[Pomoc] RE:O Problem z przejściem
[Pomoc] RE:O Problem z przejściem
Koledzy sprawę mam z powodu iż zaciąłem sie na szpitalu goni mnie ten gościu w łąsicach i nie wiem co mam zrobić
wiem tylko z gdzieś się spala ale nie wiem jak i gdzie?
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez losieq, łącznie zmieniany 3 razy.
koleś obłorzony pijawkami lubi krew, w czasie swojej przechadzki po szpitalu znajdziesz nieraz krew w folii, kiedy ją rozlejesz przy tym kolesiu to on zacznie się "posiłkować" ty w tym czasie możesz zwiać, nie da się go zniszczyć dopiero przy końcu tego scenario musisz go zwabić do tego pomieszczenia i użyć przycisku, pamiętaj też aby w tym pomieszczeniu nie było twoich kompanów
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
O to laboratorium zaraz po barze znalazlem juz zamarzniety klucz i nie wiem co dalej a dokladniej o Below Freezing Point
Ostatnio zmieniony czw 21 cze, 2007 przez Salazar, łącznie zmieniany 1 raz.
"Uwolniony z pola bitwy zostanie ten który przegra ten który wygra na zawsze pozoztanie żołnierzem"
Gorąca woda leci z kranu w pomieszczeniu z monitorami i szafkami musisz użyc tam klucza ale najpierw musisz odkręcić bodajże zawór żeby wogóle leciała wodaSalazar pisze:No thx ale skąd mam wziąść trutke i gdzie jest ta gorąca woda
PS.Gram Kevin bo np jak gram tą reporterką to mam troche inne pomiezczenia i rzeczy niz
Kevin
Gram Markiem na poziomie easy
[ Dodano: 28 Cze 2007 11:59 ]
Thx za podpowiedzi nareszcie przeszedłem jestem już w szpitalu
[ Dodano: 28 Cze 2007 12:01 ]
I teraz nie wiem co zrobić z tymi pijawkami(czy co to tam jest) na panelu sterującym
[ Dodano: 28 Cze 2007 11:59 ]
Thx za podpowiedzi nareszcie przeszedłem jestem już w szpitalu
[ Dodano: 28 Cze 2007 12:01 ]
I teraz nie wiem co zrobić z tymi pijawkami(czy co to tam jest) na panelu sterującym
"Uwolniony z pola bitwy zostanie ten który przegra ten który wygra na zawsze pozoztanie żołnierzem"
Below Freezing Point utknąłem
Witam
Mam problem utknąłem Kevin w tym właśnie scenariuszu, w miejscu gdzie powninen być zawór to go nie ma ,a cindy jest. No i jaki jest kod w tym pomieszczeniu gdzie trzeba użyć zaworu.
Mam problem utknąłem Kevin w tym właśnie scenariuszu, w miejscu gdzie powninen być zawór to go nie ma ,a cindy jest. No i jaki jest kod w tym pomieszczeniu gdzie trzeba użyć zaworu.
Do komputerów:
0634, 4509, 9741
0634, 4509, 9741
Chciałbym zacząć od tego ze jestem nowy xD i mam mały problem w rundzie w szpitalu mianowicie nie wiem gdzie są kody otwierające nowe piętra jeśli możecie to pomóżcie bo ja nie wiem gdzie one mogą być a pijawka ciągle mnie goni 
Ostatnio zmieniony pn 26 gru, 2011 przez Hojny, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja też mam problem z tym scenariuszem znalazłem kartę która użyłem na drzwiach na piętrze B1F. Idąc dalej pomieszczeniem znalazłem jakieś klucze pisze że otworzę nimi jakąś kłódkę tylko nigdzie nie mogę jej znaleźć. Pomóżcie 
PS. Widzę że dużo ludzi ma problem z tym scenariuszem najlepiej by było gdyby ktoś kto przeszedł to bez problemów poświęcił chwilę i napisał jak to przejść. Może by nie było z tym takich problemów gdyby nie to coś z pijawkami na sobie co przeszkadza w prawidłowym przeszukaniu pomieszczeń
)
PS. Widzę że dużo ludzi ma problem z tym scenariuszem najlepiej by było gdyby ktoś kto przeszedł to bez problemów poświęcił chwilę i napisał jak to przejść. Może by nie było z tym takich problemów gdyby nie to coś z pijawkami na sobie co przeszkadza w prawidłowym przeszukaniu pomieszczeń
Ostatnio zmieniony ndz 20 sty, 2008 przez Witek, łącznie zmieniany 1 raz.
- RoboticFreeze
solucja jest bodajże na www.gry.wp.pl
Rzeczywiście wszystko jest opisaneRoboticFreeze pisze:solucja jest bodajże na www.gry.wp.pl
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=3,0&x= ... 8,1#igbody <-----
Ale dla własnego dobra, i własnej frajdy - korzystajcie z solucji naprawdę W OSTATECZNOŚCI!!!
Wiem, że Outbreak jest dość trudny (zwłaszcza scenariusze z nawiedzającymi "nemesis" w postaci Leechmana, czy Axemane), ale satysfakcję daje TYLKO samodzielne przejście gry. Po korzystaniu z solucji zawsze pozostaje niedosyt...
Wiem, że Outbreak jest dość trudny (zwłaszcza scenariusze z nawiedzającymi "nemesis" w postaci Leechmana, czy Axemane), ale satysfakcję daje TYLKO samodzielne przejście gry. Po korzystaniu z solucji zawsze pozostaje niedosyt...