[Problem] Jak odpalić na Windows XP
- Barry Norris
Jakby komuś nie chciało się RE3 z CDA uruchomić, to u mnie skutkowało
Włącz grę... F2... Wyłacz filmiki... F2... Ciesz się grą.
PS Właściwie nie mam pojęcia, dlaczego akurat filmiki przeszkadzały w uruchomieniu gry...
Włącz grę... F2... Wyłacz filmiki... F2... Ciesz się grą.
PS Właściwie nie mam pojęcia, dlaczego akurat filmiki przeszkadzały w uruchomieniu gry...
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Na początku chciałem pozdrowić wszystkich fanów RE!
A teraz do rzeczy- mianowicie mam oryginalnego RE3 wydanie Xplosiv i jak zainstalowałem grę na kompie (Athlon 6000+, 4GB Ram2, GeForce 9800GT, Win XP + SP2) to gra normalnie się włącza i tylko podczas gry nie mam muzyki w tle i jeszcze jedna niemiła niespodziana- jak są dialogi między bohaterami to nie słychać dźwięku ich rozmowy. Próbowałem zmieniać w ustawieniach gry, zmniejszałem przyspieszenie sprzętowe i nic..
Proszę o pomoc
A teraz do rzeczy- mianowicie mam oryginalnego RE3 wydanie Xplosiv i jak zainstalowałem grę na kompie (Athlon 6000+, 4GB Ram2, GeForce 9800GT, Win XP + SP2) to gra normalnie się włącza i tylko podczas gry nie mam muzyki w tle i jeszcze jedna niemiła niespodziana- jak są dialogi między bohaterami to nie słychać dźwięku ich rozmowy. Próbowałem zmieniać w ustawieniach gry, zmniejszałem przyspieszenie sprzętowe i nic..
Proszę o pomoc
Nightmare
- Chris_BSAA
Resident Evil 3 Nemesis problem z odinstalowaniem
Barry: Post przyklejony z innego tematu.
Tak jak w temacie jak chce odinstalować residenta to wywala mi taki błąd
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a32 ... f9cb4.html
Wiecie co może być nie tak
Tak jak w temacie jak chce odinstalować residenta to wywala mi taki błąd
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a32 ... f9cb4.html
Wiecie co może być nie tak
Ostatnio zmieniony wt 14 kwie, 2009 przez Chris_BSAA, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdopodobnie masz problem z grą i jej składnikiem instalacyjnym albo Windows nie może czegoś tam odnaleźć.
Spróbuj program RevoUninstaler...mi zawsze wszystko usuwa bezproblemowo.
Spróbuj program RevoUninstaler...mi zawsze wszystko usuwa bezproblemowo.
Ostatnio zmieniony wt 14 kwie, 2009 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jill Valentine
Sprawdź czy w folderze z grą jest "setup" i czy działa poprawnie,bo to chyba o to chodzi.
Ostatnio zmieniony wt 14 kwie, 2009 przez Jill Valentine, łącznie zmieniany 1 raz.
Pomoc- RE3 i Vista home edition
jak w temacie, czy mozliwe jest odpalenie Re3 na viscie?
tak na wszelki wypadek moj sprzet
Ge force 8600gt, 2,33 procek, 3gb ddr3
Recoil: Zmieniłem nazwę tematu na bardziej ogólny i przeniosłem doń ten post.
PS. Klawisze pomocnicze Alt i Shift wskazane.
tak na wszelki wypadek moj sprzet
Ge force 8600gt, 2,33 procek, 3gb ddr3
Recoil: Zmieniłem nazwę tematu na bardziej ogólny i przeniosłem doń ten post.
PS. Klawisze pomocnicze Alt i Shift wskazane.
Ostatnio zmieniony śr 04 lis, 2009 przez Gluku, łącznie zmieniany 1 raz.
uj to bida z nedza chleb ze smalcem a jak z pozostalymi czesciami? wiem tylko ze 4 i 5 sa na pc ale co z 1,2, code veronica itd itd
Deus Ex: Klawisze shift, alt a także interpunkcja obowiązują na forum.
Deus Ex: Klawisze shift, alt a także interpunkcja obowiązują na forum.
Ostatnio zmieniony śr 04 lis, 2009 przez Gluku, łącznie zmieniany 1 raz.
Na PC wydano RE, RE2, RE3, RE4 i RE5. RE Code Veronica jest na PS2 i NGC. Ale dalszych informacji proszę szukać/pytać w innym dziale, np w tym temacie: http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?t=1758Gluku pisze:uj to bida z nedza chleb ze smalcem a jak z pozostalymi czesciami? wiem tylko ze 4 i 5 sa na pc ale co z 1,2, code veronica itd itd
Nie wiem czy w tym temacie można o tym pisać ale mam mały problem.
Otóż zakupiłem premierową wersję Resident Evil 3 Nemesis (tzw. BIG BOX).
Instaluję grę, wszystko jest cacy.
Przeszedłem całą bez najmniejszych problemów.
Chcę zagrać w mercenaries, a tu totalna lipa.
Pokazuje się czarny obraz i wyskakuje błąd "Wystąpił problem z aplikacją RE3_MERCE.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty".
Wiecie może czego mogło by być to przyczyną?
Otóż zakupiłem premierową wersję Resident Evil 3 Nemesis (tzw. BIG BOX).
Instaluję grę, wszystko jest cacy.
Przeszedłem całą bez najmniejszych problemów.
Chcę zagrać w mercenaries, a tu totalna lipa.
Pokazuje się czarny obraz i wyskakuje błąd "Wystąpił problem z aplikacją RE3_MERCE.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty".
Wiecie może czego mogło by być to przyczyną?
Zlot Fanów Resident Evil - 18.02.2011 
Resident Evil is:
my passion,
my life,
my adventure

Resident Evil is:
my passion,
my life,
my adventure
- Kokonauta-PL
Po jakimś czasie wzięła mnie ochota na RE3 więc zainstalowałem na SO Windows 7 pierwszy filmik mi się tnie i nie mogę już nic z tym zrobić...
EDIT: A jednak już wszystko gra ;P
EDIT: A jednak już wszystko gra ;P
Ostatnio zmieniony ndz 04 lip, 2010 przez Kokonauta-PL, łącznie zmieniany 2 razy.
klawisze w resident evil 3
jak Ustawić klawisze w Resident Evil 3?na inne
Gdzie i jak?
gra na pc
Gdzie i jak?
gra na pc
Już nie pamiętam dokładnie ale albo klikasz na Resident Evil 3.exe i pojawia Ci się to menu gdzie masz m.in. opcje settings czy options i tam powinno być coś takiego jak Controls albo coś w tym stylu albo też wchodzisz w options bezpośrednio w menu gry i tam masz możliwość zmiany konfiguracji klawiszy... Mam nadzieję że pomogłem... Nie pamiętam dokładnie bo dawno nie grałem w RE3 na kompie się innych opcji niż te dwie na pewno nie ma...