[Serwis] Aktualizacje
Migoo no już nie przesadzaj
Niektóre materiały można by było wrzucić poza tym myślę że każdy ma ochotę 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
To jest to, niestety ludzie nie biorą pod uwagę tego, że jest to praca z kodem, a wklejanie tego nie odbywa się w sposób analogiczny jak na forum - że wskazujesz, klikasz i już. Jest to czasochłonne, a bynajmniej proporcja pracy do efektu jest taka, że żeby to sukcesywnie wdrażać trzeba mieć spory zapał chęci - znam to m. in. po sobie i widzę, że nie tylko ja tak mam. Dodam tylko, że jeden i drugi serwis doczeka się swojej nowej wersji, co do revideos jest to kwestia objęta tajemnicą, natomiast nowego MWRC możemy spodziewać się w roku 2020 - stym.
.
-----------------------------------------------------
http://pl.youtube.com/user/Dawidmwrc
http://pl.youtube.com/user/Dawidmwrc
[06.01.2008] Noworoczna aktualizacja
Witam wszystkich w Nowym, 2008 roku! Oby był jak najlepszy dla Was, jak i dla naszej ukochanej serii, czy też MWRC: RE HQ
Na szczęście dla strony nastają lepsze czasy...
Ale po kolei. Niestety dalej nie ma kto wprowadzać treści na MWRC (czyżby HTML był dla Was aż tak trudny?), wobec czego wpadłem na pomysł, by na razie umieszczać artykuły w pewnej, wyróżnionej do tego celu części Forum MWRC: RE HQ - oto cała filozofia. Oczywiście dalej będziecie wchodzić na interesujące Was podstrony jak dotychczas, jednakże po kliknięciu na odpowiedni artykuł otworzy się nowe okno, a w nim odpowiedni temat Forum. Mam nadzieję, że zrozumieliście o co chodzi, a jak dalej nie wiecie o co kaman, zapraszam do lektury następujących treści (w praktyce wszystko się okaże bardzo łatwe):
- 4 opowiadania w dziale RE Fans: dwa (The Evil Comes Back in Bigger Size oraz Zioło) autorstwa PaLy i 2 (Powstanie Świata oraz Demony Przeszłości) ZgreDa;
- FAQ (by Linki) oraz opis Zakończeń (by WDL) z RE Remake;
- porady to The 4TH i To-Fu Survivor (by WDL) w RE2;
- dokumenty (pamiętniki) z RE Code: Veronica (X), które przetłumaczył Mr_Zombie;
- opis ciuchów z RE Outbreak File#2, jaki przygotował dla Was Capcom;
- i na koniec: pełen opis przejścia (by Singleplayer) oraz tłumaczenie wszystkich dokumentów (by Wanky) z RE4.
Wystarczy? Na pewno nie - niebawem kolejne materiały!
PS. Do grona Redaktorów MWRC: RE HQ dołączył dziś Diadem, który niebawem (na forum możecie już część jego pracy podziwiać) zaskoczy Was czymś bardzo wyjątkowym
Witam wszystkich w Nowym, 2008 roku! Oby był jak najlepszy dla Was, jak i dla naszej ukochanej serii, czy też MWRC: RE HQ
Ale po kolei. Niestety dalej nie ma kto wprowadzać treści na MWRC (czyżby HTML był dla Was aż tak trudny?), wobec czego wpadłem na pomysł, by na razie umieszczać artykuły w pewnej, wyróżnionej do tego celu części Forum MWRC: RE HQ - oto cała filozofia. Oczywiście dalej będziecie wchodzić na interesujące Was podstrony jak dotychczas, jednakże po kliknięciu na odpowiedni artykuł otworzy się nowe okno, a w nim odpowiedni temat Forum. Mam nadzieję, że zrozumieliście o co chodzi, a jak dalej nie wiecie o co kaman, zapraszam do lektury następujących treści (w praktyce wszystko się okaże bardzo łatwe):
- 4 opowiadania w dziale RE Fans: dwa (The Evil Comes Back in Bigger Size oraz Zioło) autorstwa PaLy i 2 (Powstanie Świata oraz Demony Przeszłości) ZgreDa;
- FAQ (by Linki) oraz opis Zakończeń (by WDL) z RE Remake;
- porady to The 4TH i To-Fu Survivor (by WDL) w RE2;
- dokumenty (pamiętniki) z RE Code: Veronica (X), które przetłumaczył Mr_Zombie;
- opis ciuchów z RE Outbreak File#2, jaki przygotował dla Was Capcom;
- i na koniec: pełen opis przejścia (by Singleplayer) oraz tłumaczenie wszystkich dokumentów (by Wanky) z RE4.
Wystarczy? Na pewno nie - niebawem kolejne materiały!
PS. Do grona Redaktorów MWRC: RE HQ dołączył dziś Diadem, który niebawem (na forum możecie już część jego pracy podziwiać) zaskoczy Was czymś bardzo wyjątkowym
Ostatnio zmieniony ndz 06 sty, 2008 przez MiGoo, łącznie zmieniany 1 raz.
[17.02.2008] Zdjęcia z VIII Zlotu RCS
W końcu zamieściłem zdjęcia z ostatniego Zlotu RCS (oznaczonego numerkiem VIII), jaki miał miejsce w Zakrzewie w dniach od 25 do 28 sierpnia 2007 roku. 299 fotek na pewno Was ucieszy, szczególnie osoby, które na najbliższy, IX już Zlot, wybierają się po raz pierwszy... Miłego oglądania!
Link: http://www.mwrc.pl/Zloty_RCS/Zloty_RCS.php?n=RCS8
W końcu zamieściłem zdjęcia z ostatniego Zlotu RCS (oznaczonego numerkiem VIII), jaki miał miejsce w Zakrzewie w dniach od 25 do 28 sierpnia 2007 roku. 299 fotek na pewno Was ucieszy, szczególnie osoby, które na najbliższy, IX już Zlot, wybierają się po raz pierwszy... Miłego oglądania!
Link: http://www.mwrc.pl/Zloty_RCS/Zloty_RCS.php?n=RCS8
Kiedy nastepna aktualizacja? Nowe arty itp.?
Czy jest zaplanowana konkretna data czy obowiazuje system "jak sie uzbiera wystarczajaco duzo"?
Czy planowana jest rozbudowa/aktualizacja dzialow? Np. w serwisie, w dziale RE2 zatytulowanym PRZECIWNICY nie ma wzmianki o pajakach. A gdy zagladalem na stronke ostatnim razem nie znalezlem nic o przeciwnikach w RE4. Czy takie dzialy sa planowane (np. ktos nad nimi pracuje)?
Moglbym i chcialbym jakos pomoc.
Czy planowana jest rozbudowa/aktualizacja dzialow? Np. w serwisie, w dziale RE2 zatytulowanym PRZECIWNICY nie ma wzmianki o pajakach. A gdy zagladalem na stronke ostatnim razem nie znalezlem nic o przeciwnikach w RE4. Czy takie dzialy sa planowane (np. ktos nad nimi pracuje)?
Moglbym i chcialbym jakos pomoc.
Ostatnio zmieniony śr 26 mar, 2008 przez Saladyn, łącznie zmieniany 1 raz.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
- Barry Norris
Podpisuję się pod wypowiedzią Saladyna. W razie czego, chętnie zajmę się razem z nim rozbudową sekcji RE4. Może nie jestem wśród Was zbyt długo, ale gwarantuję, że możecie na mnie liczyć.
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów