Garrador pisze:a powiedzcie kogo byście dali dla saddlera
według autoKI numa to L EKHM EKHM sami zobaczcie
http://pl.youtube.com/watch?v=qHa7iylogBQ&feature=user
A pary PRAWIE każdy według z Was ustalał na podstawie wydanej części kto z kim był, dlatego nie mam własnego zdania żebym się nie rozczarował
wiem, że raczej inaczej się nie da ale RE5 coś na pewno coś zmieni w tym wszystkim
CIEKAWOSTKA:autorka RE Numa pisze w którymś Vid, że Wesker ma około a nawet ponad 50(szkioda że niet podała w której części)
No dobra mam własne co mi tam

:
Ada+Leon fajny i trudny do opisania związek

szkoda, że w RE4 czuli do siebie niechęć, a Wesker jak ma chaczyka na Adę to przecież cały czas nie ma jej na wizji
Chriss+Jill nic nie napiszę bo nie mam RE1
Rebeca+Billy mało realne zresztą przed Rebecą sporo lat jeszcze { o ile CAPCOM nie wyda szóstki w XXIIwieku jak ma to w swoim podłym zwyczju}
Steve+Claire hmmmm w sumie Steve wyznał miłość do Claire ale z kobitką to różnie bywa
Kilka krytycznych textów
Leon+Hunnigan miłość{delikatnie powiedziane!} z sekretarką w Polsce to ochyda ale nie wiem jak to z innymi krajami
Claire+Leon tak nie bardzo a nawet jeśli to jak Steve by się o tym dow.... a nie piszę bo by zajęło cały temat
Ashley+no właśnie kto i po co?: uratowana niech więcej nie łazi po ciuchlandach i za pakerami a będzie ok!
Annette+William po co się rozpisywać, małżeństwo na papierku, córka też na papierku
Jak okimś nie napisałem to nie miałem stykności z tą postacią W OGÓLE
Aha jeszcze Alexia i Alfred: Alexia by raczej nie chciała bo by straciła królewską postawę a Alfred to TranW{nie mylić z TranS}