Sempron 2800+(1.61ghz)
GeForce5500 (256mb)
512 ram
Można coś zrobić aby przyśpieszyć grę??? Wersja, o ile się nie myle, to 1.10
Z góry dziękuje
Karta graficzna za słaba, miałem prawie taką samą i również prócz czarnego ekranu nic nie widziałemjurgen_xD pisze:Witam. Ja mam taki problem. Zainstalowałem gre. D9 jest. Moj komp to AMD Smpron 1,4 GHz, 512 RAM i radeon 9250. Gdy włączam grę nic nie ma widze tylko czarny ekran. NIe wiem co jest 5 i jak ktos wie co sie dzieje niech da znac.
Mi wyskakuje ten sam problem tyle, ale!!! MAM RE4 ORYGINALNĄ WERSJĘ PO POLSKU, czyli już z patchem 1.10. Mam nieco lepszego kompa i xp z sp2. Gdyby to był pirat to rozumiem, może brakować jakiegoś pliku, ale żeby w oryginalnej grze? Może moja wersja jest jakaś trefna, a może ten błąd odnosi się do pliku z windowsa lub z directa?Fsk pisze:Witam
Mam taki problem zainstalowalem RE4 "nie orginal" cala instalacja przebiega bez
zadnego bledu. Wrszucam cracka odpalam gre i wyskakuje blad:
"Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, poniewaz nie znaleziono d3dx9_30.dll.
Ponowne zainstalowanie aplikachji moze naprawic ten problem."
RE4 v.1.0.0
Capcom
Prosze o pomoc , z gory dzieki
Ps. wlasciwie to gra nazywa sie Biohazard 4
AMD Athlon(tm) 64 X2
Dual Core 4200+
2,20GHz
2GB RAM
Windows XP Professional
Wer. 2002
SP1 z dodatkiem SP2
directX 9c
Nie pisałabym o tym direct'cie, gdybym nie była pewnaSt. Paul pisze:Czyli 100% pewność directa 9.0c rozwiąze sprawe? Też myślałem, że to direct, ale kolega pisze, że ma directa i też mu to wyskakuje, a chłopaki wcześniej pisali o znalezieniu pliku systemowego o tej nazwie. Poprostu przez chwilę myślałem, że to wina mojej kopii