Ulubiona Giwera
-
FurryPiter
Moja ulubiona giwera to TMP.Ma mocnego kopa,np.piła. 
http://pl.youtube.com/user/susa456987
zaglądajcie codziennie;)
zaglądajcie codziennie;)
Blacktail, ponieważ dla mnie jest on najlepszy z handgunów (które bardzo lubię
).
Jest on taki pośrodku, że nie jest najmocniejszy ale ma najwięcej naboi w magazynku i jest baaaaardzo szybkostrzelny .
Jest on taki pośrodku, że nie jest najmocniejszy ale ma najwięcej naboi w magazynku i jest baaaaardzo szybkostrzelny .
Ostatnio zmieniony czw 27 mar, 2008 przez B!oh@z@rd, łącznie zmieniany 1 raz.
- Barry Norris
RED9, nie wiem czy to przez klasyczny wygląd, czy przez ogromną siłę ognia (jak na handgun), ale to on najbardziej wpadł mi w oko. Na drugim miejscu Broken Butterfly, za najmocniejsze kopyto ze wszystkich broni (nie licząc rocket launchera i tego kosmicznego działa)
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
TMP świetna broń , skuteczna , piękna , stabilna
nic leprzego tylko do exclusiva dążyć.
A tak to blacktail , red9 i oczywiście pompki
a o magnum zapomnieć też niemożna , jak w każdym resident evil POTĘŻNA giwera ale ammo mało 
A tak to blacktail , red9 i oczywiście pompki
Ostatnio zmieniony pn 21 kwie, 2008 przez Auron, łącznie zmieniany 1 raz.
- mikser.miksa
- SolidSnake
- Leon Montana
Ulubiona? hm zacznę od Red9 bo gdy grałem pierwszy raz to najbardziej mi się spodobał i już do końca gry na nim jechałem. Z Shotgun'ów to Striker za wielką siłę rażenia i wygląd. Z Rifle'ów nie korzystam... TMP lubię za funkcjonalność, czy komuś z bliska czy z daleka posłać kulki, czy z tarczą czy bez jest dobry na wszystko
ale... ale... ale... wizualnie mnie nie zachwyca, mogli dać w grze np. P90
Mine Thrower uwielbiam, za każdym razem go kupuje i w niego inwestuje. Dobry nie tylko na grupkę wrogów ale także na solo. Poziom exclusive daję samonaprowadzające pociski i detonacja następuje przed czasem
. Killer7 vs. Broken Butterfly hm.. ten i ten. No i oczywiście "Thompson!" w wersji Special 2
jak wisienka na torcie.
Głoś dałem na Punisher'a z powodu ładnego, miłego, klimatycznego dźwieku podczas strzału, nie ma sobie równych.
Głoś dałem na Punisher'a z powodu ładnego, miłego, klimatycznego dźwieku podczas strzału, nie ma sobie równych.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Leon Montana, łącznie zmieniany 1 raz.