filmik z wilkami i obrazy
w miejscu gdzie znajdujemy emblemat do koscioła bierzemy go i zawsze szlismy na skróty a Ja poszedłem droga która przyszedłem
koło wodospadu lina do góry potem rzeczke przepłynełem tam gdzie był sum i
krótki filmi jak mnie atakuje stado wilków
wilki rozwaliłem
to jest 1 dokładny pokaz wilków w grze! Rozdział 2-1. Jak ktos szuka kasy niech czesto patrzy na obrazy rózne nawet postaci nieznanych np w miejscu gdzie 2 raz jedziemy wózkiem z Ashley 
Ostatnio zmieniony czw 09 sie, 2007 przez matheo, łącznie zmieniany 1 raz.
matheo
Hehe ja już mam to za sobą, podczas przechodzenia z jak największą ilosćią ubitych przeciwników natknąłem się na tą wstawkę
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
- Don esteban
co do wracania sie po pokonaniu wodnego potwora wracałem sie (stado wilków new) ale mi było mało wracania i wruciłem sie do tej małej wioski i patrze a kretyni wypuszczają giganta (walka z nim jest dobiero po wzięciu insygni) nie sprawdziłem ale ciekawe czy jak go raz pokonasz i potem normalnie dojdziesz tam z insygnią to jeszcze raz go wypuszczą 
Niestety nie, warunkiem spotkania El Gigante jest pokonanie Del Lago i obojętne jest, z której strony nadejdziesz.Don esteban pisze:... nie sprawdziłem ale ciekawe czy jak go raz pokonasz i potem normalnie dojdziesz tam z insygnią to jeszcze raz go wypuszczą
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.