[ShadowLeggy] Resident Evil Musicals

Opowiadania, wiersze, filmy, komiksy, rysunki, stroje, kolekcje...
Awatar użytkownika
StPaul

[ShadowLeggy] Resident Evil Musicals

Post autor: StPaul »

Często na naszym forum przemykają się pojedyncze musicale twórczości utalentowanej (tak bo to kobieta) Leggy. Czy to najnowszy Chris w dżungli, czy Robinsonowie. Postanowiłem utowrzyć ogólny folder z jej twórczością. Rozmawiamy o oczekiwaniu na nowe musicale, o tych ulubionych i tych gorszych. Zapraszam do dyskusji, a tu link:

Do youtube:
http://www.youtube.com/user/shadowleggy?ob=4

Polecam. Ja czekam na kolejne odcinki robinsonów bo są najlepsze.
Stay Punk
Stoker

Post autor: Stoker »

Shadowleggy umieściła swój nowy twór artystyczny
http://pl.youtube.com/watch?v=3CVw4XlCYGI
DZIĘKI ŻE O MNIE PAMIĘTACIE !!!
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Stoker pisze:Shadowleggy umieściła swój nowy twór artystyczny
http://pl.youtube.com/watch?v=3CVw4XlCYGI
Urrr Crazy stuff :D :D :D świetne filmiki hehe, prace Leggy mają taką ciekawą specyfikę hehe nie wiem jak to określić ale bardzo mi sie podobają ostatnio najbardziej chyba "welcome to the jungle" dotyczące RE5 hehe zakończenie tego filmiku z udziałem Jill jest świetne XD ale "RE:robinsonowie" a raczej Resident Evil Survivor Series też jest bardzo fajne :)
Awatar użytkownika
Jakem Gozdek

Post autor: Jakem Gozdek »

Niestety ostatnio ta pani ma chyba blokadę artystyczną miejmy nadzieję, że nie porzuci swego szlachetnego zawodu ;]
Awatar użytkownika
RoboticFreeze

Post autor: RoboticFreeze »

Sprawdźcie jej najnowsze video. Chodzi o dotacje dla niej i jej strony, dzięki temu będzie szybciej i lepiej robiła swoje filmiki.
Stoker

Post autor: Stoker »

Montage Rumble 3.5 :szok2:
crazy stuff... coraz dziwniejsze są jej prace, przynajmniej takie moje jest zdanie.
DZIĘKI ŻE O MNIE PAMIĘTACIE !!!
Degras

Post autor: Degras »

Takie ni przypioł ni przyłatał.... Może jej już sie pomysły skończyly xD:pp potrzebuje nowej inspiracji xD:pp
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Napisała w opisie dokładnie dlaczego ta praca jest taka a nie inna. Fakt, dziwna, ale mi się podoba :)
Stay Punk
Awatar użytkownika
Jakem Gozdek

Post autor: Jakem Gozdek »

A mi ni w ząb. Tragedia... Wygląda jak zrobione pod jakimś impulsem xD
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Wesker i Nemesis mnie rozbrajają :smiech2: Dziwna produkcja, ale jednak simpatyczna.
Obrazek
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Mnie się nie spodobał jej nowy filmik :/ Trochę tak jakby na odczep się zrobiony (sama zresztą napisała, że nie wymagał dużo pracy).
Widocznie jej fani "naciskali", aby coś nowego stworzyła, a że nie miała zbyt wiele czasu to zarzuciła coś nieskomplikowanego ku uciesze tłumu.
Moim zdaniem nie powinna się rozmieniać na drobne. Zbyt wysokich lotów są jej pierwsze filmiki, aby teraz produkcje tego typu sprawiły radość.
Awatar użytkownika
Slayer
Kontakt:

Post autor: Slayer »

A moim zdaniem ten nowy filmik jest super. Jednakże najbardziej przypadł mi do gustu jej filmik Numa Numa Yey! (nie wiem czy dobrze napisałem ) tyle razy go oglądałem że szok . Po prostu musiała się namęczyć. Zresztą każda jej produkcja musi stanowić nie lada wyzwanie, bo zapewne nie jest łatwe tworzenie takiego czegoś.
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Ja zrobiłem coś w ten pieniek... niespełna 70 sec filmiku, bez rewelacyjnych animacji, rysowanie w paitcie/gimpie... tragedia, był przez chwilke na YT ale usunąłem - nie bedę się kompromitował :rad11:
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

AdaM555 pisze:.. tragedia, był przez chwilke na YT ale usunąłem - nie bedę się kompromitował

hahaha no już bez przesady był niezły, a co do kompromitacji to musiałbyś się bardzo postarać, to co niektórzy wrzucają ( mówiąc ogólnie) ehh....ludzie mają "fantazje".

Co do m.r. 3.5 no to jest wyjątkowo specyficzny :/ ale cóż każdy potrzebuje odskoczni i ciężko jest utrzymać równy poziom, osobiście bardzo podoba mi się filmik z RE5 welcome to the jungle :D bardzo fajne, zresztą wiele jej prac jest bardzo fajnych
Awatar użytkownika
Slayer
Kontakt:

Post autor: Slayer »

( mówiąc ogólnie) ehh
:zmiesz4:

BTW ShadowLeggy pewnie już spoczywa na laurach, no chyba że zaskoczy nas wielką bombą . Ciekawe... A tak w ogóle to zastanawia mnie ile czasu i pracy zajmuje jej wyprodukowanie takiego jednego filmika?
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Welcome to the jungle było świetne - Ona potrafi dobrze dobrac piosenke i coś do tego "doklecic". Nawet te specyficzne dzieła nie są najgorsze i da się oglądać:)

Edit:
Do powyżej.

Jeden dzien rysowałem klatka po klatce... Potem następny montowałem... ale rewelacji nie bylo jak już wspominałem:P
Ostatnio zmieniony pn 02 mar, 2009 przez AdaM555, łącznie zmieniany 1 raz.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
RoboticFreeze

Post autor: RoboticFreeze »

Shadowleggy żyje i jest w lepszej formie!! (według mnie) http://www.youtube.com/watch?v=r6wDhat6qYQ
Degras

Post autor: Degras »

U dużo lepszej :D Boskie :rad8: Najlepsza to ta stronka o Adzie wgiela mnie xD:p
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Facepalm Albercika mnie powalił :) Leggy daje do pieca aż miło, bardzo smerfastycznie jest zobaczyć jej filmiki, które coraz bardziej są "bigger, better, more badass" :smiech1:
Obrazek
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

Świetny filmik :) Jak zwykle ciekawe spojrzenie na RE zaprezentowała. A końcówka mnie rozwaliła :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fan Area”