[RE 4 - gameplay] Mercenaries Hunk

Opowiadania, wiersze, filmy, komiksy, rysunki, stroje, kolekcje...
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

franc_uz pisze:Oryginalne bo analizuję a nie jak inni od razu piszę "nie no debeściacko nie ma lepszych, capcom powinien Cię odwiedzić!" :rad11:
Również nie rozumiem po co się rozpisywać. Analiza analizą, ale bez przesady by pisać coś w stylu - o tu zrobiłeś dobrze, a tu źle poszedłeś bo cię ktoś trafił. Tutaj mogłeś użyć inaczej granata, a tu czemu zrobiło się tak. A dlaczego? Bo zadam jedno pytanie: Po co to komu, skoro i tak efekt końcowy powala? To że ktoś grając oberwie, to logiczne, ale nawet mając 1% życia i kończąc merceneries jest kimś. :okulary4:
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
Awatar użytkownika
franc_uz

Post autor: franc_uz »

AT pisze:Po co to komu, skoro i tak efekt końcowy powala
zawsze można coś wykonać lepiej od poprzednika :smiech7:
AT pisze:To że ktoś grając oberwie, to logiczne
obrywać ot tak jest bezsensu jak wiosce, a w recenzji zamku napisałem : coś za szybko napisałem o "nie obrywaniu" bo za sekundę już obrwała, to był przecież dowcip :smiech5: :rad11:
Ja nie piszę, że obrywanie to jakiś kosmos!
AT pisze:ale nawet mając 1% życia i kończąc merceneries jest kimś.
oj np. ja jako Leon w porcie normalnie strzał w dziesiątkę AT! :smiech1:

[ Dodano: 16 Mar 2008 00:48 ]
Nie zacytuję Saladyna bo jest na drugiej stronie ale: może rzeczywiście to wystarczy :rate10: :rad11:

[ Dodano: 16 Mar 2008 00:57 ]
Wiesz rozbawił mnie ten tekst "łe oberwałeś w banię 2\10" Biorę zainteresowanie filmem od 2\10 i idzie w dół lub wzwyż zależnie od sytuacji jaka się wyprawia :rad11:
Do Finki: jak Cię czymś uraziłem to przepraszam serdecznie! :smiech4:
Widać nie podobają się wszystkim moje recenzje więc już ich nie ma!!!!Więc swoje posty też zmieńcie bo to będzie wyglądać bezsensu :szok2: :rad6:
Sorka za ofttop, ile procent filmów na youtube to coś związanego z RE??(w tym intra, rysowane itd.)
Ostatnio zmieniony ndz 16 mar, 2008 przez franc_uz, łącznie zmieniany 4 razy.
r3sid3nt 3vil j3st th3 b3st!! :D
Awatar użytkownika
Sonny

Post autor: Sonny »

Ja zdobyłem 110 tyś punktów Leonem ^^ fajny filmik :D

Barry: To nie miejsce w którym chwalimy się wynikami... Następnym razem postaraj się bardziej rozwinąć treść oceniającą.
Ostatnio zmieniony ndz 06 kwie, 2008 przez Sonny, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kubabuba

Post autor: kubabuba »

Wspaniały Gamelay,najlepszy jest Castle :rad5: Tam było odlotowo :rate10: 10/10 :rad12:
http://pl.youtube.com/user/susa456987
zaglądajcie codziennie;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fan Area”