Ulubiona postać
- Nemesis US
William Birkin to jedna z postaci najbardziej zasłużonych w serii, kiedyś zastanawiało mnie czy Wesker czasami nie wysłał komandosów do niego, ale coś mi się wydaje, że Wesker już wtedy nie był w szeregach korporacji, aczkolwiek to właśnie ten incydent był początkiem epidemii w Racoon City co zostało podkreślone w RE Outbreak na intrze. Szczyru rozniosły wirus.
Scenariusz Hunka to prawdziwy survival horror. Wydaje sie latwy (mnostwo broni i amunicji), ale skonczyc go to inna sprawa. Pamietam, jaki bylem z siebie dumny, gdy zatrutym, prawie martwym Hunkiem przelazlem pod uniesionymi ramionami Mr. X'a i odpalilem flare
Ranking G.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
może, że najpierw nim zaczynamy grać?1 , a może, że ma łatwiejsze bronie?!, a może, że jest gliną?!, a może, że w przyszłości to zawodowiec?! , A MOŻE, pracujecie z antyfeministemi?! (bez urazyDiadem pisze:Co takiego ma Leon, czego nie ma Claire?
Recoil: SHIFT poproszę
Ostatnio zmieniony ndz 17 lut, 2008 przez franc_uz, łącznie zmieniany 1 raz.
r3sid3nt 3vil j3st th3 b3st!! 
- MiStrzU7777
A kto nam każe nim najpierw grać ? Przecież równie dobrze można zaczynać jako Claire.franc_uz pisze:może, że najpierw nim zaczynamy grać?
Ja również się dziwie, czemu Claire ma tak mało głosów. Przecież bardzo miło się nią gra (ma uniwersalną pukawkę i wogóle). Może na początku sprawia wrażenie zagubionej, ale szybko się uczy i jest bardzo opiekuńcza.
-
Jill Valentine
Od kiedy? Jej granatnikiem mozna rozjechac wiekszosc stworkow.
Zeby nie spamowac za bardzo tutaj odpowiadam na ponizszy post:
- ulepszenia mozna ominac (przegapic) do granatnika amunicja lezy prawie wszedzie. Claire ma wytrych i umie poslugiwac sie ladunkami wybuchowymi, a Leon musi biegac za malymi kluczykami i jest uzalezniony od innych (wejscie do gabinetu Ironsa jest mozliwe dzieki Claire, w podziemiach komisariatu pomaga Ada). Leon gra na przemian z Ada a ta ma na swej drodze wiecej przeciwnikow niz Sherry, ktora jest mala i zombie czesto pudluja. Kusza Claire jest doskonala do przewracania wrogow takich jak zombie - robilem tak kilka razy, zeby z nimi nie walczyc. Granatnik ma trzy rodzaje pociskow, dzieki czemu Claire nie dostaje karnych punktow za uzycie broni zajmujacej dwa sloty gdy chce sie pozbyc rosliny z laboratorium (blokuje szyb, ktorym mozna sie przeczolgac do zamknietego od wewnatrz pokoju z lickerami), wiec latwiej jest nabic nia wyzszy ranking. Magnum Leona jest potezny, ale z granatnika ciezko jest nie trafic. Moim zdaniem Claire ma latwiej, Diablico.
Zeby nie spamowac za bardzo tutaj odpowiadam na ponizszy post:
- ulepszenia mozna ominac (przegapic) do granatnika amunicja lezy prawie wszedzie. Claire ma wytrych i umie poslugiwac sie ladunkami wybuchowymi, a Leon musi biegac za malymi kluczykami i jest uzalezniony od innych (wejscie do gabinetu Ironsa jest mozliwe dzieki Claire, w podziemiach komisariatu pomaga Ada). Leon gra na przemian z Ada a ta ma na swej drodze wiecej przeciwnikow niz Sherry, ktora jest mala i zombie czesto pudluja. Kusza Claire jest doskonala do przewracania wrogow takich jak zombie - robilem tak kilka razy, zeby z nimi nie walczyc. Granatnik ma trzy rodzaje pociskow, dzieki czemu Claire nie dostaje karnych punktow za uzycie broni zajmujacej dwa sloty gdy chce sie pozbyc rosliny z laboratorium (blokuje szyb, ktorym mozna sie przeczolgac do zamknietego od wewnatrz pokoju z lickerami), wiec latwiej jest nabic nia wyzszy ranking. Magnum Leona jest potezny, ale z granatnika ciezko jest nie trafic. Moim zdaniem Claire ma latwiej, Diablico.
Ostatnio zmieniony pn 03 mar, 2008 przez Saladyn, łącznie zmieniany 1 raz.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
-
Jill Valentine
heh Najpierw spojrzyj na posta zanim go wyślesz!Jill Valentine pisze:tak tylko że leon może ulepszać swoje bronie a leon?
EDIT:Oh jeszcze jedno.Pierwszą grę jako Leon zacząłem i ja i mój brat i 25 kumpli więc tak mi się napisało
Ostatnio zmieniony ndz 09 mar, 2008 przez franc_uz, łącznie zmieniany 1 raz.
r3sid3nt 3vil j3st th3 b3st!! 
- Barry Norris
Zaznaczyłem Roberta Kendo, ponieważ to kumpel Barry'ego, no i zajmuje się tym, co ja chciałbym w życiu robić- prowadzi sklep z bronią 
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów