[Pomoc] Chicago Typewriter - jak zdobyć?
[Pomoc] Chicago Typewriter - jak zdobyć?
A ja mam jedno pytanie- jak przejde separate ways pisze ze odblokowałem chcicago typawera czy coś takiego. A jak zaczynam gre ada (wczytuje nową runde) to nic niema, a jak leonem to ma tylko strój mafioso. Jak mozna go zdobyć???
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez lux47, łącznie zmieniany 1 raz.
Necraria już o tym pisała - 1.000.000. PTAS albo 300.000 PTAS robi wielką różnice, prawda?Recoil pisze:??? Pierwsze słyszę.Saladyn pisze:...dzięki czemu bron będzie tańsza.
Poza tym Chicago można kupić zarówno dla Ady jak i Leona.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Jest to bardzo możliwe, gdyż CT za 300 000 widziałam właśnie w new round Separate Ways, a do głównej gry nie zaglądałam potem (mam teraz wersję na GC). Poza tym może to być powodowane tym, że Ada ma ogólnie mniej kasy.Finka pisze:Wydaje mi się, że Chicago Typewriter za 300 000 ptas może kupić tylko Ada.
No tak. Ale jak się ma Chicago Typerwriter to się łatwo gra. Ja specjalnie grałem kolejny raz żeby zdobyć tą broń. Kupiłem ją dopiero po pokonaniu Salazara to chyba 4-4 chapter end. A potem już na wyspie tak łatwo się grało że szok. Chyba tak szybko nie przeszłem chaptera 5 , ta broń na początku jest bekowa, ale potem się nudzi bo można łatwo pokonywac wrogów, a lepiej jest się pomęczyć TMP albo zwykłą bronią
Klimat chociaż jakiś jest 
Ostatnio zmieniony pt 27 lut, 2009 przez Slayer, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
- Nemesis US
No tak do SpeedRunów to jest Extra, ale do zwykłej gry moim zdaniem nie, dlaczego? Pisałem wyżej.
A co do przeładowywania, ja z przyzwyczajenia i tak na początku przeładowywałem co skutkowało efektownym poprawianiem kapelusza
i zabiciem przez ganadosa
. Koniec Off Topu.
ChicagoTyperwrite na pewno zyskuje u mnie tym że mogę sobie poprawiać rekordy przejścia RE 4 , tak tak przechodzi się dużo szybciej niz zwyczajnie (każdy to zapewne wie) i to dla mnie BIG +
A co do przeładowywania, ja z przyzwyczajenia i tak na początku przeładowywałem co skutkowało efektownym poprawianiem kapelusza
ChicagoTyperwrite na pewno zyskuje u mnie tym że mogę sobie poprawiać rekordy przejścia RE 4 , tak tak przechodzi się dużo szybciej niz zwyczajnie (każdy to zapewne wie) i to dla mnie BIG +
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
O ile mnie pamięć nie zawodzi (sorki jeśli się mylę), to Ada i Leon (w swoim normalnym kostiumie) mają w tej broni magazynki pionowe czyli to typowa broń żołnierzy amerykańskich z II WŚ Thompson - pistolet maszynowy.
Leon w swoim kostiumie z lat 20 ubiegłego wieku, ma magazynek bębnowy oraz rączkę przed magazynkiem, który to zmienia broń na Thompsona "Tommygun". W tamtych latach gangsterzy takich używali
Leon w swoim kostiumie z lat 20 ubiegłego wieku, ma magazynek bębnowy oraz rączkę przed magazynkiem, który to zmienia broń na Thompsona "Tommygun". W tamtych latach gangsterzy takich używali