128emilcio pisze:Napisze mi ktoś jaką temperaturę trzeba wystukac na lodówce, aby coś (pewnie to zielone) zmieniło kolor na niebieski? Wg mojego ang jest to taka sama cyfra jak ukończenie budowy tego obozu wojskowego, ale czy to dobrze sobie przetłumaczyłem to nie jestem pewien..
[Pomoc] Problem z przejściem gry
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Dzięki za odpowiedzi..
Teraz kolejny problem (czy one nigdy się nie skończą?). Jestem już w posiadaniu mixtury (Clement A i B), z których muszę zrobić platynowego orła - "Eagle Plate".. No i teraz nie wiem za bardzo gdzie ja mam z tym iść i go wytopić..
PS: Udało mi się również zdobyć podróbkę złotego Lungrena(?), tylko się zastanawiam czy będzie mi on potrzebny, jeżeli wiecie gdzie to proszę o napisanie..
Elo!
Teraz kolejny problem (czy one nigdy się nie skończą?). Jestem już w posiadaniu mixtury (Clement A i B), z których muszę zrobić platynowego orła - "Eagle Plate".. No i teraz nie wiem za bardzo gdzie ja mam z tym iść i go wytopić..
PS: Udało mi się również zdobyć podróbkę złotego Lungrena(?), tylko się zastanawiam czy będzie mi on potrzebny, jeżeli wiecie gdzie to proszę o napisanie..
Elo!
Luger jest tylko po to zeby miec Steeva w Battle Mode po ukonczeniu gry mozesz go schowac do skrzyni. Hmm niech sie zastanowie co teraz
....hmm musisz isc na jechac winda na lotnisko i stamtąd zabrac trzy plejty(plytki) tam gdzie claire wkladales zeby odleciec. Wczesniej opuszczajac most, jest tam zagadka ale mysle ze sobie poradzisz
a i jak cie bedzie prad kopal od tych plytek to obok jest panel i wylaczasz prad. Jak wezmiesz te plytki to idziesz do pokoju z matą, tam gdzie trzeba wlozyc miniaturke czougu i idziesz na dole bedzie eagle plate z niespodzianka
mieszasz to z mikstura i masz to co trzeba 
Znowu ja.. Tym razem gram ponownie Clair, muszę ratować Steva - nie wiem jak mam rozbić kryształową kulę, w której jest karta magnetyczna. Widziałem też, żeby otworzyć drzwi nad tym mega-kokonem (co to jest?) trzeba zrobić ważkę, tylko że póki co ja mam zdobyte 3 skrzydła.
Wcześniej jest pewien moment (w pomieszczeniu, gdzie jest głowa lwa z dwoma rubinami), stoi posąg i trzyma coś w górze poza moim dostępem, myślałem że trzeba to stracić tymi lampami przesuwając posąg, ale nic to nie dało (posąg wrócił potem na swoje miejsce).
Obok drzwi, które otwieram ważka są 3 inne, czy będę je musiał otworzyć z drugą osobą? Co należy tam zrobić, bo nie jarzę tego co do mnie mówiła..
PS: Mogę się teraz pojawiać troszkę częściej, bo mam tygodniowe L4, także jedyne co mi zostaje to zawalony nos, TV oraz My Sweet PS2, także nie denerwujcie się za bardzo..
Wcześniej jest pewien moment (w pomieszczeniu, gdzie jest głowa lwa z dwoma rubinami), stoi posąg i trzyma coś w górze poza moim dostępem, myślałem że trzeba to stracić tymi lampami przesuwając posąg, ale nic to nie dało (posąg wrócił potem na swoje miejsce).
Obok drzwi, które otwieram ważka są 3 inne, czy będę je musiał otworzyć z drugą osobą? Co należy tam zrobić, bo nie jarzę tego co do mnie mówiła..
PS: Mogę się teraz pojawiać troszkę częściej, bo mam tygodniowe L4, także jedyne co mi zostaje to zawalony nos, TV oraz My Sweet PS2, także nie denerwujcie się za bardzo..
W więzieniu musisz położyć ja obok armaty i pozwolić ją zmiażdżyć kawałkiem ściany na łańcuchu, najlepiej jak ją położysz i uciekniesz do celi na przeciwkoemilcio pisze:Znowu ja.. Tym razem gram ponownie Clair, muszę ratować Steva - nie wiem jak mam rozbić kryształową kulę, w której jest karta magnetyczna.
Posąg musisz podsunąć w miejsce pęknięcia na ziemiemilcio pisze: Wcześniej jest pewien moment (w pomieszczeniu, gdzie jest głowa lwa z dwoma rubinami), stoi posąg i trzyma coś w górze poza moim dostępem, myślałem że trzeba to stracić tymi lampami przesuwając posąg, ale nic to nie dało (posąg wrócił potem na swoje miejsce).
