[Ankieta] Najstraszniejszy przeciwnik
-
FurryPiter
Regenerator - o tak. Na kazdego przeciwnika mialem jakas odpowiedz i w Residenty grywam nie od dzis, ale jak to na mnie zlapalo i przyciagnelo by ugryzc, to zaraz po wyrwaniu sie wywalilem w niego chyba caly magazynek z TMP. Ten ich chod, drgawki i charkot, a do tego odrastajacy leb. To jest cos.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
To zależy o co chodzi czyli, przeciwnik dzięki któremu wzrasta "ciśninenie" taki jak regenerator czy taki co w ciszy robie takie głośne BUUUUUUU!! , jak gość z lodówki.
Regenerator pierwsza klasa(co nie znacza że się go panicznie bałem
)
A ten gość z lodówki to po tym jak spłonął to mi się przyponiały takie gierki zawałówki krążące po necie(przestrzegam przed nimi!
)
Regenerator pierwsza klasa(co nie znacza że się go panicznie bałem
A ten gość z lodówki to po tym jak spłonął to mi się przyponiały takie gierki zawałówki krążące po necie(przestrzegam przed nimi!
r3sid3nt 3vil j3st th3 b3st!! 
- Barry Norris
Mnie raczej żaden przeciwnik nie przestraszył... Jednakowoż kiedy słyszałem ryk spalinówki za plecami to tętno troszke przyspieszało. Więc jeśli już to Doktorek i Siostrzyczki.
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Regeneratory i Iron Maideny ( te łby
), ryk piły za plecami, MR. Lodówka , nasi niewidzialni przyjaciele w zamku ( kiedy grałem pierwszy raz , mało ammo , to kiedy usłyszałem że się któryś zbliża , nie wiedziałem gdzie skubany jest , bo go nie mogłem zobaczyć , ze strachu obracałem postacią we wszystkie strony
) i tyle ...
- mikser.miksa
Tu się zgadzamSaladyn pisze:Regenerator jest straszny w ogóle. Niby humanoidalny kształt, ale te jego drgawki przy chodzeniu, charkot i rozciągliwa morda, gdy w końcu złapie. Brrr...
Iron Maideny też są trochę straszne,ale to nie to samo,co regenerator
Ostatnio zmieniony czw 15 maja, 2008 przez Jill_1995, łącznie zmieniany 1 raz.
"From yesterday, it’s coming!
From yesterday, the fear!
From yesterday, it calls him
But he doesn't want to read the message here"
From yesterday, the fear!
From yesterday, it calls him
But he doesn't want to read the message here"
Wszyscy prawie stawiają na Regeneratora i Iron Maidena , ale ja sie nie boje wcale ich . Moją zmorą są Bella Sisters , DR.Salvador (ach , ten odgłos piły i ten zapał do zabicia ofiary
) , a tak to pozatym jeszcze garrador.
Ostatnio zmieniony ndz 25 maja, 2008 przez Pa$ix, łącznie zmieniany 1 raz.
bba764435tr
-
Protecteur91
Mnie ogólnie przeraża całe robactwo w Residencie.
Chodzi mi o te ważki, które możemy spotkać w kanałach a także mutacje przypominające pająki które jeszcze potem trzeba dobić po odłączeniu się od korpusu nosiciela. No i Dr. Salvador trochę ponieważ kojarzy mi się z Thomasem Hewitt 'em z Teksańskiej Masakry Piłą Mechaniczną 
Mam dwa typy: Regenerator (za pijackie chrząkanie w stylu "dajcie popitkę!") i Verdugo, który niemal przyprawił mnie o zawał serca. Świetny design, jako nieliczny z "czwórkowych" bossów potrafi tak naprawdę przestraszyć, reszta jest niestety robiona wg książki "1000 i jeden strasznych bossów w grze".
Ostatnio zmieniony ndz 29 cze, 2008 przez Bzduras, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nemesis US