Również nie rozumiem po co się rozpisywać. Analiza analizą, ale bez przesady by pisać coś w stylu - o tu zrobiłeś dobrze, a tu źle poszedłeś bo cię ktoś trafił. Tutaj mogłeś użyć inaczej granata, a tu czemu zrobiło się tak. A dlaczego? Bo zadam jedno pytanie: Po co to komu, skoro i tak efekt końcowy powala? To że ktoś grając oberwie, to logiczne, ale nawet mając 1% życia i kończąc merceneries jest kimś.franc_uz pisze:Oryginalne bo analizuję a nie jak inni od razu piszę "nie no debeściacko nie ma lepszych, capcom powinien Cię odwiedzić!"
[RE 4 - gameplay] Mercenaries Hunk
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft
zawsze można coś wykonać lepiej od poprzednikaAT pisze:Po co to komu, skoro i tak efekt końcowy powala
obrywać ot tak jest bezsensu jak wiosce, a w recenzji zamku napisałem : coś za szybko napisałem o "nie obrywaniu" bo za sekundę już obrwała, to był przecież dowcipAT pisze:To że ktoś grając oberwie, to logiczne
Ja nie piszę, że obrywanie to jakiś kosmos!
oj np. ja jako Leon w porcie normalnie strzał w dziesiątkę AT!AT pisze:ale nawet mając 1% życia i kończąc merceneries jest kimś.
[ Dodano: 16 Mar 2008 00:48 ]
Nie zacytuję Saladyna bo jest na drugiej stronie ale: może rzeczywiście to wystarczy
[ Dodano: 16 Mar 2008 00:57 ]
Wiesz rozbawił mnie ten tekst "łe oberwałeś w banię 2\10" Biorę zainteresowanie filmem od 2\10 i idzie w dół lub wzwyż zależnie od sytuacji jaka się wyprawia
Do Finki: jak Cię czymś uraziłem to przepraszam serdecznie!
Widać nie podobają się wszystkim moje recenzje więc już ich nie ma!!!!Więc swoje posty też zmieńcie bo to będzie wyglądać bezsensu
Sorka za ofttop, ile procent filmów na youtube to coś związanego z RE??(w tym intra, rysowane itd.)
Ostatnio zmieniony ndz 16 mar, 2008 przez franc_uz, łącznie zmieniany 4 razy.
r3sid3nt 3vil j3st th3 b3st!! 
Ja zdobyłem 110 tyś punktów Leonem ^^ fajny filmik 
Barry: To nie miejsce w którym chwalimy się wynikami... Następnym razem postaraj się bardziej rozwinąć treść oceniającą.
Barry: To nie miejsce w którym chwalimy się wynikami... Następnym razem postaraj się bardziej rozwinąć treść oceniającą.
Ostatnio zmieniony ndz 06 kwie, 2008 przez Sonny, łącznie zmieniany 1 raz.
Wspaniały Gamelay,najlepszy jest Castle
Tam było odlotowo
10/10 
http://pl.youtube.com/user/susa456987
zaglądajcie codziennie;)
zaglądajcie codziennie;)