[Fan Video] Resident Evil 2 Remake !!! ;)
[Fan Video] Resident Evil 2 Remake !!! ;)
Świetny filmik. Nowa wersja ataku USS na laboratorium Birkina.
Oglądajcie do końca, również po napisach.
http://www.youtube.com/watch?v=c_zOrQdepE8
Szacunek dla autora.
Oglądajcie do końca, również po napisach.
http://www.youtube.com/watch?v=c_zOrQdepE8
Szacunek dla autora.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
Już ten filmik widziałem, miałem go tutaj wstawić ale zapomniałem o tym (jak zwykle z resztą
), ale nie o tym temat, moim zdaniem jest wręcz genialny lepszy od oryginalnej wersji z RE2... tylko szkoda ze to jest tylko filmik i tylko 1...
Ostatnio zmieniony sob 24 maja, 2008 przez Kamilos, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kevin-R.P.D
Ja też dorzuce pare słów od siebie, manowicie żal mnie bierze że Capcom nie myśli o zremakowaniu Residenta 2. Boshe jakby to wyglądało teraz 
by FurryPiter: Warn za słownictwo
by FurryPiter: Warn za słownictwo
Ostatnio zmieniony sob 24 maja, 2008 przez Kevin-R.P.D, łącznie zmieniany 2 razy.
-
nemesisdestro
Ja ujmę to tak: jak na pracę jednego gościa, który poświęcił na to naprawdę sporo czasu to jest to świetny filmik, ale oczywiście to nie to co profesjonalna robota całego sztabu grafików itp, którzy tworzyli pierwowzór. Tak czy siak to tą pracę trzeba docenić bo widać wysiłek jaki został w to włożony i mile się to ogląda. Czuć ten klimacik 
Ostatnio zmieniony ndz 25 maja, 2008 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Leon. KennedY
A ja szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem zamysł tego filmiku. Co autor chciał pokazać? OK, fajnie, że umie robić takie rzeczy, ale skoro tak, to mógł zrobić coś własnego, jakiś fan art. Ale robić Remake filmiku, który wygląda bardzo dobrze, mija się z celem jeśli Remake nie jest zdecydowanie lepszy. Szacunek dla autora za umiejętności, ale dla mnie szkoda jego czasu bo mógłby zrobić samemu coś naprawdę fajnego. Z takimi umiejętnościami nie powinno się być rzemieślnikiem, tylko twórcą.
ten film chyba jakis koles sam zrobil bo juz w normalnej re2 wyglada lepiej:/
Necraria: Przecież nawet w tytule jest "fan video", więc chyba wiadomo, ze to fanowska produkcja...
Poza tym - cieszę się, że zmieniłeś avka, ale występuje w nim przekleństwo - zachęcam do ponownej zmiany i zapoznania się z regulaminem forum. No i jeszcze te nieszczęsne duże literki też by się przydały.
Necraria: Przecież nawet w tytule jest "fan video", więc chyba wiadomo, ze to fanowska produkcja...
Poza tym - cieszę się, że zmieniłeś avka, ale występuje w nim przekleństwo - zachęcam do ponownej zmiany i zapoznania się z regulaminem forum. No i jeszcze te nieszczęsne duże literki też by się przydały.
Ostatnio zmieniony czw 11 gru, 2008 przez xBlazex, łącznie zmieniany 1 raz.