Potwierdzam. Z rozpędu wbija Ci pazury i przebija czaszkę, a potem przebija Ci wszystkie flakiFinka pisze:Dla mnie numerem jeden jest zabicie postaci przez Garradora, aż byłam zdziwiona, że w ogóle takie ujęcie pokazali.
You Died !!!
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
- Kuba Pajączek
Re1:DC skala się trochę zmieniła u mnie:
Miejsce 4- wykończenie przez Chimery(łapią gracza z góry trzymając się sufitu nogami, częściowo pożerają i puszczają).
Miejsce 3- yawn podnosi łeb, syczy jak na początku walki i pożera postać w całości.
Miejsce 2- tyrant przebija brzuch pazurami podnosi "ręke z pazurkiem(i twoim ciałkiem)" do góry, patrzy się chwilę na Ciebie i rzuca twoje ciało za siebie i idzie do przodu nie oglądając się za siebie.
Miejsce 1- plant 42 łapie cię w żelazny uścisk, tak jak zawsze gdy nie użyjesz V-jolt(wtedy pomaga ci druga postać) podnosi do góry chwilę trzyma, zaciska swoje macki na twoim ciele i zamiast z impetem udeżyć twoim ciałem o podłogę, słyszysz ,,chrupnięcie'' i roślinka trzyma cię dalej a ekran wygasa(prawdopodobnie potem Cię zjada) i widzisz swoją postać na ekranie przepołowioną(oddzielnie nogi z... dołem pleców a oddzielnie tułów).
Miejsce 4- wykończenie przez Chimery(łapią gracza z góry trzymając się sufitu nogami, częściowo pożerają i puszczają).
Miejsce 3- yawn podnosi łeb, syczy jak na początku walki i pożera postać w całości.
Miejsce 2- tyrant przebija brzuch pazurami podnosi "ręke z pazurkiem(i twoim ciałkiem)" do góry, patrzy się chwilę na Ciebie i rzuca twoje ciało za siebie i idzie do przodu nie oglądając się za siebie.
Miejsce 1- plant 42 łapie cię w żelazny uścisk, tak jak zawsze gdy nie użyjesz V-jolt(wtedy pomaga ci druga postać) podnosi do góry chwilę trzyma, zaciska swoje macki na twoim ciele i zamiast z impetem udeżyć twoim ciałem o podłogę, słyszysz ,,chrupnięcie'' i roślinka trzyma cię dalej a ekran wygasa(prawdopodobnie potem Cię zjada) i widzisz swoją postać na ekranie przepołowioną(oddzielnie nogi z... dołem pleców a oddzielnie tułów).
http://www.byond.com/games/DarkerEmerald/TLC
Nowa wersja Resident Evil Online 2(zmieniona nazwa, wiadomo: kopyrajt-orajt).
"You can't spell "slaughter" without "laughter"!! Hahahahahaha!!!"
Nowa wersja Resident Evil Online 2(zmieniona nazwa, wiadomo: kopyrajt-orajt).
"You can't spell "slaughter" without "laughter"!! Hahahahahaha!!!"
- Las PLagas
- Kontakt:
RE1 - pożarcie przez Yawna
RE2 - grupowe pożeranie przez zombie
RE3 - Nemesis...+ plus macka
RE4 - Kwas na twarz Leosia i pożarcie na pomoście przez Del Lago (aż odskoczyłem z fotela)
RE2 - grupowe pożeranie przez zombie
RE3 - Nemesis...+ plus macka
RE4 - Kwas na twarz Leosia i pożarcie na pomoście przez Del Lago (aż odskoczyłem z fotela)
Ostatnio zmieniony pt 11 lip, 2008 przez Nero, łącznie zmieniany 1 raz.