Carlos po ostatniej wizycie w kaplicy
- NightCrawler
Carlos po ostatniej wizycie w kaplicy
A no właśnie.
Carlos po tym jak podaje szczepionkę dla Jill mówi do niej, że musi teraz iść bo ma jeszcze jedną sprawę do załatwienia. Jednak nie zauważyłem w trakcie gry, by zostało to jeszcze raz wspomniane. Faktycznie jest coś po za fabułą, czy to zwykły kant zrobiony tylko po to, żeby Carlos nie musiał chodzić w czasie gry za Jill?
Carlos po tym jak podaje szczepionkę dla Jill mówi do niej, że musi teraz iść bo ma jeszcze jedną sprawę do załatwienia. Jednak nie zauważyłem w trakcie gry, by zostało to jeszcze raz wspomniane. Faktycznie jest coś po za fabułą, czy to zwykły kant zrobiony tylko po to, żeby Carlos nie musiał chodzić w czasie gry za Jill?
- SolidSnake
Oj on MOGL zginąć w RE3. To było zależne od tego jaką wybraliśmy drogę scenariuszaSolidSnake pisze:Mi się wydaje, że sprawa Nicholaia jest już zamknięta... zginał w RE3... sam pamiętam jak go wykończyłem
Diadem: Nicholai oczywiście przeżył Raccoon City i jak ktoś chce o tym pogadać, to proszę założyć nowy wątek, bo schodzicie z tematu
Ostatnio zmieniony pt 20 cze, 2008 przez B!oh@z@rd, łącznie zmieniany 1 raz.
są takie opcje 1.poszedł po helikopter 2. poszedł załatwić nicholaia 3. mógł sabotować helikopter nicholaia zauważył ktoś że przy prawym skrzydle coś mocniej wybucha?wydaje mi się że to była jakaś bomba którą zamontował carlos [w końcu chyba też musiał mieć przy sobie coś przeciwko zbytnio "nachalnym"
zombiakom]jest też 4 opcja chciał wykazać się jill i rozwalić nemka ale niechciał ryzykować życia i uciekł i się gdzieś schował[mało prawdopodobne prawda?]5. chciał odszukać kogoś do pomocy jakiś innych najemników U.B.C.S. którzy mu pomogli [raz carlos mówi że informator powiedział mu o rakietach moze poszedł go szukać?]
Recoil: Poproszę Shift.
Recoil: Poproszę Shift.
Ostatnio zmieniony śr 03 gru, 2008 przez kelchesse, łącznie zmieniany 2 razy.
Kolejna "furtka" dla scenarzystów.
Carlos mógł iść wszędzie - do ubikacji , poczytać książki , pooglądać obrazy.
O ile wiem Carlos nie mógł iść po helikopter bo jak mógł wejść do parku ( Jill mogła , bo zabrała klucze ze stróżówki , którą otworzyła wytrychem ) - ofc mogę się mylić.
Carlos mógł iść wszędzie - do ubikacji , poczytać książki , pooglądać obrazy.
O ile wiem Carlos nie mógł iść po helikopter bo jak mógł wejść do parku ( Jill mogła , bo zabrała klucze ze stróżówki , którą otworzyła wytrychem ) - ofc mogę się mylić.
Mój tata to Nemesis.
A gdzie mama ?
A gdzie mama ?
Proste - teleportował się.
To jest tylko gra , stworzona za czasów PSX i najłatwiejszą odpowiedzią jest : twórcy zrobili taki wałek ( że Carlos gdzieś idzie ) bo nasza maszynka nie ogarniała jeszcze jak zrobić , aby NPC chodziło za nami ,strzelało do monstrów itp.
To jest tylko gra , stworzona za czasów PSX i najłatwiejszą odpowiedzią jest : twórcy zrobili taki wałek ( że Carlos gdzieś idzie ) bo nasza maszynka nie ogarniała jeszcze jak zrobić , aby NPC chodziło za nami ,strzelało do monstrów itp.
Mój tata to Nemesis.
A gdzie mama ?
A gdzie mama ?
-
Leon_Claire
- Ash Valentine
? Przecież i RE1 i w RE2 NPC chodziło za nami i strzelało jeśli była taka potrzeba...stefan pisze:Proste - teleportował się.
Wydaję mi się, że po prostu poszedł za Nicholaiem, by się z nim rozprawić.
Możliwe też, że gdy dowiedział się jaka jest naprawdę Umbrela zaczął coś szukać w Racoon City. A nie ma nic wspomnianego o nim w RE:UC?
- nemesis20010
Nie rozumiem o co biega z tym Nicholaiem, czy czasem on nie ginie ?
Jill i Nicholai wymieniają się kulkami, aż nagle tajemnicze "coś" wciąga go w sufit, słyszymy krzyk i tyle po Nicholaiu, więc nie rozumiem jak może pojawić się w innych częściach reska ?
Poza tym Carlos to zbyt dobry chłopak, nie zabił by go, prędzej by mu ręce i nogi z dupy powyrywał, ale nie zabił.
Jill i Nicholai wymieniają się kulkami, aż nagle tajemnicze "coś" wciąga go w sufit, słyszymy krzyk i tyle po Nicholaiu, więc nie rozumiem jak może pojawić się w innych częściach reska ?
Poza tym Carlos to zbyt dobry chłopak, nie zabił by go, prędzej by mu ręce i nogi z dupy powyrywał, ale nie zabił.
Zabija go Nemesis ale to nie jest jego oficjalne zakończenie. Tak naprawdę Nicholai uciekł z Raccoon helikopterem. Są dokumenty gdzie Nicholai zdał oficjalny raport z Raccoon (chyba nawet Diadem gdzieś je tu prezentowal
).
EDIT: Proszę http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?t=1818
AT: Trzymajcie się tematu, Diadem napisał wyżej - jeśli chcecie o tym debatować, załóżcie nowy wątek.
EDIT: Proszę http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?t=1818
AT: Trzymajcie się tematu, Diadem napisał wyżej - jeśli chcecie o tym debatować, załóżcie nowy wątek.
Ostatnio zmieniony ndz 31 maja, 2009 przez B!oh@z@rd, łącznie zmieniany 4 razy.
- (X)_CRAUSER_(X)
Co się będe rozpisywał poszedł bo się obraził na Jill za to, że mu strzeliła lepę w mordę w jadalni. 
Recoil: Jeśli już masz dopisywać się do posta sprzed 1,5 roku to lepiej, żebyś jednak się rozpisał... dobra spoko
Recoil: Jeśli już masz dopisywać się do posta sprzed 1,5 roku to lepiej, żebyś jednak się rozpisał... dobra spoko
Ostatnio zmieniony śr 24 lis, 2010 przez (X)_CRAUSER_(X), łącznie zmieniany 4 razy.