Najwidoczniej pomyłka tego kto pisał te Tips&Tricks i już.Stoker pisze:napisano tam żeby se darować kombinacje w rejestrach w Windowsie XP, można wiedzieć dlaczemu ?
[Pomoc] Extreme Battle
Witam
Mam głupi problem z Extreme Battle. Gram Claire na lv1. Mam trzy bomby ( pokój przed zejściem do piwnicy, S.T.A.R.S, pokój gdzie pierwszy raz spotykamy Shery) nie mogę znaleźć czwartej. Wszystko dokładnie przeszukałem i jestem skołowany i zniechęcony. W ogóle to bomby chyba są za każdym razem w innych lokacjach? Grając Leonem wszystkie były gdzieś indziej. Proszę o pomoc.
Mam głupi problem z Extreme Battle. Gram Claire na lv1. Mam trzy bomby ( pokój przed zejściem do piwnicy, S.T.A.R.S, pokój gdzie pierwszy raz spotykamy Shery) nie mogę znaleźć czwartej. Wszystko dokładnie przeszukałem i jestem skołowany i zniechęcony. W ogóle to bomby chyba są za każdym razem w innych lokacjach? Grając Leonem wszystkie były gdzieś indziej. Proszę o pomoc.
Bomby są rozmieszczone losowo, ale... mogą wystąpić tylko w sześciu lokacjach. Bomb jest cztery, czyli dwie z tych lokacji które wymienię będą puste. Oto one:
1.) Pomieszczenie zegara na posterunku, tam gdzie używamy koła zębatego.
2.) Biuro STARS
3.) Pokój konferencyjny na parterze posterunku. Tam gdzie w grze podkładamy ogień do paleniska.
4.) Cela w której przetrzymywany był Ben.
5.) Biuro komendanta Irons'a. Tam gdzie spotykamy Sherry.
6.) Pokój gdzie zapalamy trzy świeczniki na ścianie.
2.) Biuro STARS
3.) Pokój konferencyjny na parterze posterunku. Tam gdzie w grze podkładamy ogień do paleniska.
Diadem pisze:Bomby są rozmieszczone losowo, ale... mogą wystąpić tylko w sześciu lokacjach. Bomb jest cztery, czyli dwie z tych lokacji które wymienię będą puste. Oto one:
2.) Biuro STARS
To chyba nie do końca prawda, bombę znalazłem również w pokoju w którym znajdujemy magnuma w LEON A ( przy schodach do piwnicy). Czwartej bomby nie ma w pozostałych 6 lokacjach. Dziwne bo już grywałem w EB i zawsze gdzieś w tych 7 lokacjach znajdywałem je. Może ktos jeszcze uzupełnić informacje gdzie bywają bomby?
-
Jill Valentine
Portiernia RPD (ta na parkingu)
Tam gdzie jest kluczyk do dzwi w scenario B
EDIT:Jakby ktoś nie wiedział gdzie to Pierwszy Klucz (Cabin Key)
EDIT:Jakby ktoś nie wiedział gdzie to Pierwszy Klucz (Cabin Key)
Ostatnio zmieniony ndz 23 lis, 2008 przez Jill Valentine, łącznie zmieniany 2 razy.
Jill Valentine pisze:Portiernia RPD (ta na parkingu)
To już wiem gdzie nie byłem... Wielkie dzięki.
Dla potomnych, kompletna lita miejsc w których występują bomby w Extreme Battle:
2.) Biuro STARS
7.) Pokój obok schodów do piwnicy.
8.) Portiernia przy wejściu na posterunek (scenariusz B)