Ogólnie o spotkaniach fanów RE, przyszłe zloty itd

Moderator: RON!N

Darkpotato

Post autor: Darkpotato »

.
Ostatnio zmieniony ndz 03 lut, 2019 przez Darkpotato, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
RoboticFreeze

Post autor: RoboticFreeze »

Obóz strzelecki z WKS (boję się przyznawać, że strzelam w WKS :rad2: )
RedrumV

Post autor: RedrumV »

Pomysł całkiem dobry, ale wątpię, żeby wypalił. Zbyt wiele osób musiałoby się zgrać, sam wiesz, że liczba userów jest ogromna. Niemniej uważam, że warto spróbować. Sam nie podam jakiegoś miejsca na ten "zjazd". Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to się dostosuję.
Ostatnio zmieniony pn 02 cze, 2008 przez RedrumV, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

Hm co do moich planów na wakacje, to raczej będą dość nudne...
Będę siedział w książkach, czasem przy opowiadaniu, potem znów w książkach i tak dalej i tak dalej.

Z tych przyjemniejszych rzeczy, to na pewno wyjazd na SLOT art festiwal ( http://www.slot.org.pl/ ), lub też Orkon ( http://www.orkon.org/ ) - nie wiem który, bo oba są w tym podobnym terminie i za podobną cenę.
No i w sierpniu, dzięki zaoszczędzonym funduszom, czeka mnie koncert Iron Maiden ;)

Chyba tyle z moich planów na wakacje - kilka dni odpoczynku, reszta to niestety obowiązki za równo uczelniane, jak i domowe.
Ostatnio zmieniony śr 11 cze, 2008 przez AT, łącznie zmieniany 3 razy.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Diadem pisze:Pomysł głupi nie jest, ale ma istotne wady:
1. Łączy nas Resident, dlatego się poznaliśmy na tym forum i jakieś spotkanie nie oparte o tą grę może sprawić, że nie będziemy mieli o czym rozmawiać i skończy się na... no zgadnijcie na czym ;)
Po pierwsze, na residencie świat się nie kończy i w tak męskim gronie zawsze jakiś temat by się znalazł.

Po drugie, oburzasz się, że mogłoby się skończyć na... no wiesz na czym. Założę się, że sam byś zainicjował, no... wiesz co :D:D (zaraz, zaraz jak to było, aaaa już wiem "polejcie mu! " :D:D).

A teraz do tematu.
Moje wakacje? Zawsze coś spontanicznie wynika, więc pewnie będzie tak i w tym roku. Jakiś wypad na kilka z dni ze znajomymi, ot, nic takiego. Żadna tam zagranica, co najwyżej Słowacja. Plus trochę w książkach, bo zawalilem jeden przedmiot. Mam jeszcze kilka innych książek do przeczytania (średnio ambitna literatura) - obiecałem sobie, że w końcu zacznę coś czytać, bo ostatnio pojawiło się na forum słowo, którego znaczenia nie znałem :szok7: .
W sumie to wakacji jako takich będę miał tylko 1,5 miesiąca - już nieco zleciało :/.

Taka moja mała sugestyja - ponieważ temat nie zawiera za bardzo postów dotyczących spotkań fanów RE na miarę zlotów RCS, proponuję przeniesienie tematu do Hyde Parku :).
Ostatnio zmieniony ndz 06 lip, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Deus Ex pisze:Po pierwsze, na residencie świat się nie kończy i w tak męskim gronie zawsze jakiś temat by się znalazł.
A dlaczego od razu 'tylko' w męskim gronie?? Hahaha :)
Deus Ex pisze:Po drugie, oburzasz się, że mogłoby się skończyć na... no wiesz na czym. Założę się, że sam byś zainicjował, no... wiesz co :D :D (zaraz, zaraz jak to było, aaaa już wiem "polejcie mu! " :D :D ).
Hehe, Deus Ex nie oburzam się nie oburzam ;) Widziałeś taką emotkę na końcu mojego zdania do którego nawiązałeś ((( ;) )) ???
A co do moich "inicjacji" ;) to raczej nie, bo już chyba wyrosłem z tego ;)
(Stary wapniak Diadem ;) )
Deus Ex pisze:A teraz do tematu.
Tak, a teraz jeżeli chodzi o temat, to mam już w planach spotkać się z osobami z forum prywatnie w te wakacje, ale zlot to nie będzie... raczej... Odwiedziny :)
Deus Ex pisze:W sumie to wakacji jako takich będę miał tylko 1,5 miesiąca - już nieco zleciało :/ .
A ja nie mam wcale wakacji i jakoś żyję :)
(Stary wapniak Diadem po raz drugi ;) )
Deus Ex pisze:Taka moja mała sugestyja - ponieważ temat nie zawiera za bardzo postów dotyczących spotkań fanów RE na miarę zlotów RCS, proponuję przeniesienie tematu do Hyde Parku :) .
Od razu ten temat wydawał mi się dziwny, ale niech tu jeszcze powisi trochę... a nuż coś kiedyś z tego wyniknie?? Może kiedyś, ktoś pokaże, że ma "jaja" i zaproponuje w tym temacie: "A może zorganizujmy zlot MWRC? :rad12: "
Ostatnio zmieniony pn 07 lip, 2008 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Diadem pisze:A dlaczego od razu 'tylko' w męskim gronie?? Hahaha

Ojej, Panie wybaczą :*:*. Po prostu prawie żadna z Pań nie zabierała głosu w temacie i jakoś tak mi się napisało ;).
Diadem pisze:A ja nie mam wcale wakacji i jakoś żyję
Powiem tak, wielu co tak mówi ma tak naprawdę wakacje cały rok i u nich nie widać rózżnicy czy akurat mają wakacje czy nie :rad11: .
Diadem pisze:Może kiedyś, ktoś pokaże, że ma "jaja" i zaproponuje w tym temacie: "A może zorganizujmy zlot MWRC? "
Nom, do tego trzeba "jaj" i to wcale nie takich dużych.
Pomysł ciekawy. Teraz musimy tylko poczekać na kogoś z "jajami".
Zobaczymy :rad12: .