Tym momentem narazie sie nie przejmujemilcio pisze: Obok drzwi, które otwieram ważka są 3 inne, czy będę je musiał otworzyć z drugą osobą? Co należy tam zrobić, bo nie jarzę tego co do mnie mówiła..
A więc tak, szybko wbiegasz pod kamień włączasz ekwipunek, wybierasz kule i używasz na niej opcji "Use"( i w tym momęcie Claire położy kule ) i jak najszybciej uciekasz ( do celi na przeciwko) gy kamień rozwali kule po chwili się podniesie, zabierz karte i uważaj aby cię nie
zmiażdżyło. Mam nadzieje że zrozumiałe
zmiażdżyło. Mam nadzieje że zrozumiałe
Czy jest jakiś sposób na Steva-Mutanta? Bo wpakowałem w bydlę 21 sztuk shotguna, z rifla zdążyłem tylko parę kulek i padłem po raz enty.. I wychodzi, że na niego musi być jakiś sposób, bo riflem nie zdążę go położyć, a szlag mnie trafia, bo za każdym razem zaczynam od momentu rozstania się z Chrisem.. 
Jestem aktualnie Chrisem, po zabiciu Alexii oraz tego wielkiego pająka spod lodu. Mam włożone dwa rubiny w obraz, tam gdzie zabiłem Alexie. Nie wiem co zrobić z kostką, na której są symbole (serce, korona i in.), byłem w pomieszczeniu, gdzie są przyciski z owymi symbolami, lecz tam też się nic nie dzieje. Zbiegałem wszystko co się dało i jestem w martwym punkcie, bo nie wiem co teraz robić. Help please 
Tam jak podchodzisz do tych przyciskow to Ci sie wyswietla kombinacja tych symboli które są na kostce. Musisz poprzyciskac przyciski tych symboli ktore sa po drugiej stronie kostki tych ktore przeczytal Chris 
Jak jest niejasno to zajrzyj tutaj http://www.youtube.com/watch?v=Lw_s6sHDtMk
Jak jest niejasno to zajrzyj tutaj http://www.youtube.com/watch?v=Lw_s6sHDtMk
Skąd mogę dostać kod "Emergency" (ten od samodestrukcji), bo chyba coś przeoczyłem po drodze.. 
PS: Nie mam pytań, żeby już filmiki robili, jak przejść grę.. <lol>
EDIT:
Już nie trzeba, domyśliłem się
Zmykam, bo mi 5min zostało.. 
EDIT2:
Proszę powiedzcie mi, czy żeby zabić tą ku... to muszę czekać, aż ta broń się naładuje? Jeżeli tak, to po jakim czasie mam ją zabrać, bo wytrzymałem 2min i o mało nie roz... sobie pada z nerwów :[ Chyba ze mam walić do niej, a nie po tych robakach..
PS: Nie mam pytań, żeby już filmiki robili, jak przejść grę.. <lol>
EDIT:
Już nie trzeba, domyśliłem się
EDIT2:
Proszę powiedzcie mi, czy żeby zabić tą ku... to muszę czekać, aż ta broń się naładuje? Jeżeli tak, to po jakim czasie mam ją zabrać, bo wytrzymałem 2min i o mało nie roz... sobie pada z nerwów :[ Chyba ze mam walić do niej, a nie po tych robakach..
Wal do niej aż się odłączy od kokona, później włączy się animacja z bronią i będzie dostępna, potem chyba będziesz już wiedział co robić 
-
nemesisdestro
O co biega czyli pomnik z otwartym torsem
Bambalashakaboom!
witam witam ,mam jedno pytanie otóż kierując się do rezydencji Ashfordów ( budynek do którego droga prowadzi przez biuro Alfreda ) można zauważyć szereg różnorakich rzeźb, jedną z pierwszych którą spotykamy wygląda jak jakiś.....nie wiem, aniołek ?! najważniejszy jest fakt iż jego tłów jest otwarty odsłaniając wnętrze, i zdaje się że wygląda to jak jakiś mechanizm imożna coś z tym zrobić, ale nie mam pojęcia co....myślałem że ma to związek z kominem w samej rezydencji, ale nie.....jeśli ktoś wie co należy z tym zrobić please help me. peace
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nemesisdestro
- Prisonbull
Mam znakomitą solucję - 6 stron samego tekstu. Tak wogóle to CV był moim pierwszym spotkaniem z serią RE. Ta solucja jest bardzo dokładna, tyle że najpierw muszę ją przepisać (niestety nie mam skanera więc trochę się zejdzie) Hętnych prosze o kontakt ze mną
Kod: Zaznacz cały
prisonbull@gmail.com