Ta pozycja Weskera jest śmieszna i dziwna, pojawia się ona po każdej (chyba) cut scence z Leonem. Szkoda, że ten bug nie dotyczy innych postaci tzn. mam na myśli grę.LeonSK95 pisze:A mnie gdy zaczynam grę Weskerem zacina się gra kiedy Ada dzwoni w dzwon i wieśniaki odchodzą (staje dęba z rozłożonymi rękami)to świetnie wygląda
Wesker (PC-bug)
Co do pistoletu to ma go jeszcze Ada.LeonSK95 pisze:...zauważcie, że jak weżmiemy strzelbe to od razu gra się zacina bo Wesker nie ma jej w najemnikach. ... żadna inna postać nie ma pistoletu w najemnikach prócz Weskera
Udało Ci się wziąść strzelbę ? ja nawet nie próbowałam bo czytałam, że gra się zamyka.
Ostatnio zmieniony wt 26 sie, 2008 przez Finka, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie.Chodzi mi o to, że Wesker jak i Leon na początku mają ZWYKŁY pistolet.Jak się weżmie strzelbe Weskerem to gra się zacina bo Wesker nie ma jej w najemnikachFinka pisze:Co do pistoletu to ma go jeszcze Ada
[ Dodano: 27 Sie 2008 11:54 ]
A tak w ogóle sprawdzał ktoś czy to nie działa w oddzielnych drogach?Ada ma w nich Blacktaila tak samo jak Leon w najemnikach......
RESIDENT EVIL 4
Nie działa.To jest poprostu błąd programistów i tyle a tak wogóle to mi sie udało dojsc tylko do zamku , po cut-scence gra sie zacina i nie da sie isc dalej( wesker wyciąga łapy i gra sie wyłącza)LeonSK95 pisze:A tak w ogóle sprawdzał ktoś czy to nie działa w oddzielnych drogach?Ada ma w nich Blacktaila tak samo jak Leon w najemnikach......
Ostatnio zmieniony pn 08 wrz, 2008 przez Krauser95, łącznie zmieniany 1 raz.
Resident Evil Remake RZĄDZI!!!!!!!!!
- Kelchesse beta
To "wyciągnięcie łap" zastępuje animacje gdy Leon wyjmuje telefon. W tym momencie zazwyczaj jest error dlatego radze wam nawalać w przycisk escape zanim Wesker będzie chciał wyciągnąć telefon.
Made by Nemesis destro.
Ps.Łatwiej się mówi Kel nie trzeba pisać całego nicku,mi nie przeszkadza krótsza forma.
Made by Nemesis destro.
Ps.Łatwiej się mówi Kel nie trzeba pisać całego nicku,mi nie przeszkadza krótsza forma.