[Pomoc] Problem z przejściem gry
- Leon S. Kennedy
No ale kombinacji masz jeszcze sporo, teraz spróbuj całkowicie pomieszczenie oczyścić a za Garradora ściągniesz trochę kapusty
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Nom takimi wyjątkami są moim zdaniem Garriadorzy... właśnie tak jest dwóch takich gagatków... w zamku pod koniec 4.1
Czym ich załatwić?? Albo ile powera musze w nie wpakować... znaczy w te pasożyty... bo nie daje rady... wczoraj w nocy 1h sieidzałem z nimi w tym pokoju i cały czas padałem
@ Down
A Killer7 jeszcze wtedy nie ma...
Czym ich załatwić?? Albo ile powera musze w nie wpakować... znaczy w te pasożyty... bo nie daje rady... wczoraj w nocy 1h sieidzałem z nimi w tym pokoju i cały czas padałem
@ Down
A Killer7 jeszcze wtedy nie ma...
Ostatnio zmieniony sob 24 mar, 2007 przez Dede, łącznie zmieniany 1 raz.
Kup sobie Rocket Launchera i walni od razu miedzy nich, później dobijaj z Killera7 albo Już dopakowanego Riot Guna
Wbrew pozorom zabicie ich to banalne zadanie.Wystarczy trochę taktyki,obeznania i Riot Gun.Jako,że wszyscy spojlerowcy tej części powinni zostać "uduszeni" bo zabijają klimat tej gry i ja będę cicho.
Bo zabijając ścierwa o własnych siłach przynosi mnóstwo przyjemności
Bo zabijając ścierwa o własnych siłach przynosi mnóstwo przyjemności
-----------------------------------------------------
http://pl.youtube.com/user/Dawidmwrc
http://pl.youtube.com/user/Dawidmwrc
Bo na dole czekają "pajączki" swoją drogą można na nich nastukać dużo ponktów
Moja taktyka na Salazara jest taka:
1. Od razu po wstawce Nawalasz w oko z TMP
2. po pojawieniu się Salazara jeden celny pocisk z Rocket Launchera
Moja taktyka na Salazara jest taka:
1. Od razu po wstawce Nawalasz w oko z TMP
2. po pojawieniu się Salazara jeden celny pocisk z Rocket Launchera
w mrozni znajdziesz lunete(czy cos tam) do snajpery. pedziesz mial wtedy termocos tam widok(no wiesz jak predator). i gdy wycelujesz do regeneratora to celuj w czerwone punkty, a jak nie wybuchnoie to dobij z riota. ja na pierwszego nie zlyzylem zadnej amunicji tylko 2 palace sie granaty i po ptakach, a na drugiego przed mroznia to 2,5 magazynka z riota. mialem wtedy 9 pociskow w magazynku, wiec wychodzi 22pociski
.
Gimme fuel
Gimme fire
Gimme that which I desire
Gimme fire
Gimme that which I desire
- Leon S. Kennedy