Klimaty powrócą
A co za problem? Zakładasz konto na JPN i ściągaszmatklein pisze:Mam nadzieje że w europie demo będzie dostępne równie szybko... Japonia - 5 Grudzień.
A co za problem? Zakładasz konto na JPN i ściągaszmatklein pisze:Mam nadzieje że w europie demo będzie dostępne równie szybko... Japonia - 5 Grudzień.
Tam będzie tego więcej, gdyż są tam DWA krokodyle!Pawlak92 pisze:O krokodylek się pojawi! Niby długi na 16 stóp! Nie wiem ile aligator z RE2 miał ale mam nadzieję, że pobije swego poprzednika i będzie jeszcze straszniejszy i trudniejszy do rozwalenia niż ten z dwójki. Załuję, że w RE4 zamiast aligatora jest Del Lago... Mimo, że walka była fajna, wolałbym widzieć jak podpływa do mnie gad z twardymi jak skała łuskami, a nie jakaś rybka...
A później będziesz marudził że, za dużo wiesz...W ogóle mogliby przybliżyć trochę postać Chrisa w RE5, bo na chwilę obecną nawet ja, fanatyk serii nie wiem o nim zbyt wiele...
Przecież nie napisałem, że lepiej jakby to zrobili przed premierą. Ja też należę do takich co ''wolą otworzyć prezent nie wiedząc co jest w opakowaniu''. Mój błąd tylko, bo powinienem o tym wspomniećUrbi pisze:A później będziesz marudził że, za dużo wiesz...
Nie lepiej poczekać na premierę i potem nie mieć żadnych wyrzutów sumienia?
Niech mu robi Wesker co chce i tak pożegnam Chrisa z uśmiechem na twarzy.Pawlak92 pisze:Przecież nie napisałem, że lepiej jakby to zrobili przed premierą. Ja też należę do takich co wolą otworzyć prezent nie wiedząc co jest w opakowaniu''. Mój błąd tylko, bo powinienem o tym wspomniećUrbi pisze:A później będziesz marudził że, za dużo wiesz...
Nie lepiej poczekać na premierę i potem nie mieć żadnych wyrzutów sumienia?Lepiej jakbyśmy go poznawali przez całą grę i na końcu pożegnali się z nim ze smutkiem lub radością na twarzy (zależy od tego co ma z nim zrobić Wesker).
Patrz post wyżej, dałem ją wraz z kilkoma nowymi screenami z gryWesker - Dark Life pisze:Okładka Japońskiej wersji i eksluzywny dodatek dla PS3
http://www.ps3site.pl/res...uzywny-dodatek/