[Pomoc] Problem z przejściem gry
wzielam inne rozwiazanie 
sprzedałam wszystko oprocz 9mm i kupilam granatnik
granatnikiem od razu go rozwaliło na pol, a pozniej dokończylam zwyklym gunem.

Recoil: Poproszę "shift", oraz "alt"
sprzedałam wszystko oprocz 9mm i kupilam granatnik
granatnikiem od razu go rozwaliło na pol, a pozniej dokończylam zwyklym gunem.
Recoil: Poproszę "shift", oraz "alt"
Ostatnio zmieniony pn 24 mar, 2008 przez szakal165, łącznie zmieniany 2 razy.
- Nemesis US
re4
Barry: Post przyklejony z innego tematu.
witam mam problem z przejsciem re4 etapu z dwoma gigantami,jednego topie w lawie a drogiego nie moge pomurzcie,zawiesilem sie i mam lipe
Barry: Następnym razem pisz w odpowiednim temacie.
witam mam problem z przejsciem re4 etapu z dwoma gigantami,jednego topie w lawie a drogiego nie moge pomurzcie,zawiesilem sie i mam lipe
Barry: Następnym razem pisz w odpowiednim temacie.
Ostatnio zmieniony ndz 30 mar, 2008 przez yogi, łącznie zmieniany 2 razy.
Zabija się go dokładnie tak samo jak pierwszego El Gigante. Walimy ołowiem i tniemy plagasa. Taktyka jest IDENTYCZNA. Zwłaszcza, że już jednego z nich pozbywasz się w lawie.
PS. Trochę tu siedziałeś zanim napisałeś posta. Nie skapnąłeś się, że używamy tu altów i shiftów? Miło też jest czytać poprawne gramatycznie posty (pomurzyć można na budowie. Tu możemy pomóc).
PS. Trochę tu siedziałeś zanim napisałeś posta. Nie skapnąłeś się, że używamy tu altów i shiftów? Miło też jest czytać poprawne gramatycznie posty (pomurzyć można na budowie. Tu możemy pomóc).
yogi
hallo co z tymi gigantami zrobic bo nie łapie
[ Dodano: 30 Mar 2008 22:47 ]
no zajechany jestem siedze i sie glowie,wciagajaca gra dzieki
[ Dodano: 30 Mar 2008 22:49 ]
czyli mam w niego nawalac z broni,tylko ze juz tak robilem i amo mi sie konczy
by FurryPiter: Shift + Alt
[ Dodano: 30 Mar 2008 22:47 ]
no zajechany jestem siedze i sie glowie,wciagajaca gra dzieki
[ Dodano: 30 Mar 2008 22:49 ]
czyli mam w niego nawalac z broni,tylko ze juz tak robilem i amo mi sie konczy
by FurryPiter: Shift + Alt
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez yogi, łącznie zmieniany 1 raz.
A jak to jest na poziomie PRO?
Walczyłem już z pierwszym el-gigante i bydle zrzuca mnie z pleców gdy tylko naciskam klawisz, by ciąć. Upewniłem się, ze klepię odpowiedni (może być 1 albo 3), ale skończyło się na tym, że waliłem w robala z TMP. Kosztowało mnie to furmankę amunicji, a ponieważ z 2-3 giganty czekają przede mną chciałem się was zapytać, czy też tak mieliście (tzn. czy to utrudnienie trybu PRO czy coś innego, np. z moim kompem). Mam wrażenie, że mnie oszukano.
Walczyłem już z pierwszym el-gigante i bydle zrzuca mnie z pleców gdy tylko naciskam klawisz, by ciąć. Upewniłem się, ze klepię odpowiedni (może być 1 albo 3), ale skończyło się na tym, że waliłem w robala z TMP. Kosztowało mnie to furmankę amunicji, a ponieważ z 2-3 giganty czekają przede mną chciałem się was zapytać, czy też tak mieliście (tzn. czy to utrudnienie trybu PRO czy coś innego, np. z moim kompem). Mam wrażenie, że mnie oszukano.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Przeszłam to na pro... żaden problem ... chodzi od czasu jaki zajmie ci wskoczenie na plecy jesli za późno to zrobisz to bedziesz latac, na PRO może jest krótszy czas na reakcje nie wiem bo wole strzelac w robala z TMP wali bądz z shotguna... muszę sprawdzic jak to jest...
You feel so lonely and ragged
You lay here broken and naked
My love is
Just waiting
To clothe you in crimson roses
You lay here broken and naked
My love is
Just waiting
To clothe you in crimson roses
Powiem szczerze, że nie zauważyłem zależności między czasem wskoczenia na plecy a zrzuceniem nas. Raczej stawiałbym na naszą reakcję już po wskoczeniu na plecy. Oczywiście musisz mieć chwilkę, żeby zobaczyć jaki klawisz klepać (jeśli nie ten co trzeba to gleba
), ale jest to czas zdecydowanie krótszy niż na normal. No i kwestia oczywiście jak szybko go klepiesz. Na PRO trzeba to robić zdecydowanie szybciej niż na normalu. Nie wiem jak się to ma na PC (może to kwestia techniczna - inny czas reakcji klawiszy, albo cos w tym stylu), ale na konsoli nie ma z tym większych problemów.
Dzieki za sugestie. Sprobuje obydwu sposobow. Na pewno wciskalem wlasciwy klawisz, ale juz nie pierwszy raz mam wrazenie, ze klawisze laptopa reaguja zbyt wolno. Jestem tez przekonany, ze na plecki giganta wskakiwalem dosc szybko. Moze powinienem zaczac grac na jakims padzie. Jezeli znajde rozwiazanie tego problemu wyedytuje ten post. Jeszcze raz dzieki za pomoc.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Gdyby to było pro to yogi wiedziałby co robić bo najpierw trzeba przejść grę na normal.Saladyn pisze:A jak to jest na poziomie PRO?
Po wskoczeniu na plecy el giganta trzeba zacząć wciskać właściwy przycisk w tej samej sekundzie kiedy się pokaże, jeżeli się spóźnimy to Leon zostanie zrzucony (dot. trybu professional), że nie wspomnę już o pomyleniu przycisku. Kiedyś w ten sposób zmarnowałam cały zapas amunicji do magnum
-
nemesisdestro
Hoho szaleństwo nie ukrywam że już na normalu motytywy z szybkim naciskaniem klawiszy sprawiały lekki problem, swoją drogą przed chwilą skończyłem RE4 na normalu - skromnie 10 zgonów w ciągu gry w tym 3 lub więcej na Krauserze - ale przynajmniej w końcu dokonałem tego po raz pierwszy i chyba ostatniFinka pisze: Po wskoczeniu na plecy el giganta trzeba zacząć wciskać właściwy przycisk w tej samej sekundzie kiedy się pokaże, jeżeli się spóźnimy to Leon zostanie zrzucony (dot. trybu professional), że nie wspomnę już o pomyleniu przycisku. Kiedyś w ten sposób zmarnowałam cały zapas amunicji do magnum
Ostatnio zmieniony pn 31 mar, 2008 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 2 razy.