Dziwne, zaskakujące....

Również o Resident Evil 3.5
Awatar użytkownika
powierza96

Post autor: powierza96 »

w zamku mnichy zawsze się pchają pod ostrzał(nie robią uników) i jezeli dużo ich jest w kupie(raz gonniło mnie 30)to wystarczy żucic granata ręcznego :smiech5:

Barry: Chyba nie zrozumiałeś tematu...
:zmiesz2:
Ostatnio zmieniony wt 19 lut, 2008 przez powierza96, łącznie zmieniany 1 raz.
ganado killer
Awatar użytkownika
Lugiamar

Post autor: Lugiamar »

Raz podchdzę sobie do jednego Ganadosa. Rozwalam mu "głowe", a chwile potem, łapiemnie (no wiecie ,dusi). To był taki "śmieszny" moment Resa 4. :smiech1:
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
Awatar użytkownika
Amok

Post autor: Amok »

A zauważyliście, że dopiero od zamku po strzeleniu w kolana, Leon wykonuje suplex?? W wiosce zawsze kopał.....hmm moze nagle sobie przypomniał czegoś z treningów i postanowił pokazac co umie :P
Ostatnio zmieniony śr 20 lut, 2008 przez Amok, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jill_1995

Post autor: Jill_1995 »

Tak,przynajmniej ja zauważyłam.Ciekawe,czemu.
"From yesterday, it’s coming!
From yesterday, the fear!
From yesterday, it calls him
But he doesn't want to read the message here"
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Post autor: Saladyn »

No wlasnie. W MERCENARIES znow zapomnial, jak to sie robi ;) Ciekawe, co kierowalo tworcami gdy tak rzeczy ustawiali.

Na korzysc gracza sa "animacje" specjalnych ruchow takich jak ustawianie lub kopanie drabiny, wchodzenie po niej, zeskok oraz przeskok nad murkiem, plotkiem czy przez parapet. W takich sytuacjach wyraznie widzialem, jak pily przechodza przez bohatera/-ke w polowie. I nic. Zyje.
Ostatnio zmieniony śr 20 lut, 2008 przez Saladyn, łącznie zmieniany 1 raz.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

tak, Leon zostaje zaatakowany przez mnicha i wtedy słyszy w głowie: " Use the suplex, Leon " hehe powinni dodać taką wstawkę wszystko było by jasne i nikt by się nie czepiał ;) inna sprawa co już zostało wspomniane w innym temacie że Novistrados - a dokładnie te znajdujące się w kanałach, które potrafią być niewidzialne są również niewidoczni w obiektywie lunety termicznej :P, ale to tak nawiasem.
Ostatnio zmieniony śr 20 lut, 2008 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Suplex jest przeciez duzo mocniejszy - czacha w drobiazgi idzie. Chyba lepiej byloby odwrotnie - slabych wiesniakow przetracac, a twarszych mnichow kopac (zachowanie poziomu trudnosci). Ale moze sie czepiam? Novistadorom suplexa sie nie robi, a szkoda - to by zabawnie wygladalo. Swoja droga skoro Ganados sami sie eliminuja dynamitem dla przykladu to dlaczego gostki wymachujace pilami albo pazurami ich nie kosza? To niesprawiedliwe troche (miesniak z dzialkiem obrotowym zabija swoich, o ile mnie pamiec nie myli - moze ktos to potwierdzic?). Rowni i rowniejsi?
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Saladyn pisze:miesniak z dzialkiem obrotowym zabija swoich, o ile mnie pamiec nie myli - moze ktos to potwierdzic?
Nie potwierdzam. Pociski jego "armaty" przenikają ganados. Koszą tylko nas... :(
nemesisdestro pisze:Novistrados - a dokładnie te znajdujące się w kanałach, które potrafią być niewidzialne są również niewidoczni w obiektywie lunety termicznej
Można to wytłumaczyć. Są to owady, a te mają niską temperaturę ciała.

