F.A.Q - odpowiedzi na najczęstsze pytania
Hmm przejście na normal powinno załatwić sprawę. A wersja jest na pewno oryginalna? W niemieckich faktycznie czegoś często brakuje, ale żeby aż tak?
Ostatnio zmieniony wt 12 lut, 2008 przez Necraria, łącznie zmieniany 2 razy.
Z tego co pamiętam, to Niemiecka wersja jest okrojona i nie ma tych dodatków, zaopatrz się w Polską wersjeshotgun pisze:Witam.Niestety taka jest prawda,gdybym miał wszystkie dodatki to bym się nie pytał jak je odblokować.Mam tylko "separate ways".Ten scenariusz odblokowal mi się po przejśću gry w trybie easy oraz przeglądarka filmów i nic więcej.Przeszedłem "weysa" i nadal nic.Kupiłem grę w niemczech i może mam jakąś okrojoną wersje.Albo żeby odblokować wszystkie dodatki trzeba przejść też wszystkie poziomy trudność (ease i normal zaliczyłem).
-
FurryPiter
Shotgun pisał w 1szym poście, że gra ps2, a niestety jak się nie mylę to wydatek 100zł+ (no, chyba że PCta też używa do gierAdx pisze:Z tego co pamiętam, to Niemiecka wersja jest okrojona i nie ma tych dodatków, zaopatrz się w Polską wersjeshotgun pisze:Witam.Niestety taka jest prawda,gdybym miał wszystkie dodatki to bym się nie pytał jak je odblokować.Mam tylko "separate ways".Ten scenariusz odblokowal mi się po przejśću gry w trybie easy oraz przeglądarka filmów i nic więcej.Przeszedłem "weysa" i nadal nic.Kupiłem grę w niemczech i może mam jakąś okrojoną wersje.Albo żeby odblokować wszystkie dodatki trzeba przejść też wszystkie poziomy trudność (ease i normal zaliczyłem).opłaca się wydać te 40-50 zł
Recoil: Platynowy RE4 na PS2 jest w granicach 80zł (nowy)
oo, nie miałem pojęcia że już RE 4 trafiło do platynowej kolekcji
Ostatnio zmieniony wt 12 lut, 2008 przez FurryPiter, łącznie zmieniany 2 razy.
Handcanona. Tak - musisz zdobyc po piec gwiazdek na kazdej planszy kazda z postaci (czyli 60000 punktow). Najlatwiej jest Krauserem. Postaraj sie zabijac kolejnych przeciwnikow w krotkich odstepach czasu oraz biorac bonusa (mnoznik dzialajacy 30 sekund) z kufrow porozrzucanych po planszy - to umozliwi ci nalapanie wymaganej ilosci punktow.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
-
FurryPiter
Jak się nie mylę to wszystkimi, jedną byłoby trochę łatwoLeon27 pisze:Witam, mam problemczy w trybie mercenaries trzeba zdobyć po 5 gwiazdek na każdej planszy każdym zawodnikiem aby dostac hoodgana czy coś takiego czy wystarczy jednym zawodnikiem?
EDIT: Ahh, Saladyn był pierwszy
Ostatnio zmieniony śr 12 mar, 2008 przez FurryPiter, łącznie zmieniany 2 razy.
Leon27 pisze:bo ja mam taką sytulacje klauseram mam na 3 planszach po 5 gwi. leonem na 1 pla. 5gw. na 2 pl. 3gw. tym komandosem na 2 pl. 5 gw. adom niewiem to jak klauserem zdobede na ostatniej planszy 5 gwi. to wystarczy
No to jak myślisz? Wystarczy...?Saladyn pisze:musisz zdobyc po piec gwiazdek na kazdej planszy kazda z postaci
I postaraj się zachować chociaż podstawy poprawnej pisowni...
Czy coś takiego da się wykonać na PC:
http://www.youtube.com/watch?v=d0Tg1btDrMA ?
http://www.youtube.com/watch?v=d0Tg1btDrMA ?
Chyba tak jak masz odpowiedni program. Tak mi sie wydaje
[ Dodano: 20 Mar 2008 18:27 ]
A i mam znowu pytanie o te zdobywanie gwiazdek jaki jest najlepszy sposób przejścia leonem na planszy z tym ślepym bo tylko mi to zostało no i na tej z tym grubym co z tej obrotówy strzela
[ Dodano: 20 Mar 2008 18:34 ]
Bo zawsze brakuje mi albo czasu albo 2 lub 3 tysiecy
[ Dodano: 20 Mar 2008 18:27 ]
A i mam znowu pytanie o te zdobywanie gwiazdek jaki jest najlepszy sposób przejścia leonem na planszy z tym ślepym bo tylko mi to zostało no i na tej z tym grubym co z tej obrotówy strzela
Zajrzyj lepiej tutajLeon27 pisze:A i mam znowu pytanie o te zdobywanie gwiazdek jaki jest najlepszy sposób przejścia leonem na planszy z tym ślepym bo tylko mi to zostało no i na tej z tym grubym co z tej obrotówy strzela
http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?t=114
Żeby przybliżać obraz snajperką na domyślnych ustawieniach sterowania musisz się trochę nagimnastykować:
- po wybraniu snajperki przytrzymaj strzałkę do góry; kamera powędruje w górę
- nie puszczając strzałki, przytrzymaj prawy shift; postać podniesie lunetę do oczu i automatycznie włączy się maksymalny zoom
- nie zwalniając dwóch pierwszych klawiszy, wciśnij enter aby wystrzelić
- po wybraniu snajperki przytrzymaj strzałkę do góry; kamera powędruje w górę
- nie puszczając strzałki, przytrzymaj prawy shift; postać podniesie lunetę do oczu i automatycznie włączy się maksymalny zoom
- nie zwalniając dwóch pierwszych klawiszy, wciśnij enter aby wystrzelić
Ostatnio zmieniony wt 25 mar, 2008 przez Frozen, łącznie zmieniany 1 raz.