[Pomoc] Tryb Hard
[Pomoc] Tryb Hard
Co zrobić aby dostać tryb Hard w RE 2 na Playstation??
- EddyZombie
Ten tryb jest w Resident Evil 2 Platinum na PC, niepamiętałem dobrze i pomyliłem się z wersią Dual Shock. Aby odkryć tryb Hard (który póżniej będzie dostępny w Oyginal oraz Arrange) trzeba poprostu raz przejść grę
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
- Nemesis US
Rozgrywka jest trudniejsza, wiadomo typowy standard, mniej ammo, większe obrażenia
w ilosci Zombie się nic nie zmieniło
- Nemesis US
NIe, kiedy otrzymamy Extreme mode czy Hunka/To fu rozgrywka jest identyczna (zapisujemy zrestą na innym sejwie te bonusy
)
Wesker - Dark Life pisze:Rozgrywka jest trudniejsza, wiadomo typowy standard, mniej ammo, większe obrażeniaw ilosci Zombie się nic nie zmieniło
Za malo razy uzyles slowa wieksze czy trudniejsze
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez MiGoo, łącznie zmieniany 1 raz.
w innych Re jest podobnie, nie licząc Re4 
-
LeonScottkenned
Miałem to na PC (wszystko odblokowane od początku bo jakby to nie było z wersją na PC). Jak znajde płytke to sprawdze czy to BH2 czy RE2 ale wydaje mi sie że RE2.
Edit: Ale przecież na PC-ta wyszło tylko Resident Evil 2 Platinum dobrze mówie ?
Edit2: Jest tryb Hard u mnie po przejściu jednego scenariusza na medium nie wiem jak z easy.
Edit: Ale przecież na PC-ta wyszło tylko Resident Evil 2 Platinum dobrze mówie ?
Edit2: Jest tryb Hard u mnie po przejściu jednego scenariusza na medium nie wiem jak z easy.
Ostatnio zmieniony ndz 01 lip, 2007 przez Kamilos, łącznie zmieniany 2 razy.
Na PC mozna sobie ulatwic tryb hard (w zasadzie kazdy tryb). Wystarczy wejsc (przed odpaleniem gry) w menu konfiguracji i, rzekomo by przyspieszyc dzialanie gry, wybrac redukcje przeciwnikow. Co prawda to scina tylko maly procent zombie (moze i krukow), a reszta jest po staremu, ale to pomaga.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Niestety grając w wersję Resident Evil 2 : Dual Shock version na psx , nie ma trybu hard (lecz grałem w to dużo lat temu no i może nie pamiętam ) , a na PC mamy i hard i powiem wam że jest to istna rzeźnia
Dość ciężko się to przechodzi ale mi się udało (Chociaż prawie przez cały czas był hardcore)..
My warriors scream to me !! Death Metal Victory !!