A co do przenikania, to rzeczywiście niedopatrzenia, ale nie ma co psioczyć. Już nie raz (i zapewne nie tylko mi) uratowało to życie, zwłaszcza w mercach. Z czasem można to nawet wykożystywać na swoją korzyść z premedytacją.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Comandosi z działkami zabijają ganadosów jeśli ci akurat znajdą się na linii ognia.
Garradorzy, Big Salvador oraz Bella Sisters nie zabijają i to dla mnie też jest niezrozumiałe.
Ostatnio zmieniony śr 20 lut, 2008 przez Finka, łącznie zmieniany 1 raz.
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Recoil pisze:Można to wytłumaczyć. Są to owady, a te mają niską temperaturę ciała.
no ok, ale gdy robią się widoczni dla nas, stają się nagle również widzialni przez lunetę termiczną, czyli - błyskawicznie potrafią obniżyć lub podwyższyć temperaturę swojego ciała ;) chociaż kto wie jakimi prawami natury rządzą sie takie stwory :smiech1: :smiech1: :smiech1:
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

nemesisdestro pisze: no ok, ale gdy robią się widoczni dla nas, stają się nagle również widzialni przez lunetę termiczną
:o Tego nie wiedziałem... No to zonk... ;D
Fluid Project
Calm Down People!
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Finka pisze:Comandosi z działkami zabijają ganadosów jeśli ci akurat znajdą się na linii ognia.
Finka i Saladyn mają rację (jestem pewien na 80%). Przy najbliższej okazji to sprawdzę :rad11: ale zabawka JJ zabija "swoich". Tak mi się wydaje :rad11: .
Awatar użytkownika
Mikhail

Post autor: Mikhail »

JJ na 100% załatwia swoich w normalnej grze (the mercenaries rządzi się swoimi prawami). Najłatwiej to zaobserwować w Assignment Ada, kiedy ze schodów schodzi 4 ganados z tarczami a za nimi właśnie JJ. Jeśli odpowienio długo stoimy na schodach, JJ zacznie do nas strzelać i przy okazji wykosi swoich kumpli ;)
Ostatnio zmieniony czw 21 lut, 2008 przez Mikhail, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Wiec wystarczy strzelic mu 3-4 razy w banke z karabinu i pozbierac caly sprzet. Zgadza sie. Dzieki za sprostowanie.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Byłem niemal w 100% pewien, że J.J. jest stronniczy... Zabiliście mi ćwieka. Muszę to osobiście sprawdzić ;)
Fluid Project
Calm Down People!
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Gdy tylko zlapal mnie snop swiatla tuz po dotarciu do "bazy" ucieklem na "dach", gdzie byla jedna z soczewek. Wielki przypak kosil swoich jako zywo, a ja musialem tylko z niedobitkami sie rozliczyc. A jaka jest zabawa, gdy goni cie cala ekipa, a ty biegasz dookola mini-bossa! Kazdy, kto za toba podoza zostanie skoszony. Tylko trzeba uwazac, zeby nikogo z przodu nie bylo. Trzy granaty albo kilka strzalow w glowke (moga byc serie z TMP) i zbieramy przedmioty. W Mercenaries to jednak nie przechodzi.
m@s@kr@

Post autor: m@s@kr@ »

dla mnie wpadką było gdy poraz pierwszy płyniemy łódką .
Najpierw zobaczyłem ryby pływajace postanowiłem cos upolowac i zanim zdąrzyłem magazynek wypruc wielkie cos z wody mnie zjadło ,oczywiście postawiłem gały :szok9:

Recoil: Już w jednym temacie napisałeś dokładnie to samo. Raz wystarczy.
Ostatnio zmieniony sob 05 kwie, 2008 przez m@s@kr@, łącznie zmieniany 1 raz.
Stoker

Post autor: Stoker »

W "Ada the spy" commando z gatlingiem kosi ganados... to oczywista oczywistość... wczoraj grałem to sprawdziłem.
Jeszcze jedna rzecz, która mi się przydarzyła to sytuacja kiedy grając w pro Leosiem, odstrzeliłem łeb regeneratorowi w tej samej chwili kiedy wyciągnoł swoje rączki... przyciągnoł mnie do siebie ale nic więcej...
Ukańczając "Ada the Spy" można ujrzeć na tle creditsów filmiki z Adą w innym stroju ( tym z mercenaries( swoją drogą fajnie wygląda w miniówce))... niewiem czy było to gdzieś poruszane ale chciałbym dorzucić coś od siebie...
DZIĘKI ŻE O MNIE PAMIĘTACIE !!!
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Ada the Spy? A nie Assignment Ada?
Awatar użytkownika
kubabuba

Post autor: kubabuba »

W Biohazard 4 jest Ada The Spy :smiech6:

EDIT:
To on chyba ma wersje Azjatycką :zmiesz2:
Ostatnio zmieniony pn 14 kwie, 2008 przez kubabuba, łącznie zmieniany 1 raz.
http://pl.youtube.com/user/susa456987
zaglądajcie codziennie;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”