Super temat! Trza bedzie zalozyc takowe rowniez w RE1 i RE2 - na pewno sie przydadza... A odnosnie RE3:
St. Paul pisze:Napewno wiem, że walcząc z Nemesisem na moście jak spadniemy to walczymy pod koniec z Nicholaiem i przylatuje po nas Barry
Słyszałem, że jeśli zeskoczymy z mostu i spotkamy carlosa w restauracji(chociaż nie wiem gdzie indziej można go spotkać) za pierwszym razem to będzie scenka jak Carlos zabija mufiego
Odnosnie pierwszego - to jest jedyny warunek? Bo cos mi sie zdaje, ze nie zawsze jak sie zeskoczy z mostu pojawil sie Nicholai (aczkolwiek moge sie mylic - dawno nie gralem).
Drugie - pewnie chodzi o zabicie Murphy'ego w Biurze [22]. Na REVideos jest filmik je ukazujacy (
http://www.revideos.net/resident_evil_3 ... urphy.html ). Szczerze, to nigdy mi sie nie udalo w grze zobaczyc tej scenki, ale dzieki temu, ze WDL napisal co i jak - trzeba bedzie kiedys powrocic do RE3 raz jeszcze
Diadem ze swoim opisem (jak zwykle z reszta) odwaliles kawal swietnej roboty, ale maly komentarz zawsze sie przyda, wiec:
Diadem pisze:1. Wejście do komisariatu RPD
Mamy do wyboru:
a.) lać Nemesisa
b.) wiać przed nim
Jeżeli wybierzemy a.) po jego szczęśliwym położeniu na ziemię (szczęśliwym bo trzeba się pomęczyć troszkę) będziemy mieć możliwość przeszukania zwłok Brada i znajdziemy przy nim jego kartę STARS, dzięki czemu nie musimy iść po kartę STARS Jill, tylko od razu w holu siadamy do kompa.
Zeby karte wziac nie musimy walczyc z Nemesisem. Wystarczy szybko po wybraniu tej opcji podbiec do ciala Brada, przeszukac, zabrac karte i zwiac na Komisariat

(Mistrzu mnie uprzedzil, ale info i tak zostawie

)
Diadem pisze:2. Po opuszczeniu posterunku mamy taki wybór, że możemy iść do restauracji, albo do biura gazety w Raccoon.
Jeżeli pójdziemy do restauracji to spotkany tam Carlosa i Nemka i będziemy mieć wybór:
a.) uciec do piwnicy
b.) skryć się za ladą
Jeżeli wybierzemy a.) możemy uciec szybem wentylacyjnym i wtedy na stacji benzynowej spotkamy Nicholaia, a w biurze sprzedaży Carlosa który zabije zarażonego Murphiego Seekera - kumpla z UBCS.
Jeżeli wybierzemy b.) to Jill spowoduje wybuch powalający Nemesisa z którym i tak trzeba się będzie jeszcze rozprawić. Ten wybór spowoduje, że na stacji
A gdzie dokonczenie zdania?