Aha, bym zapomniał, pisze się nuż a nie nóż :D.
Ostatnio zmieniony czw 10 lip, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
Angela

Post autor: Angela »

Ja nigdzie nie wyjeżdżam na wakacje, praktycznie jak będzie dość ciepło i będzie czas to pojadę nad jezioro.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Obecnie mam urlop i chcę go wykorzystać pod kątem moich zainteresowań, samo pojęcie wakacje już dla mnie nie istnieje, a co do organizacji zlotu na razie mówię ciii.... :okulary3:
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Stivi

Może jakieś małe spotkanie ? <:

Post autor: Stivi »

Jako, że chętnie poznałbym ludzie którzy tak jak ja pochłonięci są Residentem to postanowiłęm.. założyć tutaj temat

Sam jestem z Brzegu (w domku jednorodzinnym mieszkam wiec dało by się zorganizować trochę miejsca w razie czego na sprzęt itp),

oczywiście czy ktoś się w ogóle pisze na takie spotkanie (bo wtedy musiałbym trochę w domu pokombinować ;P) ewentualnie można by się rozejrzeć za jakimś lokalem... (zależy co byśmy robili :P grali czy też pili czy też i jedno i drugie :P)

Sam posiadam Ps2, GC, PSP(plus oczywiście parę telewizorów ^^ oraz osprzęt do konsol)) jeśli chodzi o warunki do grania (w całym domu jest sieć wifi.. to tak przy okazji)

Termin jaki bym proponował to jakoś koniec sierpnia początek września

No to.. co o tym myślicie <:
Ostatnio zmieniony pt 22 sie, 2008 przez Stivi, łącznie zmieniany 1 raz.
FurryPiter

Post autor: FurryPiter »

Jakiś czas temu ktoś wpadł na podobny pomysł z takim spotkaniem, tylko że to bardziej opierało się na zagranicznym spotkaniu czy coś (zresztą, sam zerknij <click click>). Czy coś z tego wyszło nie mam pojęcia...

Ogólnie to trochę kijowy termin obrałeś (jeśli chodzi o mój gust), przygotowanie tego wszystkiego, obgadanie co i jak oraz znalezienie osób chętnych - sierpień zleci nim się obejrzysz ;). Inaczej sprawa wygląda jak nastawiasz się na spotkanie w grupie kilku osób (2-3 max ?), i wiesz że możesz je przenocować czy cuś.
Jeśli chodzi o mnie to odpadam - nie jestem pełnoletni + jakimś maniakiem alkoholu nie jestem ;)
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Post autor: Leon S. Kennedy »

Termin wybrałeś nieco niefortunny normalnie bym mógł ale przez niego odpadam.
Awatar użytkownika
Stivi

Termin może ulec zmianie póki co jestem wolny do końca września (potem nie jestem pewien)

Wszystko jest do uzgodnienia :O
Awatar użytkownika
bodek

Post autor: bodek »

Pisałeś że jesteś z Brzegu. Tak? Dobra a jakie województwo?
Awatar użytkownika
Stivi

Brzeg w Opolskim

Taka średniej wielkości mieścina między Wrocławiem a Opolem.
Linki

Post autor: Linki »

Ja bym proponował zeby zamiast robic jakis mega spęd na 20 osób lepiej spotkac sie w 3-4 i wtedy pogadac itp. Imprezy w wiekszym gronie trzeba zaplanowac z odpowiednim wyprzedzeniem a i tak wątpie by ci co deklarują sie jechac dzis za tydzień nie powieza że nie mają czasu...

Stivi skoro mieszkasz między Wrocaławiem a Opolem to szukaj ludzi (i nie tylko ty)na forum z pobliskich rejonów. Myśle że forumowicze na pewno by chieli poznac sie w realu, a jak nie to...ich strata : )
Awatar użytkownika
RoboticFreeze

Post autor: RoboticFreeze »

Czy ktoś mieszka we wrocku albo w bliskiej okolicy? Możnaby było spotkać się gdzieś na mieście albo w jakimś lokalu, załatwić wii itp. i nie wychodzić przez 24h:P. Teraz na poważnie, jakieś spotkanko w czasie wolnym by pogadać ktoś ma chęć?
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

Ja od razu mówię mieszkam w Czechowicach - Dziedzicach to jest koło Biela. Z chęcią sie z kimś spodkam z tego forum :smiech7:.
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Jeśli ktoś chce - zapraszam do Gryfic, ewentualnie w lecie może będę bywał nad morzem ;)
Obrazek
noel3289

Post autor: noel3289 »

Dobry pomyśl z tym spotkaniem przed zjazdem ja bym sie pisał ale musiał bym wiedzieć dokładną date i miejsce co do tego pażdzoernika lub września jeszcze dokładnie nic nie wiem czy sie wyrobie ale szanse są70% na to ze będe mam tylko nadzieje że opłaci sie ten wyjazd:P ok ja spadam :rad12: jak by co odp na mail pozdro dla wszystkich maniaków
ODPOWIEDZ

Wróć do „Cosplay i inne”