Po instalacji patcha (a raczej próbie) gra wygląda tak samo
Patch v1.1 do wersji europejskiej
-
FurryPiter
Polska wersja to nie jest, cóż trza będzie się z patchem męczyć 
Ostatnio zmieniony czw 07 lut, 2008 przez FurryPiter, łącznie zmieniany 1 raz.
Może jakaś inna wersja też ma od razu patcha i ją masz. Ta grafika wygląda mi na wersję z patchem. Przyjrzyj się dokładnie czy jak celujesz to laser wygląda jak ledwo widoczna, ale ciągła kreska, czy wręcz nie da się zobaczyc gdzie celujesz? Laser, to najbardziej widoczna różnica przy instalacji patcha.
-
FurryPiter
Laser jest w porządku, mogę bez problemu celowaćnecraria pisze:Może jakaś inna wersja też ma od razu patcha i ją masz. Ta grafika wygląda mi na wersję z patchem. Przyjrzyj się dokładnie czy jak celujesz to laser wygląda jak ledwo widoczna, ale ciągła kreska, czy wręcz nie da się zobaczyc gdzie celujesz? Laser, to najbardziej widoczna różnica przy instalacji patcha.
Necraria: Żaden problem
Ostatnio zmieniony czw 07 lut, 2008 przez FurryPiter, łącznie zmieniany 1 raz.
może ktoś pomóc w zdobyciu i instalacji patch do wersji biohazrd czyli nie usa ani euro ver.,podobno są jakieś komplikacje przy instalacji 
kiedyś sie udało ale robił to głównie ktoś kto dobrze zna angielski,więc prosił bym o linka lub info po polsku
kiedyś sie udało ale robił to głównie ktoś kto dobrze zna angielski,więc prosił bym o linka lub info po polsku
Ostatnio zmieniony ndz 10 lut, 2008 przez Tyrantx, łącznie zmieniany 1 raz.
STARSSss.......
Nie ma problemu, po prostu pobierz z:
http://i.download.idg.pl/fannef/788ef30 ... pal110.zip
(Patch przy okazji zmienia grę z Biohazard 4 na RE4 - więc jeśli podobał ci się głos mówiący przy nowej grze słowa "Biohazard 4" to możesz się z nim pożegnać
)
Jeśli będziesz miał jakieś komplikacje w instalacji - napisz tutaj, albo mi na GG

http://i.download.idg.pl/fannef/788ef30 ... pal110.zip
(Patch przy okazji zmienia grę z Biohazard 4 na RE4 - więc jeśli podobał ci się głos mówiący przy nowej grze słowa "Biohazard 4" to możesz się z nim pożegnać
Jeśli będziesz miał jakieś komplikacje w instalacji - napisz tutaj, albo mi na GG
-
behemothxx
Pierwszy raz słyszę o takiej wersji gry, mam nadzieję że to nie pirat...
A tak po za tym to padła już odpowiedź na Twoje pytanie w tym temacie, wystarczy poczytać.
A tak po za tym to padła już odpowiedź na Twoje pytanie w tym temacie, wystarczy poczytać.
Ostatnio zmieniony ndz 06 kwie, 2008 przez Barry, łącznie zmieniany 1 raz.
- Barry Norris
Z tego co wiem, Hatred to nick jednego z bardziej znanych Crackerów, więc to raczej nie oryginał 
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
-
Darkpotato
Drogą kupna nabyłem RE:4 w wydaniu Super$eller.
Postanowiłem to to włączyć i umarłem
Jako, że umieranie nie stanowi dla mnie nowosci, podniosłem pudełko i począłem prebijać się przez tekst na tylnej jego części.
Podobno na drugiej płycie jest patch.
Patch faktycznie jest, ale zastanawiam się, czy coś nie tak zrobiłem, bo po 2krotnym zainstalowaniu poprawki 1.10. nie zauważyłem większej różnicy ;/ .
Obie rzeczy [grę i patch] instalowałem w domyślnych folderach.
Tak więc pytanie moje brzmi: Czy działanie patcha jest tak kosmetyczne, że mogłem tego nie zauważyć, czy zrobiłem coś nie tak i dlatego nie widzę różnicy?
Jako, że umieranie nie stanowi dla mnie nowosci, podniosłem pudełko i począłem prebijać się przez tekst na tylnej jego części.
Patch faktycznie jest, ale zastanawiam się, czy coś nie tak zrobiłem, bo po 2krotnym zainstalowaniu poprawki 1.10. nie zauważyłem większej różnicy ;/ .
Tak więc pytanie moje brzmi: Czy działanie patcha jest tak kosmetyczne, że mogłem tego nie zauważyć, czy zrobiłem coś nie tak i dlatego nie widzę różnicy?
Ostatnio zmieniony pt 11 kwie, 2008 przez Darkpotato, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem, czy masz polską wersję, ale takowa ma już patcha i nie trzeba go instalowaćDarkpotato pisze:Drogą kupna nabyłem RE:4 w wydaniu Super$eller.
Patch fucktycznie jest, ale zastanawiam się, czy coś nie tak zrobiłem, bo po 2krotnym zainstalowaniu poprawki 1.10. nie zauważyłem większej różnicy ;/ .
Nie wiem który to już raz jest pisane ale: Polska wersja jest wydana z zainstalowanym patchem i nie ma potrzeby ponownej instalacji. W pierwszym poście są zdjęcia jak wygląda gra z, i bez patcha.
Edit: Przedmówca był szybszy.
Edit: Przedmówca był szybszy.
Ostatnio zmieniony pt 11 kwie, 2008 przez Barry, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Darkpotato
Tak, mam polską wersję, ale patch jest dołączony na płycie z dodatkami [a może jest i tu i tu?
]
Hmm... i może będzie to trochę offtopu, ale na okładce opakowania znajduje sie wielce zachęcające hasło:
''wydanie zawiera dwa drukowane opowiadania w klimacie gry napisane przez Andrzeja Pilipiuka''
Których jednakże nie znalazłem. [Ale może odkopię je gdzieś na płycie z dodatkami^^]
Hmm... i może będzie to trochę offtopu, ale na okładce opakowania znajduje sie wielce zachęcające hasło:
''wydanie zawiera dwa drukowane opowiadania w klimacie gry napisane przez Andrzeja Pilipiuka''
Których jednakże nie znalazłem. [Ale może odkopię je gdzieś na płycie z dodatkami^^]
- Leon S. Kennedy
Jestem tu pierwszy raz więc wypadałoby się przywitać.
WITAM!
Przestudiowałem ten temat już ze dwa razy i cały czas gdy próbuję zainstalować patha asian to Europe wywala mi taki błąd: tu. Grę mam w folderze D:/Gry/Resident Evil 4. Proszę nie besztać mnie od razu, zaznaczam, że przeczytałem wszystkie instrukcje z tego tematu.
pozdrawiam
WITAM!
Przestudiowałem ten temat już ze dwa razy i cały czas gdy próbuję zainstalować patha asian to Europe wywala mi taki błąd: tu. Grę mam w folderze D:/Gry/Resident Evil 4. Proszę nie besztać mnie od razu, zaznaczam, że przeczytałem wszystkie instrukcje z tego tematu.
pozdrawiam
Pasjonat motoryzacji, ale nie niemieckiej!
To nie sztuka zabić muchę przednią szybą, sztuką jest to zrobić boczną - idea Driftu
Zapraszam na moją galerię: http://picasaweb.google.pl/kociub2
To nie sztuka zabić muchę przednią szybą, sztuką jest to zrobić boczną - idea Driftu
Zapraszam na moją galerię: http://picasaweb.google.pl/kociub2